|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vinogradska bolnica
24.5.2012 19:03:45   
mala pcelica
dobro je pa nisu uveli kad sam se ja porodila user posted image

(Odgovor članu Mishek)
Neposredna veza do poruke: 126
   RE: Vinogradska bolnica
30.5.2012 11:20:57   
tonkaiva
hej drage, nova sam na forumu pa mi nemojte zamjeriti ako nekaj fulam. prije pet dana dosla sam iz vinogradske. trudna sam 29.tjedana i lezala sam u bolnici radi otvaranja. beba i ja smo jos uvijek skupa zahvaljujuci brzoj intervenciji doktorauser posted image . osim sto se do poroda moramo druziti i sa krevetomuser posted image ,ali meni je to par tjedana, a mojem komarcu za citav zivot. uglavnom, odusevljena sam tom bolnicom. da, bebe su s mamama u sobi i iako je moj odabir pao na Vinogradsku upravo zato što nije imala rooming in (jezila sam se od pomisli na postporođajne bolove, umor i nemoc kad beba place pored mene) totalno sam se razuvjerila i dapace odusevila tim sistemom. bebe odnose vise puta tokom dana, cak i na vas zahtjev pa zena stvarno stigne obavit sve, od odmora do osobne higijene... najvise su me ohrabrile dvije mame s kojima sam bila u sobi, a obje su rodile carskim. ako mogu one mogu i ja!!!!!!

_____________________________

11.03.2003. <3
07.08.2012. <3

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 127
   RE: Vinogradska bolnica
3.7.2012 12:15:46   
bella 1
pozdrav cure

drago mi je čuti toliko pozitivnih iskustava iz vinogradske, jer sam se napokon odlučila za vinogradsku jer tamo pripadam i nemamo tečaj, a voljela bih da mm bude sa mnom...inače dilema je bila sa sv.duhom....

ima li koja friška iskustva iz vinogradske, vidim objave su starije neke...zanima me kako trudnička ambulanta funkcionira, a i tejnička pitanja parking ima li ? na kojem katu je rodilište, ambulanta?

ako ima netko friškiji? bila bih zahvalna


_____________________________

04.08.2012. stigao nam Lo naš

(Odgovor članu tonkaiva)
Neposredna veza do poruke: 128
   RE: Vinogradska bolnica
5.7.2012 16:57:16   
anamarijapupek
bella 1, ja ti mogu odgovoriti što se tiče parkinga - u jutarnjim i prijepodnevnim satima ga je jako jako teško naći. Zadnji puta kad sam se tamo parkirala pauk mi je odvezao auto (meni i još cca 5 ljudi) tako da sam od tada ili išla tramvajem ili sam zamolila muža da me odbaci. Ne znam kad su inače posjete ali može se sparkirati na nekim obližnjim parkiralištima koja se plaćaju. Ni u Petrovoj nije ništa bolje. Htjela sam pitati, ja bi htjela da mm bude samnom na porodu a vidim da se u Vinogradskoj ne mora imati tečaj položen? Čula sam da to košta 500-njak kn ako idemo oboje na tečaj a i ne znam gdje se to ide, u bolnici ili u nekom domu zdravlja. Krajem mjeseca idem na pregled pa ću pitati svoju gin. I da li obavezno moramo ići u bolnicu pod koju kvart u kojem živiš spada ili sam biraš u kojoj bolnici ćeš roditi? Ja sam sa Petrovom imala nekih loših iskustava i stvarno bi htjela u Vinogradsku user posted image

_____________________________

05.10.2011.-AB
21.03.2012.-pozitivan test :)

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 129
   RE: Vinogradska bolnica
6.7.2012 10:03:40   
Ninaa
Ja sam rodila u trećem mjesecu i tad još nije bio rooming in. Preuredili su jedan dio soba te su izgledale savršeno i kao da će te biti za roming ali sad jel to profunkcioniralo ili nije neznam. Inače su bebe donosili i puno su više bile s mamama nego kad sam rodila prije 3 godine. Ja sam prezadovoljna tom bolnicom osim smještaja osoblje je meni bilo super, bila sam 7 dana u bolnici, 3 prije poroda i 3 nakon kaj sam rodila i sve je bilo kak treba. Ljubazni, susretljivi, jedino su neke sestre koje se brinu za djecu jako mlade pa baš i nisu od neke pomoći.

