|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2012.
2.3.2012 13:18:41   
Papalina
cure,kad da napravim test...zadnja user posted image mi je bila 22.1... a neznam dal mi je ciklus 30 il 40 dana ako je 30 onda mi kasni već 9.dan... user posted image user posted image user posted image
a osjećam da bi mogla bit user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 51
2.3.2012 14:11:27   
zvončica1
user posted image user posted image user posted image Papalina vrijeme je za test, ja sam imala 21.1.i već mi je ova druga prošla 23.2. tako da ako jesi testić će ti pokazati veeeliki user posted image , navijam za to, ajde sad na pišanje pa se javi, očekujem dobre vijesti i nikako drugačijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 52
2.3.2012 14:11:37   
ciba
ja bi ga vec davno napravila heheuser posted image user posted image user posted image
sretno!!! user posted image user posted image user posted image

Lorena 12.03.2009. 3850g i 51 cm
Matej 8.03.2012. 4290g i 52 cm

http://www.youtube.com/watch?v=B7r5yaSq1-k

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 53
2.3.2012 15:04:23   
PinkyFunkyBirdy
Papalina, ja mislim da je najbolje da napraviš sutra ujutro. user posted image
Navijam za user posted image !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu ciba)
Neposredna veza do poruke: 54
2.3.2012 16:27:40   
Hladna
papalina napravi test sutra u jutro.

Cure ja sam dobila user posted image kako sam i ocekivala i nije bilo ovaj ciklus uopste ovulacije , fertilityfriend mi je ponistio crtu za ovulaciju a ja sam ionako sumnjala u nju tako da je bilo bez ovulacije kako sam i mislila, no ja sam u novom ciklusu s jos jednom terapijom duphastona pa mozda bude sta :-)

PinkyFunkYBirdy moram ti uzet vrijeme da me zapises za odbrojavanje za 30.03.

Ja sam ovaj mjesec dva puta u odbrojavanju  i to zahvaljujuci duphastonu user posted image user posted image , no prvi mi je propao, mozda bude drugi bolji user posted image user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 55
2.3.2012 16:48:30   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:
user posted image sarah_zg - 01.03.
user posted image Hladna - 02.03. došla user posted image user posted image
user posted image Papalina - 02.03.
user posted image unna - 03.03.
user posted image BUMBI - 04.03.
user posted image *zmaja* - 09.03.
user posted image bombončić02 - 09.03.
user posted image Kontesa Nera - 16.03.
user posted image winkica - 17.03.
user posted image Riza - 19.03.
user posted image Anni_ - 23.03.
user posted image Lol@ - 25.03.
user posted image tasha - 30.03.
user posted image Hladna - 30.03.

Navijačice:

Ruža, njanja, tiha, sanjalica, FJ, Mariachi, anne, tonkica, mikihg, Tsmee, ninolina, čokolada, troubled, koka, mirna, Dora04, božica, Candy, tikica_69, Ellenora, piggy, zvrk, tinka, maslacak, Wukovarka, Iva Piva, Thea, CATE, dami, selina, Marta j, ejmama, curice, tonkica, lelo, Ira_ , sina, anaxx, derulja, rahela, CICKA, dami, ninaa, sena, zaba, mamika, mlada mama, nikoleta, dominik, nenica, pupica, mariola, ima nas još, m600, novamama, pepeljuga, dominik, pula25, pufna*, mjesec, kiara2709, natalijax, Viky, minchi, Zvonki, miha, martina87, mamamery, Noblica, lavica81, mali_macic, buduca mamica, lilivana, maja, Nancy, MaTana, uciteljica, boba125, gljiva, maja, katy mama, BUMBI, lee, BruMa, osobno, anuska08, crvenkapica, bomboncic02, boba125, Domy, JUdy, anuska08, adryosijek,
,cuba,vlatkam,leptir5,Lee,anonno17,AntonijaV, gogule,lidac0605,graško,pakić,breskvica22,gianna,točkica28, fever, pincirotvajler,mariola, sarah_zg,amarnat, nessy, PinkyFunkyBirdy
user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 56
2.3.2012 19:30:53   
BUMBI
Hladna user posted image user posted image user posted image
Papalina ja isto mislim da ujutro možeš napraviti test,sretnoooouser posted image user posted image user posted image user posted image
Mene je danas stomak dosta bolio,cice me bole ima skoro tjedan dana,imam i neki iscjedak,tako da mislim da će moja uskoro stići

