|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spontani pobačaji i kiretaža
28.11.2012 12:40:46   
Sunshine28
pricekaj! a dok cekas obavezno odi kod drugog ginekologa po drugo mišljenje, najbolje kod privatnika, ovi nasi preko HZZO-a u velikom broju slucajeva imaju drlog od ultrazvuka! ni meni se plod nije vidio dobro sa 6 tjedana pa evo, moja curka danas ima 2,5 mjeseca!

_____________________________

I + G = E & L


(Odgovor članu mirela1980)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: Spontani pobačaji i kiretaža
28.11.2012 13:19:16   
svrcica
I ja ti savjetujem da čekaš. Meni se plod uopće nije vidio sa 5 tjedana, a i puno sam puta na forumu pročitala da se i kasnije plod nije vidio, pa je opet na kraju sve bilo u redu. Inače liječnici savjetuju da se sa 7 - 8 tjedana dođe kod ginekologa jer se do tada ništa ni ne vidi...

_____________________________

20.09.2011. - Mateo - mamina mala ljubav

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 52
   RE: Spontani pobačaji i kiretaža
28.11.2012 13:52:09   
Hladna
Mirela definitivno pricekaj, ja sam bila isti slucaj , sa 6 tjedana otisla sam ginicu i on je vidio da je trudnoca samo plod nije vidio uopste, bila je samo gestacijska vrecica - prazna bez iceg, za 2 tjedna dosla ja opet i vidio se plod 8 mm i evo ja trudna 14 tjedana i bebica veca nego treba biti user posted image
Savjetujem ti i ja da odes privatnom ginekologu jer oni imaju bolji ultrazvuk i kod njih se sve vidi , ja sam kod svog ginica dobila fotku od bebice koju treba DOSLOVNO povecalom gledat, a privatnik mi je dao sliku prave celicibe bebe gdje mi stvarno izgleda velika sto je isto dokaz da privatnici imaju pravi bolji ultrazvuk .
Opusti se i misli pozitivno, vjeruj i ja sam se bojala da bebe nema a kad ono za 2 tjedna vidjela sam cudo od 8 mm i cula kako srce kuca .
Sve ce bit ok . Nemoj pit nikakve tablete bezveze, beba mira narasti jos malo da se vidi .

(Odgovor članu mirela1980)
Neposredna veza do poruke: 53
   RE: Spontani pobačaji i kiretaža
16.4.2013 22:10:55   
tonaja

drage forumašice!
nova sam ovdje i trebalo bi mi par informacija. u nedjelju ujutro sam izgubila svoju bebicu u 5 tjednu trudnoce. uglavnom doktor kaze da je maternica sama izbacila plod i ostatak mali koji je ostao u meni je očišćenuser posted image . sad mirujem doma, nemam neke jake bolove, samo malo osjetim grčeve kao da mi dolaze stvari, te krvarim također malo.. doktor mi apsolutno nije rekao ništa kad mogu početi s drugim bebačom, niti kad bi mi otprilike trebala doci slijedeća menga.. ništa.. pa ako biste mogli dati koji savjet i još nešt već se dugo borim sa stitnjacom pijem eutyrox jel moguće da je do toga došlo do kakvog odbacivanja mog ploda? i zna li tko smiju li se te tablete nastaviti piti u trudnoci?
hvala

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 54
   RE: Spontani pobačaji i kiretaža
17.4.2013 7:54:18   
mišica 666
kad ti prestane krvarenje otiđi kod svog ginekologa i vidi šta će ti on reći. ja nebih pila nikakve ljekove na svoju ruku.

