|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Veličina trudničkog trbuha
9.12.2010 8:16:10   
Tanjica Tanja
Pozdrav, imam jedno pitanjce za sve trudnice. Naime ja sam 18+0 i moj trudnički trbuh se počeo tek blago primjećivati, kad sam obučena nitko ne bi ni znao da sam trudna. E sad, želim čuti vaša iskustva sa veličinom trbuha, znam da kažu da veličina djeteta nema veze s trbuhom (ginić je na 16+3 rekao da je sve super), ali meni se moj čini mali....user posted image  Inače malo sam krupnije građe, do sada sam se udebljala 2 kg i ovo mi je prvo dijete!user posted image  

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Veličina trudničkog trbuha
9.12.2010 8:28:41   
ema55
To ti nema nikakve veze, narasti će ti kasnije. sa 18.tj, bebica je toliko malena, to ti sve ovosi o konstrukciji. Npr. ja se inače debljam u donjem dijelu tijela i tako je bilo i u trudnoći, trbuh mi se do 15,16tj uopće nije vidija.
a znam kako je to te izludi okolina, mene su poludili pa bi se isčuđavali da koliko sam trudna, a droba ništa.

princezica mamina najdraža, i ljubav najveća:)-09.11.2009.

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 2
9.12.2010 8:58:16   
.dada.
Ema ti je sve napisala...Meni se nije vidio trbuh dok nisam ušla u 6mj trudnoće tako da ništa ne brini i uživaj u user posted image user posted image

14.02.2010-Mateo <3
8.11.2011-Lana <3

(Odgovor članu ema55)
Neposredna veza do poruke: 3
9.12.2010 9:10:11   
Tanjica Tanja
ma svi me izluđuju koji znaju da sam trudna....kao ne debljaš se ti bašuser posted image ! još se kontroliram što se tiče hrane, jer imam genetski materijal da budem bombicauser posted image  jedva čekam da mi se vidi trbuh!

(Odgovor članu .dada.)
Neposredna veza do poruke: 4
9.12.2010 12:03:29   
pincirotvajler
ja sam krupna i trbuh mi se vidio u 5mj user posted image
tek tad sam i počela dobivat na kilaži

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 5
9.12.2010 12:23:31   
Gianna
To ti je sve individualno i mislim da zavisi koliko od same tijelesne građe, toliko i od trudnoće...
Ja sam sa malenim bila poput balona, već u 4 mj sam imala pravi trudnički trbuh, a sada u drugoj trudnoći u rađaoni su se čudili kako mi je trbuh malen... ne opterećuj se, doći će vrijeme kada češ odbrojavti dane kako bi se konačno riješila svoje škembice , zato uživaj!! user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 6
9.12.2010 12:51:09   
ELENA35
Sa blizancima nisam imala veliki trbuh i dobila sam svega 10 kila,zato ne brini,sve je to okuser posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 7
9.12.2010 13:11:03   
Tanjica Tanja
Nekako mi se čini da kad bude jednom buknuouser posted image user posted image user posted image , da ću htjeti da je manjiuser posted image ! To samo znači da je svaka trudnica apsolutno jedinstvena po svojim iskustvima kroz trudnoću. Hvala na komentarimauser posted image user posted image

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 8
9.12.2010 13:38:06   
berny
točno, svaka ima svoj faktor.user posted image

Neposredna veza do poruke: 9
9.12.2010 15:21:28   
Freya
Ne brini. Moj se jedva vidi, a na vikend ulazim u 20-ti tjedan. Još kad obučem jaknu nitko ne bi rekao da sam trudna. Dokle god je s bebom sve ok, sve drugo mi je svejedno.

< Poruku je uredio Freya -- 9.12.2010 15:22:18 >

U nizu događaja u mom životu, ništa nije bilo slučajno. Sve se dogodilo u skladu sa unutarnjim potrebama

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 10
10.12.2010 12:32:33   
Bebys
meni se isto nije vidio jako jako dugo stomak isto sam JACA...zena...ali mrsavicama se jako jako brzo vidi...mislim da je to i normalno...

Neposredna veza do poruke: 11
10.12.2010 17:41:08   
Freya
IZVORNA PORUKA: Bebys

meni se isto nije vidio jako jako dugo stomak isto sam JACA...zena...ali mrsavicama se jako jako brzo vidi...mislim da je to i normalno...

Ne mora bit. Ja sam sitna, imam 1.60 i prije trudnoće sma imala 54 kg pa mi se jedva vidi i to kad obučem nešto usko. Sa mnom radi žena koja valjda ima 50 kg na 1,80 i malo je manje trudna od mene i isto joj se ništa ne vidi.

U nizu događaja u mom životu, ništa nije bilo slučajno. Sve se dogodilo u skladu sa unutarnjim potrebama

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 12
10.12.2010 17:56:05   
modesty blaise
meni se trbuh vidio već s 3 mjeseca.....