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 57
2.3.2012 20:31:44   
Lol@
winkice od srca sam se nasmijala tvom postu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma ima da sve procvjeta ovih dana... dosta vise tuge i brige... sad osmjeh na lice i idemo delati konkretno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Papalina SRETNO!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 58
2.3.2012 20:51:45   
Papalina
onda definitivno sutra idem kupiti testiiiććć ... user posted image user posted image
ljubim vas curke!! user posted image user posted image

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 59
2.3.2012 21:47:32   
Papalina
joj ljudi ja nemogu vjerovat... sve ljekarne sutra rade do 1, a ja nemogu prije...tako da ništa od testića... user posted image user posted image
i ko će sad čekat do ponedjeljkauser posted image user posted image
a hormoni me pucaju užasno...malo sam dobre volje...a onda totalno puknem...evo moj dragi već spava da se odmori od meneuser posted image user posted image
strašno...ubit će me čekanjee user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 60
2.3.2012 21:50:46   
Papalina
a bumbi ko zna...možda su ti to znakovi nečeg drugoguser posted image a ne user posted image

user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 61
3.3.2012 6:29:59   
Papalina
Jutro drage moje... nemogu reći da je dobro jer i nije.. evo maloprije probudim dragog za na posao..odem piškit,i pogledam dolje a ono KRV!! došla user posted image user posted image user posted image
šmrc šmrc user posted image user posted image
ako se po jutru dan poznaje,onda možda bolje da me nema do sutra...
sad mi je najgore kako to reći dragom koji je sav sretan io zbog toga?? user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 62
3.3.2012 7:39:05   
Papalina
100 misli mi sada prolazi kroz glavu... sva sam luda..
na jednu ruku sam jaaaaako jaaaaaaaaaaaaako razočarana da nemogu bit više... a na drugu ruku,možda postoji ikakva šansa da je to implantacijsko krvarenje?? malo me još trbuh pritišće i sisice me bole user posted image a ja nikad nemam nikakvih simptoma kod pms ( jedino se smijem ko luda dan prije a to jučer nisam user posted image )
neznam...uglavnom...svim curama želim user posted image
a je to stvarno može bit to impl.krvarenje?? ima li kakve nade??

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 63
3.3.2012 8:06:10   
BUMBI
papalina žao mi je ako je user posted image stvarno stigla

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 64
3.3.2012 8:19:26   
mala99
Žao mi je user posted image . Navijamo za sljedeći putuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 65
3.3.2012 8:22:22   
Papalina
joj znam da sam dosadna i da ćete mislit kako želim bit u centru pažnje user posted image ai nije tako... nego... evo već 2 sata guglam i našla sam nešto o tom implantacijskom krvarenju...da nije obilno...da može biti roskasto do tamnosmeđe... meni je vjerojatno noćas počela pa se nakupila lokvica krvi do 6 ujutro...pa sam ja sada promijenila uložak i stavila novi da vidim ja šta se tu dešava user posted image
i malo sam bolje volje... user posted image sad je samo malo roskasto pa možda ipak ima nade... user posted image user posted image user posted image
jel imao to netko već prije? je stvarno moguće da bi mogla bit user posted image ? user posted image
stvarno sam već i sama sebi dosadna...uh user posted image user posted image
oprostite na smetnji curke... eto to je to od mene neću vam više smetati...ZASAD!! user posted image user posted image
i dalje imam neke simptome... natečene sise, pritisak u trbuhu... još imam onaj neki osjećaj...

< Poruku je uredio Papalina -- 3.3.2012 8:24:12 >

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 66
3.3.2012 8:34:14   
BUMBI
Nemoj se ljutiti,ali bolje se nemoj previše nadati,pa ako ipak bude user posted image onda super,a ako ne,onda u nove pobjede.
Meni isto prvo bude malo kad dobijem ,pa kasnije sve jače i jače...sorry ako sam malo gruba bilauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 67
3.3.2012 8:43:50   
Papalina
ma kakva grubost.. ti nisi ni blizu gruba koiko je ova glupa user posted image
user posted image
ma neznan,možda sam si sve to umislila a možda i ne.. user posted image
jedino šta znam je da se opterećujem stim stalno... jer mi ne ide u glavu to da sam lani ostala iz 1.trudna ( nije bilo nikakvog krvarenja )
ccc user posted image
idem zapalit pa ću se bar tako smirit user posted image
user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Papalina -- 3.3.2012 8:47:13 >

