|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2012.
1.3.2012 12:38:07   
bebica77
Pa nemam poima draga;(.. Ponavljam se prva je bila 2,2, a druga mi dosla 25.2 i jos malo traje slabo nekaj.... Ni sama nez kad bum dobila sljedecu. Neko mi ovdje rekao da racunam po ovoj drugoj... Sad stvarno neznam.. Zao mi je ni meni nista nije jasno;(;(;(...

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 26
1.3.2012 12:47:24   
PinkyFunkyBirdy
Draga, nemoj se ništa žalostiti. user posted image Možemo staviti mjesec dana od zadnje menge, znači 25.03. ako hoćeš? Do tada ako vještica ne dođe onda ti samo preostaje da potvrdiš da si ponosna trudnica. user posted image
Vidi kako je kod mene ... došla user posted image nakon tri mjeseca i sad je pitanje kad ću ju opet vidjeti. Nikad ne znam na čemu sam. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 27
1.3.2012 13:00:09   
splicanka
evo nas vec u 3 mj, ne mogu virovat.....  vec mi je proslo mj ipo dana od kiretaze user posted image user posted image .. neki dan sam sanjala da sam sina rodila isti moj muz sad mi pocelo i u snove dolazit ali nema vise user posted image user posted image user posted image  idemo naprid jos malo i mogu ponovo na bebu jos samo tri user posted image  jeeeeeee i onda idemoooo a sada sam uz vas i da ovaj mj bude sta vise user posted image ... jubim vas

Neposredna veza do poruke: 28
1.3.2012 13:05:26   
bebica77
Pticice ja sam ti bila dan prije menge ove druge kod ginica na uzv i testu T i bilo je negativno tak da po tome nebu bebice.... Mislim za sad nema bebice

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 29
1.3.2012 14:03:31   
unna
Cure mozete i mene stavit,ja trebam dobit 5.3.,nadam se da necu user posted image

Neposredna veza do poruke: 30
1.3.2012 14:05:59   
unna
Ispravak,trebam dobit 3.3. Ali tko zna kad cu jer su mi ciklusi nekad 30 a nekad do 48 dana. Jos nemam nikakve simptome tako da ce vjerovatno kasnit.

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 31
1.3.2012 14:50:40   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:
user posted image sarah_zg - 01.03.
user posted image Hladna - 02.03.
user posted image Papalina - 02.03.
user posted image unna - 03.03.
user posted image BUMBI - 04.03.
user posted image *zmaja* - 09.03.
user posted image bombončić02 - 09.03.
user posted image Riza - 19.03.
user posted image winkica - 19.03.
user posted image Anni_ - 23.03.
user posted image Lol@ - 25.03.

Navijačice:

Ruža, njanja, tiha, sanjalica, FJ, Mariachi, anne, tonkica, mikihg, Tsmee, ninolina, čokolada, troubled, koka, mirna, Dora04, božica, Candy, tikica_69, Ellenora, piggy, zvrk, tinka, maslacak, Wukovarka, Iva Piva, Thea, CATE, dami, selina, Marta j, ejmama, curice, tonkica, lelo, Ira_ , sina, anaxx, derulja, rahela, CICKA, dami, ninaa, sena, zaba, mamika, mlada mama, nikoleta, dominik, nenica, pupica, mariola, ima nas još, m600, novamama, pepeljuga, dominik, pula25, pufna*, mjesec, kiara2709, natalijax, Viky, minchi, Zvonki, miha, martina87, mamamery, Noblica, lavica81, mali_macic, buduca mamica, lilivana, maja, Nancy, MaTana, uciteljica, boba125, gljiva, maja, katy mama, BUMBI, lee, BruMa, osobno, anuska08, crvenkapica, bomboncic02, boba125, Domy, JUdy, anuska08, adryosijek,
,cuba,vlatkam,leptir5,Lee,anonno17,AntonijaV, gogule,lidac0605,graško,pakić,breskvica22,gianna,točkica28, fever, pincirotvajler,mariola, sarah_zg,amarnat, nessy, PinkyFunkyBirdy
user posted image user posted image user posted image user posted image

bebice77, maknula sam te za sad sa liste, pa kad ćeš znati nešto detaljnije javi da te dodam. user posted image

< Poruku je uredio mariola -- 1.3.2012 15:07:44 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 32
1.3.2012 15:01:35   
mariola
Hej curke.Vidim da ste se snašle i otvorile same novu temu. Ja baš i ne stižem ali zato nam je pinky prava vrijednicauser posted image
Želim vam svima veliki plus u ožujku. Ljubim vas sve :-***

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 33
1.3.2012 16:56:37   
tascha
Pozdrav curice...mene jutros probudila jaka bol u trbuhu i prokrvarila sam ali ono baš dosta i sad me baš boli ali evo cijelo popodne od 11 h dvije kapi krvi izašlo samo ...strava..ginić kaže nije se ugnijezdilo kako treba tako da mene pišite ne znam za kad za 30.03 valjda

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 34
1.3.2012 18:04:16   
winkica
drage moje mile........evo ja samo javljam da sam jako zadovoljna sa čajićem i nastavljam ga piti i ne prestajem...vrkuta je zakon...moja vještica je ovaj mjesec trajala 8 dana a ne kao inače 5 što znači da vrkuta stvarno lijepo čisti matersnicu i evo danas je 9. dan ciklusa i imam iscjedak što je čudo jer nikad tako rano nije bilo iscjetka...stvarno ne mogu vjerovati da čaj djeluje....i jedva čekam ishod ovog mjeseca kakav god da bio...sve vas ljubim

bebice77 mila ja mislim da bi si trebala možda pisati od zadnje vještice najdulji ciklus znači 30 dana...ako se dobro sjećam...