_____________________________

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu tonaja)
Neposredna veza do poruke: 55
   RE: Spontani pobačaji i kiretaža
12.9.2013 8:00:19   
Xena_1
Bok svima, da i ja podijelim svoju tuznu pricu. Sa 6 t saznala da sam trudna po drugi puta i da bi trebalo biti sve ok. Plod malo manje velicine ali nista strasno. U 9 t malo prokrvarila, prestalo i nakon 2 dana opet. Otisla na hitnu i srceko ne kuca, bebica je celicine za 8 t, tako da me ceka jos jedan uzv i ako stvarno ne kuca kiretaza. Iuser posted image mam preljepoga sineka, bas smo se veselili jos jednoj bebici. Idem jos danas do privatnika pa cemo vidjeti.
Uzasno mi je tesko bilo citati vase price, zao mi je. Ali imam nade, pusa svima.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 56
   RE: Spontani pobačaji i kiretaža
9.12.2013 22:58:08   
lepao
Ja sam prije 4 mjeseca imala missed u 12 sedmivi i ove sedmice histeroskopiju posto imam neke prirasluce.
Nakon puno istrazivanja i trazenja raznih misljenja o mojoj kiretazi i neredovnim ciklusima..ovulacijama....saznala sam da se kiretaze strogo izbjegavaju vani....posto nisu dobre i uvijek mogu ostaviti oziljke...
Samo da znate da se trebate truditi sto prirodnije izbaciti putem tableta po doktorskim nadzorom....



(Odgovor članu Xena_1)
Neposredna veza do poruke: 57
   RE: Spontani pobačaji i kiretaža
10.12.2013 20:31:09   
hope22
Potpisujem!!svaka kiretaza ostavlja oziljak koji u slijedecoj trudnoci moze nepovoljno utjecati na nidaciju posteljice.

_____________________________

Ja ne odustajem!

(Odgovor članu lepao)
Neposredna veza do poruke: 58
   RE: Spontani pobačaji i kiretaža
11.12.2013 23:23:12   
lepao
zato je histeroskopija dobra stvar....imas uvid u sve detaljno unutar materice...

IZVORNA PORUKA: hope22

Potpisujem!!svaka kiretaza ostavlja oziljak koji u slijedecoj trudnoci moze nepovoljno utjecati na nidaciju posteljice.


(Odgovor članu hope22)
Neposredna veza do poruke: 59
   RE: Spontani pobačaji i kiretaža
16.12.2013 15:43:19   
štrumfić
Pozdrav!

Evo da se i ja malo požalim.
Sestra mi je prošli tjedan završila na kiretaži. Tako su se veselili drugom djetetu i evo sad je tako završilo. Ona jako teško to podnosi. Znam da treba vremena. Stalno se pita jel je ona nešto kriva ili on. Jer je u obitelji već bilo sličnih slučajeva...
Jednostavno bebica se nije razvijala kako treba..... Tražila je i drugo mišljenje (privatno) ali ista dijagnoza. Svi ju tješimo da je još mlada i da ima vremena. Ali ona ne želi ni čuti više da bi išla ponovno na drugo dijete. Nadam se da će promijeniti mišljenje kad odboluje.....

(Odgovor članu lepao)
Neposredna veza do poruke: 60
   RE: Spontani pobačaji i kiretaža
19.12.2013 9:25:30   
lora25
Pozdrav svima.nova sam ovdje, ali već neko vrijeme čitam vaše postove, pa sam željela svoju priču podijelit s vama..Prije dva tjedna, nakon što mi m kasnila shvatila sam da sam najvjerojatnije po drugi put trudna (imam prekrasnog dečkića od 4 godineuser posted image . Radim test koji je pozitivan i presretna naručujem se kod gin na pregled. Izračunao mi je 6t, a na ultrrazvuku se vide tek gestacijski mjehurići mala točkica. Šalje me da vadim betu,pošto je bila subota tek u ponedeljak. Tu počinju moji problemi,užasno me bole leđa, a u nedelju mi izlazi sluzavi čep. Isti dan navečer primjećujem sluz sa malo krvi. Ali ništa ne poduzimam. U ponedeljak počinjem jako krvariti, dolazim kod gin koji mi govori, da je spontani, beta je za dva dana trostruko pala...Nisam išla na kiretažu, gin kaže da će vjerojatno sve samo izać.Imam samo kontrolu za 2t. Sad samo razmišljam da sam odmah otišla na hitnu, pošto je bio vikend možda su mogli spasiti moju bebicu..najgore od svega je što svi oko mene govore da je to normalno, da se događa. Kao da nitko od njih ne razumije što znači izgubit bebu koju toliko želiš. Ovdje sam našla utjehu ali i nadu kad vidim da su i poslije nekoliko spontanih cure ostaleuser posted image i da je sve dobro završilo.

(Odgovor članu štrumfić)
Neposredna veza do poruke: 61
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!