_____________________________

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu anamarijapupek)
Neposredna veza do poruke: 130
   RE: Vinogradska bolnica
6.7.2012 10:12:13   
bella 1
anamarijapupek - što se tiče tečaja, po domovima zdravlja se ne plaćaju, a u bolnicama ne znam kako joja valjda, ali s obzirom da za Vinogradsku ne treba nisam se ni raspitivala...., što se tiče pripadnosti ja to najiskrenije više ne kužim, ja sam npr. htjela sv.duh ali sam skužila sa spadam pod Vinogradsku pa sam odlučila ipak u nju, svejedeno mi je jer su obje na dobrom glasu, a i moj ginić mi je rekao zapravo da oni imaju pravo te odbit za pregled, za porod te ne bi odbili ako je baš krenulo, jedino ako nije kritično mogu i tada, tako mi je on rekao, pa ja tako rađe u svoju gdje spadam idem user posted image

hvala za inf o parkingu


Ninaa super je čuti dobro iskustvo kada se porod bliži user posted image user posted image

_____________________________

04.08.2012. stigao nam Lo naš

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 131
   RE: Vinogradska bolnica
6.7.2012 15:30:28   
Točkica28
Meni frendica sad rodila,uveli su rooming-in.

_____________________________

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 132
   RE: Vinogradska bolnica
10.7.2012 9:14:59   
bella 1
curke ima li koja friška da je rodila u vinogradskoj ili iskustvo iz trudničke??? za tjedan dana idem na 1. pregled pa me zanima procedura, na uputnici mi piše kontrolni pregled samo, šta tu sve spada? da li se nakon pregleda osobno tamo naručujem za idući ili opet mailom?

plizzz ako ima koja user posted image

_____________________________

04.08.2012. stigao nam Lo naš

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 133
   RE: Vinogradska bolnica
10.7.2012 12:25:04   
ineskap
ja sam bila na pregledu i ostala dva dana na promatranju zbog viskog tlaka evo u nedjelju sam se vratila doma,a u ponedjeljak moram opet na kontrolu,uglavnom ja sam se javila na treći kat (rodilište) i u prijemnoj ambulanti ti izmjere tlak,uzmu urin,naprave ctg,prelistaju sve papire od početka trudnoće,obave s tobom razgovor i naprave povijest bolesti nazovimo to tako i normalno vaginalni pregled..pitaj kaj te još zanima.kad ti je termin,od kuda si?meni je 29.07.

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 134
   RE: Vinogradska bolnica
10.7.2012 14:47:23   
bella 1
ineskap pa kaj nije trudnička ambulanta dolje negdje? tako sam pročitala, a rodilište je na 3.katu?

meni je termin 10.8, isto imam povišen tlak, ali samo kod doktora, kada ga doma mjerim je nizak...koliko ti je bio kada su te ostavili?

i zanima me još kako se naručujem nakon 1. pregleda? tamo na licu mjesta na nekom šalteru ili opet šaljem mail?

