Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Kakvi ste kao domaćini? 9.8.2010 16:46:11
|
|
|
|
sirenas
|
evo ovako jedna tema koja me jako zanima ,neznam kakvi ste vi kao domačini ali znam kakva sam ja ,a kad odem nekome u goste pogotovo njegovoj obitelji uvjek sam jako iznenađena,nesvačam da kad ti je neko u gostima ne pokažeš i ne ponudiš malo više,nijeda sam ja osoba od zahtjeva ali i doma sam naučena da na stolu imam ono šta volimo i glupo mi kad mi neko dođe davati ono šta samo ja jedem uvjek ponudim od salame sira,namaza ,hrenovke,jaja,,,,da svako nešto izabere ili pitam šta tko jede da nitko nije gladan,a kad dođem kod njegovim uredno se poslužuje samo pekmez i maslac,,hmmmmm dal sam ja prezahtjevna recite mi vi.Kada kuham kuham šta večina voli a ne samo ja ,uvjek ima nešto od voća i slatkoga i onda se pitam kako je to kod drugih.Naravno ne pada mi napamet ako mi netko dođe jednom godišnje da sam si kupuje hranu a kod mene je gost ali ja to tako tamo radim,ako želim biti sita ,a nije da nemaju .
< Poruku je uredio cvrčak -- 9.8.2010 16:54:58 >
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 9.8.2010 16:52:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Kakvi ste kao domaćini? 9.8.2010 17:13:14
|
|
|
|
pincirotvajler
|
mi smo asocijalni, i ne volimo ni ić u goste nit da nam dolaze evo npr,za krštenje ćemo radije platit restoran nego se doma zaje.., iako bi valjda ljepše bilo da bude u domaćoj atmosferi.. tu ne računam kad mi frendica ili mm frend dođe na kavu, pa je na stolu za prigrist il ak su gladni baš skuham nešt..al ono da imam posla cjeli dan, i dan prije i poslije mi je tlaka.. nisam neki gostoljubivi domaćin priznajem,,al još gore mi je ić u goste
< Poruku je uredio pincirotvajler -- 9.8.2010 17:14:40 >
|
|
|
RE: Kakvi ste kao domaćini? 9.8.2010 17:35:08
|
|
|
|
maja
|
Ja imam "narezotine" na stolu samo ako mi dolazi netko iz daleka, ali ovako kada dolaze prijatelji ponudim kavu, sok, alkohol i imam neke grickalice ili kekse, možda nekada i kolače ali to je kod mene rijetkost Ista situacija je i obrnuto. malo mi je glupavo da kad mi dođe netko od prijatelja da ja radim ručkove, ali očito sam ja kao pinci
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Kakvi ste kao domaćini? 9.8.2010 17:39:32
|
|
|
|
CallamityJane
|
Hmm kao prvo ne kazem za sebe da sam asocijalna ali kada sad razmislim i procitam vas mozda i jesam U kucu mi ne moze doci svako, niti pozivam svakoga i ako si kod mene u gostima to je zato sto sam te prihvatila kao jako dobrog prijatelja! Isto tako ako si tu znaci da se osjecam opusteno sa tobom i da necu trckarati oko tebe nego ocekujem da mi kazes sta zelis a ja cu ti naravno ponuditi sta imam u kuci ili otici nabaviti sta mislim da bi ta osoba zeljela. Isto tako ako sam kod tebe u gostima a to je vjerujte mi rijetkost da ja odem kod nekoga, ako pristanem jesti kod tebe znaci da se osjecam opusteno. Obicno budem gladna dok ne dodjem kuci Ali isto tako volim izaci u grad na kaficu sa prijama i to mi je naprihvatljiviji oblik druzenja ionako smo stalno po kucama pa daj da bar tada malo izadjemo
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 9.8.2010 17:43:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Kakvi ste kao domaćini? 9.8.2010 17:53:31
|
|
|
|
sirenas
|
nisam mislila na svakodnevne goste ili posjete nego posjete rodbine ,prijatelja ....koji dođu na 7,8 dana ljeti,zimi.....
