Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 20.7.2011 8:33:06
|
|
|
|
galebica
|
Pa je, to je tacno, i nije to ono sto me brine, vec konstatacija ginekologa kako mi zuto tijelo nije bas dobro razvijeno, odnosno, jajnici ne rade svoj posao kako bi trebali, stoga imam prijeteci pobacaj, plod moze da odumre od gladi, bukvalno.Za desetak dana je kontrola, tad bi valjda trebao da se vidi plod ako je sve ok, ako i dalje bude samo mijesak, onda je promasaj. Mada mislim da cu prokrvariti jos vise ako ne bude pomagao progesteron i utrogestan. Mah, i kad mislis da znas sve, kad se tice tebe ili nekog tvog, ne znas nista:(
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 20.7.2011 8:41:49
|
|
|
|
mariola
|
Odmaraj se i miruj što više
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 20.7.2011 9:45:52
|
|
|
|
Juanita
|
IZVORNA PORUKA: galebica IZVORNA PORUKA: m600 samo miruj... i to strogo...bez kupanja, bez sjedenja....ležanje i mislim da je prerano da se plod vidi...vidim da piše III/IV to je jako jako mala trudnoća da bi se plod vidio...držim fige da sve bude ok za tjedan dana... javi nam se Ma da, za plod je ipak prerano, ali poceli su jaci bolovi nakon pregleda, evo bas sad, previjam se, a nista ne msijem uzeti. Hm, cekati je, pa kako bude. Naravno, bicu tu, a gdje bih drugo, komp je ionako u krevetu... ja sam uvijek nakon pregleda još jače krvarila samo posusaj sta ti oni kazu i obavezno miruj i što ti je m600 savjetovala da ne sjediš! to obavezno! u tako ranoj trudnoći sjedenje kod rizične T je opasno. tako da sto vise lezi i miruj. i drzim fige da ce bit ok. meni su dvije T takve bile, iz prve evo spava do mene a s drugim sam u 6 mj, zato se samo smiri i slusaj njih. sretno.
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 20.7.2011 10:26:07
|
|
|
|
galebica
|
Hvala i tebi Juanita, lezim naravno, samo lezim, tastatura je u krilu, sve nadohvat ruke, jutros nema iscjetka vani ali imam bolove, jace nego ranije, pretpostavljam od pregleda. Idemo da vidimo, bice sta bude...do mene vise nije jer cinim sve sto mogu.
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 20.7.2011 14:17:52
|
|
|
|
Juanita
|
nemoj se draga puno opterećivati... ja sam sebe psihički slomila u tom periodu u kojem si ti sada... naprosto daš sve od sebe slusas doktore a ostalo Bogu na volju...na kraju krajeva živciranje najvise steti i na neke stvari zaista ne mozemo utjecati.. ali super je sto ti je iscjedak prestao.. meni su u svakom slučaju trajali ili 7 ili čak preko 7 dana... znaci da su hormoni počeli djelovati.
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 20.7.2011 15:41:56
|
|
|
|
galebica
|
Ups, iscjedak je opet tu, onako smedj ali jos uvijek samo kad se obrisem i kad ga "trazim", sad me boli i stomak, jace nego do sada, a grudi kao da vise nisu napete kao dosad? I ne bole onoliko? Cak su nekako mekse, bas kao da treba biti menstruacija upravo danas :confused:
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 20.7.2011 19:27:27
|
|
|
|
Juanita
|
ti bolovi mogu biti skroz normalni... a i grudi variraju.
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 20.7.2011 20:49:07
|
|
|
|
galebica
|
Prodjose 24 sata od pregleda, gore nije, nije ni bolje ali to je valjda normalno zasad.Malo jaci bolovi ali ne bunim se ako ce ovako ostati i ako nece biti gore, odnosno, ako cu kroz 10 dana vidjeti plod konacno. Hm, sad je jos 9 dana...kako vrijeme sporo prolazi kad se lezi i ceka...
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 20.7.2011 21:14:07
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 20.7.2011 21:38:17
|
|
|
|
mare00
|
Samo miruj, neznam jel ti dr rekao da je moguce krvarenje uz lagani iscjedak kad se plod smjesta u maternicu...
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 20.7.2011 21:51:41
|
|
|
|
galebica
|
A je Mare, rekao je, ali pri pregledu je nasao da jajnici miruju, te zakljucio da zuto tijelo ne funkcionise kako treba, i postavio dg. prijeteceg pobacaja( vec ranije su bila 2, tek tako, u petom tjednu, bez najave, bez iceg).
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 20.7.2011 21:58:22
|
|
|
|
mare00
|
Al vidis da se cuda desavaju, sve to jos moze biti ok...