hvala ti na informacijama user posted image

_____________________________

04.08.2012. stigao nam Lo naš

(Odgovor članu ineskap)
Neposredna veza do poruke: 135
   RE: Vinogradska bolnica
17.7.2012 16:22:04   
blackvaniap
Ajme nikad više u Vinogradsku! Meni je bilo užasno!
Nakon svih pohvala sa svih strana da je najbolje rodilište u Zg-u ja odem tamo i drugim rjecima sama rodim....puko mi vodenjak u 1 u noći 4.6.2012 stavili me u box na skroz neudoban ležaj, na desni bok i tako sam tamo ležala 17 dugiiiiih sati. Sa svih strana su svi rađali jedino mene nitko nije ni pogledao. Dragi je bio samnom u boxu jer da nije poludila bih vjerovatno. U 17 h u boxu doktore sam vidjela svega 3x.....oko 15 h je dosla neka doktorica i rekla bi da se jos moram otvorit za "rub"....nakon toga nikog nisam vidjela do 18 h. U 18:02 sam rodila jer je glavica vec virila van. Prekrasno. Da ne pricam o tome da nakon 4 dana u bolnici i nakon svih silnih vizita ja 8 dan nakon poroda i nakon toga sto jos uvijek nisam mogla sjest i bilo mi je sve gore i gore i peklo me, skuzim da su zaboravili mi izvadit "odozdola" kompresu velicine breskve koju sam jedva s pincetom iščupala. Mogla sam dobit sepsu. Mrak bolnica, mrak babice, mrak doktori a i vizita je mrak....al doslovno! Drugi put cu radije ostat doma rodit nego ici tamo.... Hvla bogu mali user posted image je super i ja sad nakon mjesec i pol dana lagano zaboravljam na uzas koji sam dozivjela! Živjela Vinogradska user posted image

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 136
   RE: Vinogradska bolnica
18.7.2012 10:51:31   
bella 1
blackvaniap žao mi je zbog tvog lošeg iskustva, ja tamo mislim roditi kroz koji tjedan ili prije (kad se malac odluči), stvarno sam čula najviše pozitivnih iskustava ali evo očito nije pravilo...nadam se da se neće i meni tako potrefit..., ali bitno da ste ti i user posted image dobro user posted image

_____________________________

04.08.2012. stigao nam Lo naš

(Odgovor članu blackvaniap)
Neposredna veza do poruke: 137
   RE: Vinogradska bolnica
3.9.2012 20:49:19   
anamarijapupek
Evo mm i ja danas bili na tečaju iako ne treba, to sam tek saznala prošli tjedan kad sam već uplatila 300,00kn user posted image Uglavnom, doktorica je danas prolazila sa nama faze poroda i tako, što treba ponesti sa sobom, za bebicu ništa dok ne izlazi van....meni je fakat bilo super. Nije mi žao tih sat i pol, a doktorica mi se ful svidjela da bi bila sretna kad bi me vodila tih par pregleda i porod, ali ne opterećujem se time. Uglavnom, imaju trenutno jedan apartman koji se plaća cca 750kn/dan (treba ga rezervirati) a drugi je u renoviranju tj.gradnji. Eto - ako nekoga zanima. Ja si definitivno ništa neću planirati jer je i sama rekla da puno puno odluka (epiduralna, rooming in itd.) ovisi o tome kada dođemo u bolnicu, u kakvom smo stanju itd. Nadam se da će samo porod proći u redu, a o tome kakvi su doktori, sestre itd.se uvijek da raspravljati.

_____________________________

05.10.2011.-AB
21.03.2012.-pozitivan test :)

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 138
   RE: Vinogradska bolnica
4.9.2012 15:04:23   
bella 1
evo ja želim samo pohvaliti vinogradsku, od doktora, sestri ma sve....ja sam jako zadovoljna i uveden je rooming, samo 1. noć beba nije bila sa mnom....za bebu trebaju samo vlažne maramice jer im često fali...eto vinogradsku preporučam user posted image

_____________________________

04.08.2012. stigao nam Lo naš

(Odgovor članu anamarijapupek)
Neposredna veza do poruke: 139
   RE: Vinogradska bolnica
28.3.2013 10:02:39   
JELENKO VG
Ima kakvih svježih informacija iz Vinogradske??