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 9.8.2010 17:54:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Kakvi ste kao domaćini? 9.8.2010 17:56:09
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Hm..mi baš nismo na istoj valnoj duljini.. Ako mi dođe frendica s kojom se vidim svakodnevno na kavu,skuham kavu,ponudim sokove,kokice,keksiće.. Ako zovemo nekoga u goste(npr dođu nam kumovi iz Zg)naravno da roštiljamo,ispečemo kolač,odemo negdje van.. ove svakodnevne ne doživljavam kao goste,nego kao "došli frendovi na kavu" I potpisujem ovo što call kaže:ako nekoga zovem,to je zato što sam ga prihvatila i onda dam sve od sebe da se osjeća ugodno. Ljudi s kojima nismo osobito dobri se radije nađemo vani na cugi Potpisujem sve
|
|
|
RE: Kakvi ste kao domaćini? 9.8.2010 18:00:10
|
|
|
|
sirenas
|
ja mislim da sam dobar domačin moje rođakinje,kumovi kada dođu mogu reći da su ugoščeni,a eto ja moram svaki ljetni g.o koristiti kod svekrve i nemogu reć da se ugodno osječam,ali takva je i ne mogu preko toga ,meni nije normalno da neko kupi pola kruha a u kući nas je bar 5 na ručku,i dok se potroši trči u dučan ,kupi se doslovce 10 deka salame i sira i ako jedan pojede više drugi nema ali nismo svi isti ,zato si ja kupim u dučanu i nemože reć da je zbog mene se istrošila ,ali mi žalosno da joj sin trči u dučan po meso ili bilo šta šta nema u kući
< Poruku je uredio sirenas -- 9.8.2010 18:01:03 >
|
|
|
|
|
RE: Kakvi ste kao domaćini? 9.8.2010 18:02:17
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: sirenas nisam mislila na svakodnevne goste ili posjete nego posjete rodbine ,prijatelja ....koji dođu na 7,8 dana ljeti,zimi..... za posjete rodbine imam ručak ili nareske, a fala Bogu nemam ovih koji ostaju duže od jedan dan
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Kakvi ste kao domaćini? 9.8.2010 18:20:21
|
|
|
|
Domy
|
Ja sam što se tiče toga i što kaže moj muž budalasta ..koliko mi puta dođe rodbina ja trčkaram oko njih da im ništa ne fali..znam kuhat i po dva jela ako netko nešto ne voli..Znam spavat na spužvi ..da gospoda budu u krevetu ..A kad dođem kod njih obrnuta situacija...Nemogu se promjenit kad sam takva
|
|
|
|
|
RE: Kakvi ste kao domaćini? 9.8.2010 19:09:41
|
|
|
|
leilany
|
mislim da smo dobri domacini.... i mislim da smo dobri gosti.....(mozete pitat ninolinnu ) i to je to
|
|
|
RE: Kakvi ste kao domaćini? 9.8.2010 19:45:59
|
|
|
|
lilia
|
Mi imamo nekoliko parova koji su naši zajednički prijatelji (muž i ja smo 13 g. zajedno) i ti naši prijatelji nam dolazi najviše u kuću jer se vidimo jedanput u dva mjeseca, s nekima rijeđe, s nekima češće. Kad muž ili ja imamo rođendan, dođu svi odjednom i uvijek bude super. Što se tiče gošćenja, ako ih pozovem doma (ili oni nas) uvijek napravim pizzu, ispečem kruh, uglavnom uvijek se jede, nerijetko napravim i kolač. Situacija je identična i kad mi idemo kod nekoga od njih. Tako smo navikli. Nemam uvijek u frižideru svega jer mi gosti ni ne dolaze nenajavljeni ali ako netko dođe na par dana obavezno napunim frižider i skuham nešto što svi vole. I tako bude ako mi odemo kod nekoga na par dana. Ne ugošćujem i ne odlazim škrticama, zapravo takvih nemam ni prijatelja ni rodbine. Na sreću.