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 35
1.3.2012 19:02:34   
bebica77
Neznam stvarno neznam ;(... Sve se zmuckalo... A jel moguce da ginic ne vidi na vaginalnom uzv plod?...

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 36
1.3.2012 19:40:12   
Kontesa Nera
Već ožujak?! Auuuu!!
Evo i mene cure, Pinky zabilježi me za 16.3., ali nadam se da ćemo sutra uspjeti nešto "iskemijati" pa ipak neće doći!user posted image

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 37
1.3.2012 21:19:22   
jess
tascha.....žao mi je mila....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

winkice bravo za čajek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i meni je dobra vrkuta, al mi zdravac ima bolji okus i otkad ih pijem više nemam potrebe stavljati šećer ni u jedan čaj. Marulja mi je jako gorka, al u kombinaciji s vrkutom nije tak strašna

Kontesa Nera user posted image user posted image user posted image user posted image ne želimo da dođe 16.3. iš iš, a vi kemijajte samo svaki drugi dan i ne gledajte na plodne-neplodne dane, sve je moguće....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mariola user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

splicanka samo hrabro, znam da je ponekad teško, al vrijeme brzo prolazi i sigurna sam da ćeš nam za par mjeseci biti ponosna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pinky vibram da je ne vidiš sljedećih 9 i više mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bebica77, sarah_zg, Hladna, Papalina, unna, BUMBI, *zmaja* , bombončić02, Riza, winkica, Anni_, Lol@, tascha ~~~~~~~~~~~vibram ~~~~~~~~~za sve

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 38
1.3.2012 21:25:30   
Hladna
Jess vidim sta si napisala u odbrojavanju u veljaci i ono sto ti mogu reci je da ta bol koju si osjetila i roskasti iscjedak je tocno tako kako se opisuje implantacija , rekla sam ti - trudna si , 10 dana nakon duphastona da nema menge je moguce samo ako si trudna sto i jest, ako ce ti bit lakse uzmi prima test - on je za rano otkrivanje i do 4 dana prije nego se treba dobit no trudna si , no ginic nece vidjet nista jer je prerano , ali draga ma to je to konacno i znas drago mi je da je u mom gradu jos jedna trudnica i da si to bas ti user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 39
1.3.2012 21:56:55   
Mussy
curke ja navijam za sve vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neka bude ovaj mjesec vise user posted image nego prosli. ja idem 19.3. kod gin da mi potvrdi, ali ko ni mala nemam nikakvih simptoma a ni user posted image sretna sam user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 40
1.3.2012 22:53:04   
jess
Hladna hvala ti od user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
U ponedjeljak bi se trebalo vidjeti na testu ja mislim, al svakak budem išla kod njega. Tak mi je sve ovo nestvarno i skeptična sam, uvijek sam imala tolko simptoma i bila uvjerena da jesam, a onda na kraju razočaranje, sad nemam skoro pa nikakvih simptoma i jednostavno ne mogu vjerovati da bi bila trudna. Ipak sam još u nevjerici sve dok ne potvrdim.
Draga i ja tebi želim čim prije user posted image

Mussy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 41
1.3.2012 23:00:04   
Hladna
Jess znam da ne vjerujes dok ne napravis test, ni nemoj se zamarati s tim, sve ce biti u redu, sad odmori za vikend i uzivaj uz svojeg najdrazeg a u ponedjeljak ces znati sve, bit ce sve ok .

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 42
2.3.2012 0:24:09   
Papalina
haii user posted image
evo ja još nisam dobila... user posted image
i ful se čudno osjećam...nemam opće osjećaj da ih trebam dobit... međutim,nemam ni nikakvih simptoma ( što je dobro,jer ni u 1.trudnoći nisam imala user posted image ) jedino me još uvijek muče jaki i učestali vjetrovi,kojih je svaki dan sve više... user posted image
a najčudnije je to što osjećam da mi grudi otiču,iako je pomalo to čudno jer su veličine graška user posted image user posted image
nadamo se user posted image
zanima me,dali je neka od vas imala probleme sa vjetrovima u trudnoći...??
pusee user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 43
2.3.2012 9:30:56   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:
user posted image Kontesa Nera - 16.03.
user posted image winkica - 19.03.
user posted image tasha - 30.03.