_____________________________

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 140
   RE: Vinogradska bolnica
28.3.2013 10:06:15   
sarah_zg
Moja kolegica s posla je rodila krajem siječnja i prezadovoljna je. Rooming je kao uveden, ali još nije u potpunosti profunkcionirao pa mame koje su htjele mogle su imati djecu sa sobom, ali i tražiti da ih odnesu. Mogu je još detaljno ispitati pa ti javim. Što se tiče doktora i sestara, ona je bila jako zadovoljna. To se sjećam da mi je rekla.

_____________________________

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 141
   RE: Vinogradska bolnica
28.3.2013 11:39:05   
JELENKO VG
Sarah hvala puno :)ajde ako još kaj saznaš javi.Nemam pojma u koju bolnicu spadam po mjestu stanovanja,ali čini mi se da je izbor pao na vinogradsku pa mi je svaka nova informacija dobro došlauser posted image

_____________________________

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 142
   RE: Vinogradska bolnica
12.4.2013 15:05:14   
LuLu24
Evo ja bila u ponedjeljak prvi put, na pregledu u truničkoj ambolanti (zacudo, kolko su mi pricali drugi, nisam dugo cekala), a narucila sam se preko maila, tak mi je bilo najlakše, pošto nisam iz zg-a. Je da su mi odg tek za tri dana, al su me i za cudo brzo narucili. Doktorica kod koje sam bila, mislim da se zove Ivka, cini mi se dosta dobra, mlada je, rekla mi je da dodem za 2 tjedna, medutim zaboravih je pitati dal se moram ponovo narucit il samo da dodem user posted image , pa sam sad na mukama, ak neko zna, bila bi mu zahvalna na pomoci! user posted image

_____________________________

Luka 16.05.2013.

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 143
   RE: Vinogradska bolnica
21.5.2013 11:44:14   
JELENKO VG
Ja mislim da se za svaki pregled treba ponovo vaditi uputnica,i bilo bi dobro da se za svaki slučaj pošalje mail.
LuLu...ja idem za dva tjedna na prvi pregled...Kakav je raspored doktora?Naručena sam u utorak i četvrtak!

_____________________________

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu LuLu24)
Neposredna veza do poruke: 144
   RE: Vinogradska bolnica
1.6.2013 8:49:17   
JELENKO VG
Ima kakvih svježih info.??user posted image ...sljedeći tjedan idem prvi put gore na ultrazvuk i pregled pa me sve zanima...

_____________________________

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 145
   RE: Vinogradska bolnica
7.11.2013 10:27:55   
mayathebee
Pozdrav!!!
Nije me bilo sto godina raji, tu i tamo virnem samo!
A kako sam ponovno trudna (tek 15tt), ima vremena još, ali isto me zanimaju novosti u Vinogradskoj!
Rodila sam prije skoro tri godine, i koliko čujem promijenilo se dosta toga!

_____________________________

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823


(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 146
   RE: Vinogradska bolnica
19.11.2013 16:36:16   
Irmah
Evo ja jos nisam rodila u vinogradskoj ali sam bila 5 dana zbog komplikacija. Koliko citam stare postove nije se puno promijenilo jedino sto im jako fale mateijali. Npr ja sam morala cuvati gumenu rukavicu s kojom sam se tusirala kao oko u glavi jer sam dobila zadnju, a mrezica koje se stavljaju oko ruke prilikom primanja infuzije uopce nisu imali. Naravno to je krivnja naseg zdrastvenog sustava a ne same bolnice. Osim toga ja sam prezadovoljna za sada od prvog dana vodim trudnocu kod doktora Kune i iako je pomalo zbunjen kada komunicira s pacjentima vidi se da zna svoj posao i da je jako pazljiv i strucan. Ono sto me odusevilo je cinjenica da sam ja u vinogradskoj preko jakojako velike veze i kako sam cula u petrovoj se tocno kuzi tko je preko veze a tko ne, dok u vinogradskoj nije bilo nikakve razlike u odnosu prema meni i ostalom zenama. Ukratko osobolje je prema svima izvrsno. Sestre su jako njezne neke ne zele niti paliti svjetlo u sobama kada idu u obilazak u 6 ujutro kako ne bi probudile trudnice. Hrana je isto cisto ok to me takoder pozitivno iznenadilo. Wci i kupaone nisu najmodernije ali ono sto je najbitnije jako su uredne. Evo ja stvarno nemam zamjerki i izuzetno mi je dragp sto cu tamo roditi