|
|
|
RE: Kakvi ste kao domaćini? 9.8.2010 20:01:32
|
|
|
|
katy mama
|
uh ja mrzim iznenadne goste ,ono kad se samo stvore na vratima!slatkise vecinom pojedemo u dan dva kad donesemo iz velike kupovine,mada uvijek ima kava i sok meni ipak fali jos nesto na stolu pa cak i za svakodnevne a za ove iz daljine i na duze-bas se trudim!pitam ih sta zele jesti,kolaci su obavezno tu,dorucak,rucak,vecera sve po zeljama!za dorucak iznesem sta god imam u frizideru,ako treba pecemo jaja...
|
|
|
RE: Kakvi ste kao domaćini? 9.8.2010 20:21:58
|
|
|
|
Marta j
|
Kada nam dolaze svakodnevni ako dolaze na kavu dobiju kavu i kolac. A ako smo se dogovorili za vecaru onda nesto pravimo. A trenutno sada imamo goste iz njemacke dosli su u srijedu i ostaju do nedjelje. U kuci uvijek ima svega sada jos vise. Ako su na rucku il vecari kuham sto vecina voli il pitam sto bi. Voca imaju u izobilju kakvog zele,povrca isto. Slatkisa da negovorim. Frizider je pun svimi svacim. Trudim s enajvise sto mogu jer kako bi ja zeljela da mene netko ugosti tako i ja ugostim.
|
|
|
RE: Kakvi ste kao domaćini? 9.8.2010 21:29:21
|
|
|
|
tina0310
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: cvrčak Hm..mi baš nismo na istoj valnoj duljini.. Ako mi dođe frendica s kojom se vidim svakodnevno na kavu,skuham kavu,ponudim sokove,kokice,keksiće.. Ako zovemo nekoga u goste(npr dođu nam kumovi iz Zg)naravno da roštiljamo,ispečemo kolač,odemo negdje van.. ove svakodnevne ne doživljavam kao goste,nego kao "došli frendovi na kavu" I potpisujem ovo što call kaže:ako nekoga zovem,to je zato što sam ga prihvatila i onda dam sve od sebe da se osjeća ugodno. Ljudi s kojima nismo osobito dobri se radije nađemo vani na cugi Potpisujem sve ija isto
|
|
|
RE: Kakvi ste kao domaćini? 9.8.2010 21:44:14
|
|
|
|
Anoniman
|
ni ja ne volim kad mi netko bane nenajavljen, ali se snađem, ima soka i kave a kad znam da mi dolaze gosti, napravim kolače, kupimo neki sok, colu i sl. i ovisno o situaciji, ako je vikend, možemo roštiljati, ako je ljeto/jesen uvijek ima nekog voća u vrtu isl. u krajnjoj liniji, pošaljem mm-a u dućan po kekse, ak baš ništa drugo nema u kući... a sad, kakvi smo gosti... to vam Zvonki mora reć ...a glede nalaženja vani na kavi, meni to ne znači da s nekim nisam dobra nego da smo se tako dogovorili. Recimo ima ljudi koji imaju manji stan i ne stanu im gosti u njega, a dragi su mi i želim se s njima naći, pa sjednemo vani i to mi je isto ok nisam zahtjevan gost
|
|
|
|
|
RE: Kakvi ste kao domaćini? 9.8.2010 22:02:50
|
|
|
|
MiniMama
|
ja nisam zahtjevan gost. meni dovoljan kofein u bilo kojem obliku. s druge strane, ako mi dolazi netko koga ne vidim cesto (pa makar i na brzinsku kavicu) potrudit cu se i speci neki jestivi kolac i pripremiti narezaka. ako banu nenajavljeno (to mrzim), onda zbilja povadim sve sta imam doma. nekad je gozba, a nekad sirotinjski zalogajcic. ove dugometrazne goste nemam jer ih nemam gdje smjestiti, ali ako padne dogovor za rucak ili veceru, rostilj, potrudim se saznati sta moji gosti vole i napraviti to najbolje sto znam. super mi je stvar sta doma imam fantastican sokovnik i onda obavezno uz kavicu slozim neku energetsku bombu pa se svi oduseve