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 20.7.2011 22:12:24
|
|
|
|
galebica
|
Hvala za lijepe rijeci, iako sam svjesna svega, ipak mnogo znace
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 20.7.2011 22:25:06
|
|
|
|
mala pcelica
|
galebice dobro došla i ja sam imala dijagnozu preteceg pobacaja u 7 tjednu trudnoce i isto sam imala smedji iscjedak koji je trajao par dana,samo sto je meni preteci pobacaj bio do 20 tjedna trudnoce,a svo to vrijeme sam koristila vaginalete i normabel,i kod mane je bio hematom u pitanju,a danas imam zdravu dvogodisnju curicu vjerujem da ce i kod tebe biti sve u redu,samo nemoj puno dole da prčkaš i da "tražis" iscjedak nego se opusti i miruj
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 21.7.2011 8:14:19
|
|
|
|
galebica
|
Ups, mala pcelice, kako znas da ga trazim Zaista odem na wc koji put vise nego sto treba, samo da bih papirom provjerila ima li sta. Gin je rekao da je ovaj tjedan kljucan, valjda ako se iduci put vidi plod, kojeg sad nema, bice da se razvija...ako ne...onda...hm.Kao i prvi put, i drugi...
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 21.7.2011 10:02:14
|
|
|
|
mala pcelica
|
Ups, iscjedak je opet tu, onako smedj ali jos uvijek samo kad se obrisem i kad ga "trazim", evo ovako znam a znam i ja po sebi jer sam ga i ja "trazila" stalno
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 21.7.2011 12:22:51
|
|
|
|
Juanita
|
nemoj se iscjetkom opterećivati.. meni je crvena krv niz noge isla, gore od menge, pa bebi hvala Bogu nista nije bilo. pila sam hormone i lezala. čitaj nesto ili čačkaj po netu nesto da se sto vise opustis i zaboravis na tegobe.
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 21.7.2011 13:31:47
|
|
|
|
galebica
|
Hahahah, izgleda da smo sve cackale i trazile :) Danas ne boli, ali smedje ide, jebi ga, jos uvijek samo pri brisanju, srecom. Grudi malo vise bole nego sinoc, ali mucnine nemam.pola dana je proslo, jos 8 i pol do kontrole, uhhhh.
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 22.7.2011 8:47:39
|
|
|
|
ELENA35
|
ja ti nemam takvih iskustava,ali mogu ti samo reći da se slažem sa svime što su cure prije napisale..miruj i opusti se......biti će sve ok.I nikako ne surfaj netom,jer ćeš tamo naći samo ono što bi te zabrinulo i bacilo u depresiju.A što se spavanja tiče,ja sam od početka trudnoće pila utrogestane,i od njih sam stalno spavala,doslovno sam prva četiri mjeseca prespavala ..
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 22.7.2011 13:52:39
|
|
|
|
galebica
|
Mucnine jos uvijek nemam, grudi tu i tamo, bolove sam jucer popodne imala najjace ali ipak ne toliko jake da bih uzel bilo kakav analgetik...danas krvarenja nema, ono, nema ga ako trazim kao posljednjih dana( mozda malo dublje zarovim bi bilo??), ali i mirujem, bas onako po pS-u. Brine me sto nema mucnine, i sto grudi ne bole kao pred menstruaciju, i sto, i sto...ma sve me brine, a pregled je tako daleko. Sta ako nadje da se nista nije razvilo, da je ostao samo mijesak?
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 22.7.2011 13:57:48
|
|
|
|
mirna
|
Meni su pocele mucnice tek nakon 6. tjedna. Puno trudnica nema mucnina uopce... bolovi u dojkama su mi isto poceli kasnije negdje nakon 5. tjedna.. Nemoj previse razmisljati, radis sve sto mozes. Drzim fige da tockica raste!
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 22.7.2011 20:15:41
|
|
|
|
galebica
|
Sve ja to znam mirna, ali kad je pregled tako daleko( jos 7 dana), a ja se uopste ne osjecam trudnom. Sjecam se, s prvom trudnocom, koja je zavrsila pobacajem u petom tjednu, od samog pocetka imala sam mucnine i ludovala za smokijem, a sad, uopste nemam nikakvih zelja za hranom. Ono, gladna sam, jesam vala stalno, ali se ne osjecam trudnom:( Jedino me tjesi to sto me stomak vise ne boli onako jako, ali i to ne mora znaciti nista, jer ako se mijesak ne hrani/ ne razvija, on nece boljeti, jednostavno ce odumrijeti, grlic se otvoriti kad bude spreman, i maternica ga izbaciti, bez najave:(
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 22.7.2011 20:20:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 22.7.2011 20:34:21
|
|
|
|
m600
|
nije svaka trudnoća ista...misli pozitivno i bit će sve ok
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 22.7.2011 20:52:00
|
|
|
|
galebica
|
Mislim ja pozitivno, ali se plasim da je to vise nego realno ocekivanje:(
|
|
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!