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 147
   RE: Vinogradska bolnica
20.11.2013 8:22:06   
JELENKO VG
Evo da ja podjelim svoje iskustvo vezano za porod u Vinogradskoj bolnici od prije 4 mjeseca!
Jako,jako sam zadovoljna i sljedeći put opet definitivno idem tamo.Samo zadovoljstvo bolnicim je i vjerovatno jer je porod bio brz i jednostavan :)
Doktori su ljubazni,stručni..sestre kako kojeuser posted image ...uglavnom su mlađe pa su im malo nosevi gore,ali nije mi to bilo bitno,bitno je da su spremni pomoći ukoliko tražiš.
Rooming funkcionira ok,naporno je ali izađu ti u susret i uzmu bebu ukoliko se želiš malo odmoriti,pogotovo ako si prvorotka!
Wc-i sasvim u redu,stari ali uredni..jedino je zamjerka jer se u zadnjem wc-u puši i to mi je katastrofa vidjet trudnicu na komplikacijama sa infuzijom svako malo ide pušitiuser posted image
Hrana grozna,neslana,bezukusna...ali to mi ionako nije bilo bitno jer i nisam baš nešto jela,i nosili su mi moji kada sam tražila.
Također mi nije baš nešto bilo jutarnja vizita,i sestra proviri u sobu i vikne :Gaće dolje,vizita!!
Užas,onako s tim ulošcima ne znaš kako bi.....To nam je svima bilo baš stresno,ali navikneš se!
Pedijatrica napertlitana,hladna ko špricer! Pri otpustu ti izbrblja stanje djeteta onako ko robot i to je to!

Sve u svemu,ja sam jako zadovoljna i preporučam ukoliko se netko dvoumi!
Sad...to je samo moje iskustvo....svak doživljava takve stvari na svoj način..



_____________________________

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu Irmah)
Neposredna veza do poruke: 148
   RE: Vinogradska bolnica
22.12.2013 16:12:31   
Manda Mare
Bok svima! Baš mi je drago da su uglavnom pozitivni komentari za Vinogradsku. Ja idem na prvi pregled kod njih 27.12. Tada ću biti u 37-om tjednu trudnoće. Uputnicu podigla kod svoje gin. preko HZZO-a, trudnoću mi dosad vodila privatnica. Da li netko u međuvremenu saznao frišku informaciju o rooming in-u u Vinogradskoj, odnosno da li je sad obvezan ili ne? Ujedno me zanima ako je uveden kompletan rooming in, da li to znači da i za bebu moram nositi kompletan pribor za presvlačenje i robicu? Unaprijed hvala na svim informacijama i lijepi pozdrav!

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 149
   RE: Vinogradska bolnica
13.1.2014 11:32:11   
NikaPika
Pozdrav svim mamama i trudnicama.Ja sam nova na stranici.Sada sam čitala sve o Vinogradskoj od prve stranice.zanimalo me kakva su iskustva.Ja sam radila u Vinogradskoj za vrijeme prve trudnoće i nakon porodiljnog još 9 mj.Prvu bebu sam tamo rodila i planiram i drugu (sad sam 18.tj).Nisam imala loše iskustvo i žao mi je žena koje imaju tako loša iskustva.Mene samo zanima kako funkcionira taj rooming-in jer sam ja taman prestala raditi taj dan kada je uveden,tako da nemam pojma kako to sad izgleda.isto neznam osim pelena i maramica što nositi za bebu?

(Odgovor članu Manda Mare)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!