|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 28.7.2011 9:34:05
|
|
|
|
galebica
|
Da Juanita, bila sam na pregledu 19-tog, mengu trebala dobiti 15-tog, znala sam da sam trudna i bilo je sve ok, ali otisla sam 18-tog na more, tamo malo vise teglila stvari, ponasala se normalno, kupala cijeli dan, i uvecer vidim crvenu kap krvi, puno sam i hodala jer je smjestaj bio malo dalje od plaze a mi jos isli zaobilaznicom da prosetamo...kad sam usla u kupatilo, vidjela sam tu crvenu fleku. Odmah se istusirala jer sam mislila ko zna sta ce sad biti, i potom na papiru nasla jos mrvu svjeze krvi. kasnije je bilo smedje, naravno odmah smo se zaputili kuci iako smo planirali ostati nekoliko dana. Ujutro sam nazvala ginica, narucio me u 17 popodne, i pri pregledu rekao da se gestacijska vrecica vidi, ali da imam manjak progesterona, te da je to prijeteci pobacaj. Tek tako, pri tom me njegova zena toliko stiskala dole i pregledala, da su se bolovi javili tek nakon pregleda. I sad strahujem radi te njegove recenice koju je ponovio 10 puta: ali ovo je prijeteci pobacaj A., nemoj se prepasti ali ovo je prijeteci pobacaj, moras strogo mirovati i kontrola za 10 dana, ukoliko prokrvaris ranije, dodji odmah. pri tom je zeni promrmljao nesto kao...ov bi se trebalo znati za 7 dana. I to je to, vidjela sam mijesak, meni izgleda na finom mjestu smjesten, onako, skolski, ali strah me tog njegovog: ovo je prijeteci pobacaj. kao da je htio reci da se nece razvijati ali eto, da sacekamo jos malo. Sad nemam bolove i vec treci dan nikakav iscjedak. Mijesak nije mogao izaci jer nije bilo toliko iscjetka, je li moguce da je sve u redu sad kad se to malo smirilo? Da, sad mogu sjediti normalno, i bolove dobijem rijetko, onako ako se zaboravim pa malo za mackom pozurim.
|
|
|