Navijačice:

Ruža, njanja, tiha, sanjalica, FJ, Mariachi, anne, tonkica, mikihg, Tsmee, ninolina, čokolada, troubled, koka, mirna, Dora04, božica, Candy, tikica_69, Ellenora, piggy, zvrk, tinka, maslacak, Wukovarka, Iva Piva, Thea, CATE, dami, selina, Marta j, ejmama, curice, tonkica, lelo, Ira_ , sina, anaxx, derulja, rahela, CICKA, dami, ninaa, sena, zaba, mamika, mlada mama, nikoleta, dominik, nenica, pupica, mariola, ima nas još, m600, novamama, pepeljuga, dominik, pula25, pufna*, mjesec, kiara2709, natalijax, Viky, minchi, Zvonki, miha, martina87, mamamery, Noblica, lavica81, mali_macic, buduca mamica, lilivana, maja, Nancy, MaTana, uciteljica, boba125, gljiva, maja, katy mama, BUMBI, lee, BruMa, osobno, anuska08, crvenkapica, bomboncic02, boba125, Domy, JUdy, anuska08, adryosijek,
,cuba,vlatkam,leptir5,Lee,anonno17,AntonijaV, gogule,lidac0605,graško,pakić,breskvica22,gianna,točkica28, fever, pincirotvajler,mariola, sarah_zg,amarnat, nessy, PinkyFunkyBirdy

sarah_zg, ima li kakvih novosti? user posted image
Jess, Mussy i Papalina držim fige da su male bubice u bušama! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 44
2.3.2012 11:56:40   
winkica
naša Pinky je stvarno vrijedna...uvijek smo u toku sa našim neočekivanim vješticama....hehehhe
Jess mila ja sam navikla na okus vrkute čak štoviše sad mi i odgovara okus...pijem je pola litre dnevno i to u gutljajevima...
Bebica77 moguće je da se ne vidi na uzv ako ginić ne vidi gestacijsku vrečicu...moguće je ali reci koliko tjedana bi ti sad bila trudnoća? ginekolog je može sa 5 tjedana vidjeti..
Mussy ovaj će mjesec biti puno više trudnica...dolazi proljeće i biti će bebica..

ima još kakvih novosti?????cure javljajte nam sve detalje...sve me zanima.....

evo kod mene će ubrzo ovulacija i kako sam računala ovaj bi je mjesec mogla pogoditi...evo na ringeraji sam malo gledala onaj kineski kalendar za određivanje spola..hehehehe
ako ovaj mjesec uspijemo mogla bi biti mala cura na putu...heheheheheh

Neposredna veza do poruke: 45
2.3.2012 12:20:20   
Lol@
Eh,evo i ja da se prijavim user posted image ... ja cekam da user posted image ode...pa da mogu uzivati u proljecu winkice user posted image ...a nadam se da ce vise uroditi plodom... zaista je vise vrijeme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 46
2.3.2012 12:21:30   
bebica77
Sa danasnjim danom 5 tjedana i dva dana,a kad sam kod njega bila bilo je tocno 4 tjedna..
Moja sogorica je unutar mjesec dana isla dva put kod ginica i isto joj nije prvi put videl a idemo kod istog ginica tj ista ordinacija tj uzv.. Drugi put kad je dosla joj je rekel da je T 6 tjedana....
Zato pitam ...
Mozda nije videl mozda je bilo prerano a i mozda nisam... Sve je moguce;);););).. Ne nadam se nicem ...

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 47
2.3.2012 12:32:07   
winkica
Pinky mila malo sam se zeznula...ovaj mjesec ju ne očekujem 17.3 jer sad vidim da mi je sve ranije počelo....ovaj mjesec mi je ranije ovulacija tako da piši me za 17.3....hvala Pinkyce naša....ljubim te...

bebica77 ne brini ako je trudnoća u pitanju sigurno češ saznati ubrzo...ja molim Boga da je trudnoća u pitanju....

Lol@ sad kad kreneš u nove pobjede ma nema ti kraja...moraš mužića zauzdati i ne puštaj čitav ciklus...heheheh biti će uspjeha ja to znam...samo se vi keksajte i bebica će vidjeti da nema šale ...da se mama i tata ne šale i da mora ubrzo doći..hehehe

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 48
2.3.2012 12:34:42   
winkica

IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy

Trudilice:
user posted image Kontesa Nera - 16.03.
user posted image winkica - 17.03.
user posted image tasha - 30.03.

Navijačice:

Neposredna veza do poruke: 49
2.3.2012 12:38:08   
winkica
SVE VAS PUUUUNOOOOO LJUBIM....vani je prekrasno vrijeme i jednostavno me vuče da izađem van...idem malo prošetati i malo po trgovinama prošvrljati....predlažem da danas izađete van i udahnete zraka i budite mi sretne i vesele jer danas je lijep dan i PROLJEĆE se vraća...i jedva čekam da sve procvate aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... NADAM SE DA ĆEMO I MI PROCVASTI I PORASTI DO KRAJA GODINE....jupiiiiiiiiiiiiiiiiii

pusa pusa pusa pusa

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!