|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2012.
23.3.2012 11:43:16   
daze
Drage moje,user posted image mi prošla i od danas se opet bacam u akciju user posted image user posted image vrijeme je prekrasno, super sam volje i puna nade da će travanj biti naš mjesec! sretno svima!!!!

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 526
23.3.2012 11:45:59   
PinkyFunkyBirdy
Daze, za koji datum da te upišem na listu za travanj?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 527
23.3.2012 11:48:08   
bebica77
Pinky mene pisi za 23.4 jer je danas dosla...

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 528
23.3.2012 11:50:06   
daze
draga upiši me za 11.4.

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 529
23.3.2012 14:14:45   
zvončica1
Ženske moje travanj je našuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 530
23.3.2012 16:54:40   
bebica77
Ja se duboko nadam da je....

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 531
23.3.2012 18:35:32   
Papalina
ej curke...samo da vas nakratko pozdravim...ništa više ne stignem...radim, pa kad dođem doma idem kuhat i tako...nisam stigla pročitat sve vaše poruke, pa me zanima dal je neka od vas imala pluseke na testu?? user posted image user posted image user posted image
zasad toliko pa kad opet ulovim vremena...vam se javim... volim vas sve...nemojte mi zamjerit na žurbi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 532
23.3.2012 20:23:19   
bebica77
Cure nekaj me muci i to podosta... Ne kuzim zakaj me bolji ljeva strana na kojoj je izvadjeno sve (sad kad imam mengu) a ne desna na kojoj mi je ostal jajnik i jajovod potpuno zdrav?????

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 533
24.3.2012 10:19:53   
unna
papalina cestitam jos jednom na poslu. Ma nemamo ti sta zamjerit,naravno da si u guzvi sad kad radis. Bebica nemam pojma sta bi ti rekla zasto te boli ta strana gdje ti je jajnik odstranjen. Znas kako neki ljudi koji su ostali bez ruke,noge pa kazu da ih ponekad boli taj ud sto fali. Ali ne znam jel to moguce i za unutarnje organe,nisam nikad cula. Meni danas 49ti dan ciklusa,menge jos nema. Temp mi jos uvijek 37.3. Grudi su me pocele dosta bolit i napuhana sam tako da bi trebala svaki cas stici,jedino me trbuh bas ne boli. E sad,sinoc mi je nakon vecere samo odjednom iskocio herpes na usni koji NIKAD u zivotu nisam imala i citam da se on moze pojavit u ranoj trudnoci zbog pada imuniteta. Sad sam zbunjena,ne vjerujem da sam trudna ali ovo s herpesom mi je skroz ali skroz cudno. Otkud odjednom herper koji nikad nisam imala.

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 534
24.3.2012 10:57:18   
Lol@
Ja samo da prijavim da je user posted image stigla...i necu vise user posted image ...dosta vise negativne vibre...

Idemo dalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 535
24.3.2012 10:59:25   
zvončica1
Unna a da napraviš testić pa da se ne mučiš više??? svakako javi, ono s herpesom prvi put čujem ali je moguće radi pada imuniteta, nadam se da je to to da nije ništa drugo...

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 536
24.3.2012 12:17:04   
unna
pa pravila sam prije nekih tjedan ili 10 dana pa je bio neg. Ako ne dođe do utorka,srijede opet cu napravit.

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 537
24.3.2012 12:18:04   
unna
Lola zao mi je sto je stigla.

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 538
24.3.2012 12:59:54   
madeline
LOL@ ža mi je šta ti je došlauser posted image ,puno puta sam i ja oplakalauser posted image i zbog toga sam se povlačila u sebe, ali san vidila da od tog nema ništa i da jednostavno triba gledati naprid ,jer kad se budemo najmanje nadale lipe stvari će se dogoditi,samo  POOOOOOOOOOZITIVA              user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 539
24.3.2012 19:19:27   
Kontesa Nera
Lol@, žao mi je što je user posted image ipak došla, ali kako kažeš, idemo dalje, samo hrabro i pozitivno i bez stresa! Puse ti šaljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu madeline)
Neposredna veza do poruke: 540
24.3.2012 19:48:29   
Lol@
Hvala vam cure moje drage na podrski...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uglavnom nema obeshrabrenja i to zelim svakoj od nas,nije to samo fraza,vec iskreno is srca zelim da ostanemo sve do jedna pozitivne i hrabre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 541
24.3.2012 20:15:19   
splicanka
imam jedno pitanje: ima li ko iskustva sa tim da su spontani dosli radi lose cirkulacije pa su u trudnoci uzimale andol 100, skuzajte sta to pitam odi ali eto samo to i necu vise o nicemu losem to me zanima, jer moji  su nalazi u savrsenom redu pa se sumnja na to a cirkulacija mi je ajme boze, noge sarene ka u zmije user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 542
24.3.2012 20:51:57   
unna
splicanka rado bih ti pomogla ali stvarno nemam nikakvog iskustva s tim,sorry.

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 543
24.3.2012 21:07:47   
bebica77
Cure moje ja cu pozdravit ozujak i prebacujem se na travanje kisiccccccc vidimo se tamo u sto manjem broju ;);););)

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 544
24.3.2012 21:14:13   
inesica
Molim Vas lijepo kako to da ja nisam vidjela ovu temu?!?!?!? Dakle, trebala sam dobiti prije dva dana, opasno mi drz'te fige!!!! user posted image

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 545
25.3.2012 11:22:43   
Lol@
inesica zelim ti jedan veliki user posted image ili user posted image

Uglavnom javi nam sta bude user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 546
25.3.2012 15:05:25   
Indy

IZVORNA PORUKA: Lol@

Uglavnom javi nam sta bude user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 547
25.3.2012 21:26:59   
inesica

IZVORNA PORUKA: Indy

IZVORNA PORUKA: Lol@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo zenske, da vas ne drzim u neizvjesnoti, dosla je danas :( prebacujemo za svibanj, jer imam neke pretrage sljedeci mjesec. Drzim fige ostalima!!!

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 548
25.3.2012 22:05:42   
unna
inesica zao mi je zbog user posted image . Puno srece u svibnju ti zelim.

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 549
25.3.2012 23:20:11   
bebica77
Cure zar nije malo cudno dobijem m dva dana prije (23.3) .. Prvi i drugi dan curi ko luda i danas treci da cjelo popodne dve kapi... Dan prije pocetka me nekaj jako probolo i procurila.... A da ja ipak test napravim i kada???

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!