Luna21
|
Pozdrav mame! Evo ovako,mi sada imamo 5mj. Naime,ko mali,do neka 2mj,je htio i dudu i bocicu-tada sam mu davala izdojeno mlijeko i cajica malo,za kojim je bio lud.Odjednom,ni cut za caj.Ajde,prolazilo je izdojeno mlijeko,nakon toga nekih tj dana.Poslije,vise ni primirisat bocici i dudi,place se ko lud,vristi cim ju vidi,kad i ne vristi,zvace dude i bezveze se glupira.Cak sam mislila da mu slabo ide kroz dudu mlijeko pa s vecom rupicom nabavila,nista.On je cijelo vrijeme na ciki,ja stvarno ne znam sto bi da mi nestane mlijeka,a on nece bocicu :-( Usput,da li je netko od vas imao slican problem sto se tice "ljubavi" prema bocici??Ne bi nista rekal da nije htio i u pocetku,al samo dojednom mu se zamjerilo i gotovo.A kupial sam i silikonske,i od onog kaucuka mekane,nista nista. Sa 4mj sam mu pocela davat malo sokice,na zlicu naravno =) nista posebno mu se ne svidja,ali ajde,prolazi.Voda,nema sanse-sto se vode tice,cula sam price ako je fontanela udubljena da je dijete dehidriralo,onda mu ocu dat ciku,ali on tada nece jednostavno,a ni vodice nece.Sokica mu dam,ali vidim da je i dalje zedan od njega,kako ste vi to rjesavale? A sada ono bitno.Cim ej navrsio 4mj,malo sam mu dala kupljene kasice,ne svidja mu se,a i nisam za kupljene nego mu radje doma napravim,kruskica bananica jabuka piskote zdrobim,i malo po malo mu dajem.Mozete mi pomoc,savjetom il bilo cime,sto ste vid avale svojim bebama,kako? Tot sam zbunjena.Jako je velik,ima 9kg,i nema smisla da ga drzim samo na ciki.Nije mi slabo mlijeko,on po noci spava po 8h i sve,al vidim da ga nekad jednostavno ne zasiti dovoljno.Da li da ga silim na bocicu,da se nauci na nju? Da mu malo dajem i kupljeno mlijeko? Koje uopce? Sto mu mogu davati za kasicu? Molim za pomoc,mame! Hvala unaprijed na odgovoru!
|