Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hana(ejmama)je bolesna:( 29.7.2010 19:00:21
|
|
|
|
Dora04
|
A krasno, to joj je poklon za rođendan
|
|
|
RE: Hana(ejmama)je bolesna:( 29.7.2010 19:08:22
|
|
|
|
minnie
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Cure, upravo sam pričala sa ejmamom-ispravak Ena je zakurila(Hana samo kašlje). Dr rekla da nije ništa,grlo sve ok. Da nije od cjepiva. Ena joj opet ima temp 40C dala joj je voltaren i kreću na Kantridu. Cjepivo je ipak Priorix samo sam ja smetnula s uma da se prvi puta daje s godinu dana,a ovo sa 3,5 je docjepljenje. Nadam se da će bebolina biti dobro. Javit će nam se ejmama. Sirota žena je luda od brige i još joj je mobitel riknio pa se nije mogla javiti. cvrčak u krivu si to ti je revakcinacija di te pe -a. (difterija tetanus dječja paraliza)1 doza ide sa 2 mj, 2doza sa 4 mj, 3 doza sa 6 mj. prva reva sa 1,5 i druga doza poslije 3,5 god priorix ti je cijepipo mo pa ru - morbile rubeola i ospice i reva za njih ti je tek pred školu ili u školi. nisam baš sigurna dalje, vladaju vam virze sa visokim tem čak preko 40 c i traju 4-5 dana i nema lijeka nego samo snižavanje tem i puno piti tekučine da dijete ne dehidrira enajama ljubi curu i često ju kupaj da joj bude lakše. brzo če proći
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 29.7.2010 19:51:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Hana(ejmama)je bolesna:( 29.7.2010 21:08:32
|
|
|
|
dami
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 29.7.2010 21:48:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Hana(ejmama)je bolesna:( 29.7.2010 22:13:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Evo javila se ejmama,idu iz bolnice,Eni su vadili krv i mokraću,ima neku virozu,nije od cjepiva dobro je, to će proći
|
|
|
|
|
RE: Hana(ejmama)je bolesna:( 29.7.2010 22:19:01
|
|
|
|
curice
|
|
|
|
RE: Hana(ejmama)je bolesna:( 29.7.2010 22:24:23
|
|
|
|
AntonijaV
|
|
|
|
|
|
RE: Hana(ejmama)je bolesna:( 29.7.2010 22:49:11
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Evo javila se ejmama,idu iz bolnice,Eni su vadili krv i mokraću,ima neku virozu,nije od cjepiva ajde dobro je....jadna ejmama, bas joj je rodjendan ludo proso..... pusa curama, drzite se!!!
|
|
|
RE: Hana(ejmama)je bolesna:( 29.7.2010 23:53:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Malena, brzo nam ozdravi
|
|
|
|
|
RE: Hana(ejmama)je bolesna:( 31.7.2010 22:40:55
|
|
|
|
ejmama
|
Hvala cure na vibrama, baš sam se bila jako zabrinula. Uglavnom bila je na cijepljenu zdrava ko dren, u 3 ujutro je zakurila 37,9 dala sam joj čepić i opet je zaspala, prije nego smo išli raditi isto je bila dobro, pomislila sam sigurno je grlo, odvest ćemo je dr. da je pregleda. U međuvremenu, na putu na posao slušam na radiju kako je troje predškolaca dobilo meningitis od cijepiva, pretrnuli smo i ja i muž, iako ona nije dobila moparu, nego Priorix. Zove me mama da ima temp.40,odvela ih je obje kod dr. jer Hana opet kašlje,a sve je u redu, a ona jadna ima ispucane kapilare na licu od kašlja i uglavnom dr. govori da obje imaju prehladu, a mene grize kako da ima tKO VELIKU TEMP.,A NIJE JOJ ništa i da nas je bar poslala da vadimo krv. Uglavnom cijeli dan je kurila, a kad se u 18:30 počela tresti i grčiti mislila sam da ću krepat od straha. Otišli smo u bolnicu, izvadili su joj krv i mokraću, sve je bilo u redu,hvala bogu nije ni meningitis jer su joj opće stanje i refleksi super. Dobro je bilo i to da je dežurni pedijatar bio moj kolega iz osnovne škole. Uglavnom danas joj je bolje, a uz sve te nedaće izbila su joj i 2 zubića. Mm i ja smo odahnuli i proslavili moj rođendan s 2 kavice iz automata u bolnici i nazdravili s Enom dok je ona pila čaj i mokrila u vrećicu. Još samo da se Hani smiri kašalj i sve će biti OK. Cure puno mi falite, baš taj dan su mi jako falili vaši savjeti, a mob se ispraznio, a brojeve ne znam napamet.
|
|
|
[Obrisani korisnik] 31.7.2010 22:43:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Ena(ejmama)je bolesna:( 31.7.2010 23:31:11
|
|
|
|
curice
|
drago mi je da je sve uredu ljubi cure
|
|
|
RE: Ena(ejmama)je bolesna:( 1.8.2010 1:12:12
|
|
|
|
anaxx
|
ejmama super da je sve ok. mi idemo (i mali-s 4 mjeseca, i veliki-s 3,5 god. ) u utorak na cijepljenje pa me sve hvata panika kako će to izgledati....
|
|
|
RE: Ena(ejmama)je bolesna:( 1.8.2010 11:25:04
|
|
|
|
ninolina
|
joj dok sam čitala sva sam se naježila...glavno da su curke dobro...ljubi ih puno...
|
|
|
RE: Ena(ejmama)je bolesna:( 1.8.2010 11:49:39
|
|
|
|
minnie
|
baš mi je drago što nije ništta ozbiljnije. ljubi cure
|
|
|
|
|
RE: Ena(ejmama)je bolesna:( 1.8.2010 11:52:26
|
|
|
|
maja
|
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Ena(ejmama)je bolesna:( 1.8.2010 11:54:46
|
|
|
|
Gianna
|
Hvala Bogu da je sve dobro završilo....... Pusa malenoj ...........
|
|
|
RE: Ena(ejmama)je bolesna:( 1.8.2010 22:07:53
|
|
|
|
dami
|
Pusa svima u ovoj teškoj ali srećom dobro prošloj situaciji.
|
|
|
RE: Ena(ejmama)je bolesna:( 1.8.2010 23:42:38
|
|
|
|
anuska08
|
UFFF, grozno!!!! Nadam se da je mišica sada dobro, ustvari obje!!!! Mogu misliti kako ti je bilo! Puse šaljemo!!!!!
|
|
|
RE: Ena(ejmama)je bolesna:( 2.8.2010 0:03:43
|
|
|
|
njanja
|
ajme mogu mislitkako ti je bilo...glavno da je sve ok. Pusa velika curam,a i tebi
|
|
|
RE: Ena(ejmama)je bolesna:( 2.8.2010 7:03:18
|
|
|
|
nemammaste
|
Bitno da je sve o.k.
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!