Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veličina trudničkog trbuha 5.1.2011 9:18:22
|
|
|
|
magdalenaa
|
ja sam evo u 22tj, i imam jako mali stomak , ujutro skoro ka da ga nemam al mi tokom dana a najčešće navečer dosta izviri, možda zbog trbušnih mišića koje sam imala prije trudnoće pa si beba pravi mjesta,a pirsing sam imala i izvadila ,ginić mi reka da postoji šansa da mi se kožica iznad pupka di je probušen objesi poslije poroda zbog težine pirsinga, tako da samm ga izvadila a i nakon 10 god,mi je malo dosadio, ionako u rađaonu moraš sve skinuti od nakita pa ga poslije stavi, nekom zaraste za 2 dana nekom dugo ne zaraste,ovisi o koži a ja nisam tila riskirati da mi bude deformiran pupak
|
|
RE: Veličina trudničkog trbuha 5.1.2011 9:38:52
|
|
|
|
ana*
|
IZVORNA PORUKA: Leluška A fakat mi nije jasno kako hodaju stalno s tim trbusima. Meni ovaj moj smeta strašno - nisi toliko pokretan koliko bez njega. JOOOJ, danas sam si pipala koliko sala imam... mislim da će mi nakon ovog poroda i trbuh ostati. Ni meni nije jasno kako žive godinama sa škembom! I moj muž ju ima. Što se više mučim sa svojom, to mi je veći misterij zašto on još uvijek nosi svoju??!! Rekao je da od ovog mjeseca kupuje mjesečnu kartu za bazen i ide svaki dan na plivanje. Bolje da se požuri, jer sam si i ja našla teretanu za žene (samo žene idu tamo i najčešće poslije poroda). Kada malac bude imao nekih 4 -5 mjeseci, dolazi moje vrijeme da stešem ovo što se nakupilo. A nakupilo se jooooooj
< Poruku je uredio ana* -- 5.1.2011 9:49:36 >
|
|
|
|
RE: Veličina trudničkog trbuha 5.1.2011 14:11:56
|
|
|
|
Leluška
|
Ja nisam tip za vježbanje... Budem možda uspjela skinuti to do ljeta šetnjama... tak se nekak tješim...
|
|
|
|
RE: Veličina trudničkog trbuha 14.1.2011 19:18:46
|
|
|
|
vale17
|
ja sam u 26+6 i nisam ni svjesna kakav vec trbuscic imam... krecem se i sve normalno, ko da ga nemam, a velikog ogledala nemam, tak da sad neki da kad sam se vidjela u ogledalu na faksu, pitam cure jesam li ja stvarno vec takva!!!! ahahahaha ali isto mi se dugo nije vidio, do pred mjesec dana niko nije kuzio...
|
|
RE: Veličina trudničkog trbuha 14.1.2011 19:50:46
|
|
|
|
premija
|
ja sam u 35-tom tjednu i tek sad mogu reći da imam trbuh i još dok velim koliko sam trudna mi ne vjeruju,kao beba je vjerojatno mala a beba na zadnjem pregledu imala 2100g (meni bilo 29/6tj) a sve ostale mjere za 2 i pol tj veće,tak da mi je ginić pomaknuo termin 2 tj prije a sad,vidjet ćemo.. uglavnom,nema veze da li je netko mršav ili nije,ja sam 177 cm visoka i s 66 i pol kg zatrudnjela,a sad u 35 tj imam + 9 kg.. a pircing sam i ja imala,pa skinula i evo baš sam danas probala staviti,ide..
|
|
RE: Veličina trudničkog trbuha 15.1.2011 18:54:11
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Od pokretanja ove teme pa do danas (23+1) trbuh mi je značajno narastao . Baš mi mm kaže da sam se zaokružila . Još ću se ja i kotrljati
|
|
RE: Veličina trudničkog trbuha 20.1.2011 14:11:09
|
|
|
|
Tink
|
meni se trbuh počeo vidjet tek s 23 tjedna, a sad je već upadljiv i to poprilično a se meškolji sve u 16, smijemo se oblicima koje izvodi na veliko
|
|
|
|
RE: Veličina trudničkog trbuha 20.1.2011 18:38:28
|
|
|
|
Leluška
|
Meni se čini da kak je trbuh naraso sa 7-8 mjeseci da je odonda stalno iste veličine. Na momente mi se čini OGROMAN, a na momente da uopće nije... Samo mi se čini da imam dosta špeka na njemu!
|
|
|
|
RE: Veličina trudničkog trbuha 21.1.2011 13:34:10
|
|
|
|
Freya
|
Već sam pisala na ovoj temi, moj trbuh i dalje nije baš nešto velik. Ljudi najčešće misle da sam 3-4 mj, a ja već uskoro ulazim u 7. mj. Kad imam jaknu se ni ne vidi. Sad sam se već navikla da me ljudi ne doživčjavaju kao trudnicu, nego me samo brine da ne iskoči preko noći pa ne popucam.