|
|
|
|
|
RE: Kakvi ste kao domaćini? 9.8.2010 22:13:17
|
|
|
|
tina0310
|
ja nastojim biti brzinski gost,dođem,popijen kavu i oden,ne volim natezanja i priče u nedogled....... možda bi i izdržala da nije crvića u guzi više volin otić u kafić na kavu i prošetat parkom i tako se dobro ispričat s prijateljima SVAKODNEVIM i tu uz mene naravno je čokolada za bolju šetnju i ugodniji razgovor
|
|
|
RE: Kakvi ste kao domaćini? 9.8.2010 22:18:15
|
|
|
|
natalijax
|
za svakodnevni goste je kava,keksi,sok,za klince uvijek imam za grickat,kad su neke fešte obavezno su svi na ručku ili večeri,a kad nam dođu gosti iz daleka obavezno je veliki izbor hrane za njih,I mismo počaščeni kad negdje odemo i nastojim uvijek biti bolja
|
|
|
|
|
RE: Kakvi ste kao domaćini? 9.8.2010 22:22:54
|
|
|
|
cuba
|
Zbilja rijetko imamo goste kući i uopće idemo u goste kod nekoga....meni osobno je draže otići sa prijateljima na kavu, pizzu, u restoran.
|
|
|
RE: Kakvi ste kao domaćini? 10.8.2010 8:25:18
|
|
|
|
tiny
|
kad meni dolaze ti gosti,obavezno je rucak ili rostilj,kolac i sve sto ide uz to.kad dođu od mm sestre,jedan dan napravimo rostilj i pozovemo sve tako da ih skinemo s dnevnog reda .a kad one pozovu nas na neki rucak,ja moram pomagati i posluzivati,sto kod mene nikom ne bi palo na pamet,ne daj boze da meni neko pomogne.a kad svekrva zove sviju na ruca,opet ja moram sve,tako da se ja uopce ne brojim pod goste.
|
|
|
RE: Kakvi ste kao domaćini? 10.8.2010 8:40:10
|
|
|
|
tita
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler mi smo asocijalni, i ne volimo ni ić u goste nit da nam dolaze evo npr,za krštenje ćemo radije platit restoran nego se doma zaje.., iako bi valjda ljepše bilo da bude u domaćoj atmosferi.. tu ne računam kad mi frendica ili mm frend dođe na kavu, pa je na stolu za prigrist il ak su gladni baš skuham nešt..al ono da imam posla cjeli dan, i dan prije i poslije mi je tlaka.. nisam neki gostoljubivi domaćin priznajem,,al još gore mi je ić u goste Tako je nekako i kod nas!!!!
|
|
|
|
|
RE: Kakvi ste kao domaćini? 10.8.2010 13:44:37
|
|
|
|
Imra
|
Oko gostiju se potrudimo sto bolje mozemo, ako duze ostaju par puta izadjemo u restoran, narucimo hranu, rostiljamo, okrecemo janje, a naravno i ja skuham....trudimo se pokazati im cijeli grad,odvesti ih na neka zanimljiva mjesta...jednostavno se trudim da se osjecaju kao kod kuce,ili cak i bolje Inace jako volim druzenja pa samim tim volim da imam goste, a i da ja idem kod nekoga Sok, kafa, kolac, grickalice, slatkisi, meze se podrazumijeva da je tu i za svakodnevne goste,jednostavno mi je to neizostavno. Volim i izaci navecer sa prijeteljima dal na veceru ili samo kafu,sladoled, na koncert, u kino itd.
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!