Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
|
[Anketa]
|
[Obrisani korisnik]
|
| Da,odmah zovem mamu da joj se požalim |
|
| Da,predbacujem njegovima kako su ga odgojili |
|
| Ne,to je intimna stvar između nas dvoje |
|
| Požalim se prijateljici na kavi ili vama na RR |
|
| Nikome,držim sve u sebi |
|
Ukupno glasova: 39
|
(Posljednji glas : 2.11.2010 17:06:59)
(Glasovanje traje do: -- )
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bračne "svađe"-da li uplićete r... 10.9.2010 10:48:02
|
|
|
|
ilda
|
Kad se nebi nikome izjadala,mislim da bi mi nesto bilo...uglavnom je tu dezurna najbolja prijateljica...a ponekad i mama pa malo uz kavu olaksam sebi dusu i to je to....
|
|
|
RE: Bračne "svađe"-da li uplićete r... 10.9.2010 11:16:58
|
|
|
|
ZVRK
|
ne upličem roditelje jer su u većini slučaja oni uzrok svađe. potužim se rr ekipi
|
|
|
RE: Bračne "svađe"-da li uplićete r... 10.9.2010 11:22:58
|
|
|
|
majda
|
Nikada nikoga neuplićem u naše svadje.Istina,hvala bogu nesjećam se ni kada smo ih imali.A da mami što kažem nebih jer bi ona stalno mislila da mi je ružno.A njegovoj isto nebi,nikada.
|
|
|
RE: Bračne "svađe"-da li uplićete r... 11.9.2010 10:51:00
|
|
|
|
pakić
|
Ma kakvi, to je između nas
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!