|
|
RE: Veličina trudničkog trbuha 21.1.2011 14:56:44
|
|
|
|
bubaMaja
|
mene već mjesec dana pitaju šta čekam a meni se ne čini toliko strašno velik kad uspoređujem s drugim ženama... valjda vlastita percepcija... inače 38 tjedana danas )))))))
|
|
RE: Veličina trudničkog trbuha 21.1.2011 15:05:44
|
|
|
|
breskvica22
|
mila moja i ja sam punija. moj trbo se dosta vidi.posteljica mi je sprijeda. nije svaka zena ista.mozda ti vise nosis u zdjelici,prema unutra kako nekjo kaze. moja sogorica je isla roditi u riflama. nisu joj prvo vjerovali da je trudna jer nije imala nista stomaka. sve ti je individualno. nesekiraj se kad je sve u redu. mozda ti naglo se busa izbaci!!! pusa eeeeeee da,evo ja sam 2 dana do punih 5mj i udebljala sam se 2kg.
< Poruku je uredio breskvica22 -- 21.1.2011 15:06:45 >
|
|
|
|
RE: Veličina trudničkog trbuha 21.1.2011 15:17:38
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
IZVORNA PORUKA: breskvica22 mila moja i ja sam punija. moj trbo se dosta vidi.posteljica mi je sprijeda. nije svaka zena ista.mozda ti vise nosis u zdjelici,prema unutra kako nekjo kaze. moja sogorica je isla roditi u riflama. nisu joj prvo vjerovali da je trudna jer nije imala nista stomaka. sve ti je individualno. nesekiraj se kad je sve u redu. mozda ti naglo se busa izbaci!!! pusa eeeeeee da,evo ja sam 2 dana do punih 5mj i udebljala sam se 2kg. Samo 2kg? Svaka čast...to mi je velika muka
|
|
RE: Veličina trudničkog trbuha 24.1.2011 16:36:00
|
|
|
|
Bebač i ja
|
sad sam tek u 17 tjednu a trbuh je ogroman.inače sam prosječne građe.čini mi se da se salo nakuplja samo oko trbuha. možda je u tome stvar?
|
|
|
|
RE: Veličina trudničkog trbuha 16.2.2011 15:37:20
|
|
|
|
ruwenzor
|
meni je trbuh počeo rasti u 14-15 tjednu, sad sam u 27-om i izgledam ko da sam pojela košarkašku loptu . dobila 8 kg dosada
|
|
|
|
RE: Veličina trudničkog trbuha 16.2.2011 21:05:24
|
|
|
|
magdalenaa
|
evo ja sam sad u 28tj, i trbuh mi i nije baš veliki a do sada sam dobila +8kg, isto mi je posteljica sprijeda, ma sve ovisi,upoznala sam dosta trudnica koje su manje trudne a imaju veće tibe od mene ,al nepatim za tim , i ovako mi je lakše se krećati a i sve hlače uspijem obući jer su mi ionako niskog struka hihih.i da ,probala sam staviti pirsing i ide ,još nije zarastao pupak a mislila sam da hoće,,,
|
|
RE: Veličina trudničkog trbuha 17.2.2011 10:09:29
|
|
|
|
Tink
|
ja sam 32tj i nemam tako veliki trbuh, čak sam srela neke puuuuno manje trudne pa da imaju istu veličinu tibice... nema to nikakve veze s ničim
|
|
RE: Veličina trudničkog trbuha 17.2.2011 12:55:02
|
|
|
|
emab
|
Tink - vidim da smo blizu po tjednima trudnoće, ja sam danas puna 33. tjedna uazimo u 34. Baš me zanima kako i o čemu ćemo pisati za koji tjedan - hoće i biti panike
|
|
|
|
RE: Veličina trudničkog trbuha 18.2.2011 11:40:42
|
|
|
|
Tink
|
meni je trenutno presmješno to što mi je trbuh u sto oblika dnevno, da mi je samo znati što pokušava u takvom malom prostoru , o, pa onda se možda i sretnemo ma pa koja panika (već me sad love neki strahovi)
|
|
RE: Veličina trudničkog trbuha 18.2.2011 12:32:05
|
|
|
|
Želja
|
ajme ja taman ulazim u 30 tjedan i imam veliki trbuh, dobila sam 11 kila do sada...nigdje se drugdje nisam udebljala ( malo mi se jedino obrazi zaokružili), muž me zeza da mi je guza nestala, cijelu trudnoču nosim istu veličinu hlača ali ne mogu nijednu majcu obuči. ukradem koju sportsku majcu od muža . ljudi kad me vide misle da ću roditi svaki čas
|
|
|
Anketa
Kako se riješiti dude?
Admin
Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!