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 68
3.3.2012 8:45:45   
BUMBI
Zato i kažem da se bolje ne nadaš iako znam da je to teško,pa onda ako bude user posted image ,super
Ako u toku dana ne počneš jače krvariti,onda napravi test u pon

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 69
3.3.2012 9:00:39   
winkica
Papalina mila..evo ja ću ti ispričati svoju svaku mjesečnicu do nedavno...meka kad je trebala doći i kad se datum bližio, kad je kasnila to je bila sreća, a kad je došla molila sam Boga da je implantacijsko i još si mislila ma možda sam trudna...Mila moja papalina...ja ti moram reći da jednostavno MORAŠ prestati razmišljati o tome jer će te to svaki put bacati u depresiju vjeruj mi nemoj si to raditi jer nije zdravo za tebe a vjeruj mi na taj način ni bebica se neće htjet primit...ja te razumijem jer ja sam sama to prolazila u svoja 4 zida...implantacijsko krvarenje se može dogoditi i poklopiti sa vješticom ali mila u implantacijskom nema svježe krvi...nego samo iscjedak i to smečkasti i li roskasti...nemoj sebi otežavati...kad je čovjek u nešto uvjeren, kad sebe u nešto uvjeri to ga uvijek povrijedi...naravno i ja bih bila sretna kad bi to stvarno bila mala bebica no kao što kaže BUMBI najbolje je da se ničemu ne nadaš pa da se ugodno iznenadiš nego da se uvjeriš u nešto pa da budeš na kraju jako razočarana i povrijeđena......ljubimo te

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 70
3.3.2012 9:07:59   
Papalina
vjerujte mi cure da vas razumijem i da sam sama na sebe luta jer i ja znam da nema nade... tako je bilo i lani kad su mi doktori govorili da će ta omfalokela nestati ( dvije ciste i na bebici i njeni organi izvan trbuha ) a na kraju rezultat je bio inducirani pobačaj ( i to malo biće koje sam morala normalno roditi i nakon toga kiretaža...) i kad god dobijem user posted image , iz mjeseca u mjesec pred očima mi je to moje mao biće koje nije ovdje... user posted image user posted image
a najgore mi je to...šta će se dragi jako razočarat jer on stvarno želiuser posted image
i nakon svega šta smo prošli zajedno...zar nemožemo bit u potpunosti sretni??!! user posted image user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 71
3.3.2012 9:14:17   
winkica
joj mila baš mi je žao...stvarno mi je žao što si to trebala sve proći...ajme. ..vjeruj mi biti će bebice....doći će malena bebica....koliko se trudite ti i dragi??

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 72
3.3.2012 9:48:37   
mariola
Hladna i papalina, žao mi je što je user posted image  došlauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 73
3.3.2012 9:52:27   
bebica77
Papalinna draga citam tvoje postove i vjeruj mi napravi kako cure kazu..jednostavno prestani mislit o tome.. Ja sam svaki mjesec od 7 mj prosle godine bila koma i ubijala se do zadnje m kad sam rekla dosta.. Bit ce kad bude.. Sto vise zelis i nerviras se to ti gore i onda bas nece.. Moj dragi je svaki puta kad je bil minusic imal oci pune suza a ja pizdila i sizila .. Zadnja dva mjeseca su mi se cak i svi simptomi pojavili i sve je ukazivalo na T i nista... Ostani tu s nama i vjeruj mi uz ove cure ovdje sve ce bit lakse .. Samo se smiri opusti i sve bu ok.. Kisic

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 74
3.3.2012 11:13:45   
zvončica1
Papalina draga žao mi je ali kao što curke kažu, ne misli previše na to, moraš se opustiti i biti pozitivna, doći će user posted image   kad češ se najmanje nadati, ne misliti na ružne stvari koje su iza tebe..čeka te prelijepa budućnost, veseli se tome. I ja sam se opterećivala ovaj mjesec s implantacijskim ali ništa, to je rijetko ali je moguće, dobila si user posted image , pa šta nek iscuri i nek sve loše izbaci iz tebe van a onda nakon toga ti i dragi u nove pobjede i maženje ali bez razmišljanja i nadanja, bit će kako Bog da, jel tako! Sunce nemoj se opterećivati, ostani tu sa nama i bit će ti lakše, uz nas je sve moguće:)))Velika pusa i budi mi pozitivnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!