(Odgovor članu Freya)
Neposredna veza do poruke: 13
10.12.2010 19:17:36   
Tanjica Tanja
Gledam dva šlaufa i čekam dan kad će postati jedan...user posted image user posted image . Inače da vas pitam jel netko od vas imao piercing u trbuhu i da li ste ga izvadile u trudnoći. Ja sam svoj izvadila, ali mi nekako faliuser posted image . Navikneš se valjdauser posted image

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 14
10.12.2010 20:44:05   
Gogule
imala moja frendica i skinula ga i više ga nije stavljala natrag

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 15
11.12.2010 10:06:49   
ribica1
Evo ja sam 20-ti tj. i napokon imam trbuh!!!!!!!!Jeeee!!!user posted image user posted image
Mislim imam ga ja stalno al dva šlaufa koja se sad napokon spajaju u jedan!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 16
22.12.2010 23:26:56   
Leluška
Sada u drugoj trudnoći mi je trbuh puno veći i ranije se počeo vidjeti. sa 7 mj mi je sada u ovoj trudnoći ko kad sam u prvoj išla roditi! A beba je normalne veličie.
Isto tak sam u prvoj trudnoći dobila 7 kg i išla roditi sa 75kg (168 cm visoka), a sad sam do sada dobila 17 kg i došla već do 75 kg. Al kg-i nisu u trbuhu već mi sve ošlo u dupe i gornji dio nogu...user posted image

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 17
23.12.2010 10:02:28   
zara13
ja imala već trbuh sa nekih 3,5mjjer inače kad se počnem debljati prvo mi raste trbuh,a moja kumica je sad trudna 4,5,mj i ona još ravna ništ joj se ne vidi dok je obučena.

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 18
23.12.2010 13:14:38   
Tanjica Tanja
Sutra ( na Badnjak) bit će točno pola puta 20+0, a obavještavam vas da mi je trbuh dosta narastao, a i bebica se veselo igra u njemu!user posted image

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 19
31.12.2010 14:21:37   
drugasrecica
iako sam rodila prije 2 tjedna, po veličini stomaka slobodno mogu reć da još spadam u trudnice, sad sam negdi 3,4 mjesec trudnoće user posted image

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 20
31.12.2010 14:46:25   
ana*
Meni se pak trbuh vidio skoro odmah. Sada sam u 26. tjednu i trbuh mi je
toliko velik da me doktor slao na dodatne kontrole. Stvar je u genima i
građi tijela. Moja beba će, po riječima dr. koja mi je radila UZV, biti mali
div. Preko 4 kile. Tvoja će vjerojatno bili manja i to je to.

Ljubav se zove Luka- 01. 04. 2011

(Odgovor članu drugasrecica)
Neposredna veza do poruke: 21
2.1.2011 1:51:56   
Leluška
Meni je muž baš večeras rekao - di si trbušasta, nikada ti tbuh nije bio tak veliki!
Pa ko da sam deset puta bila trudna!user posted image Ovo mi je 2. puta!
Al da je ogroman, fakat je! Imam sreće (ILI NE!? user posted image ) jer se spustio pa fino mogu klopati!
Al sam se počela gegati i steže na sve strane!!!

(Odgovor članu ana*)
Neposredna veza do poruke: 22
4.1.2011 22:27:00   
ana*
haha šaljivac jedan
ako ikada bude imao škembicu (ako je već nema), on će se svoje teže riješiti nego ti svojeuser posted image

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 23
5.1.2011 1:50:36   
Leluška
Ima je i imao je dobru volju da je se riješi još dok smo hodali (onda sam ga mogla i na dijetu šuknuti). I išlo je to prema ravnome, no kad sam rodila i bila 9 dana u bolnici, bio je na maminoj klopi i razdebljao se prestrašno. I odonda nemrem ništ. Moram trpiti taj trbuh...
A fakat mi nije jasno kako hodaju stalno s tim trbusima. Meni ovaj moj smeta strašno - nisi toliko pokretan koliko bez njega.
JOOOJ, danas sam si pipala koliko sala imam... mislim da će mi nakon ovog poroda i trbuh ostati.user posted image
Nakon prvog sam bila ravna ko daska - samo malo je koža onak bila razvučena dok se nije vratila u normalu.

(Odgovor članu ana*)
Neposredna veza do poruke: 24
5.1.2011 8:40:14   
ELENA35
IZVORNA PORUKA: ribica1

Evo ja sam 20-ti tj. i napokon imam trbuh!!!!!!!!Jeeee!!!user posted image user posted image
Mislim imam ga ja stalno al dva šlaufa koja se sad napokon spajaju u jedan!

Ribiceeee,veselim se sa tobomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,samo neka bušica rasteuser posted image user posted image user posted image user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!