|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li svjesno ne štedite više,a mogli bi?
29.7.2010 22:01:40   
Marta j
Moglo bi se ustediti na gomili stvari al ja nisam.
Sredstva za ciscenje,prasak, omeksivac sve ima jeftinije a mozda iste kvalitete samo sto ih ja nekupujem..nego uvijek iste..

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 26
30.7.2010 0:18:30   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: MaTana

ja više ne mogu smisliti na čemu bi mogla štediti, maksimalno štedim, ne kupujem slatkiše, ne kupujem nikakve delicije, teletinu osim za dijete nisam okusila već jaaako dugo, ne izlazim ne pijem kave vani,
Da, moram napomenuti da pijem vodu sa pipe, i ne kupujem sokove NIKADA, ne jer ih nevolim nego jer mislim da su luksuz, jedino bubi sve priuštim
Ja za razliku od većine (koliko vidim) ni neidem na ljetovanja ni na zimovanja, pa ćak ni na izlete, stvarno me zanima u čemu je problem....

isto tako, kafu sa muzem u kaficu MOZDA popijem 2-3 puta mesecno, gorivo ulivamo koliko nam treba od tacke A do tacke B, ne pamtim kad nam je gorivo bilo iznad rezerve. sebi ne pamtim kad sam kupila nesto, ni mm isto. kredit na mobilnom obavezno nemam drugu polovinu meseca. za Saru letnje stvari nisam ni kupovala jer sam ih dobila od jedne nase RRajke (user posted image ), ali i da nije tako ne bi joj nista falilo, za nju uvek mora da ima!!! i uz sve to,mesec jedva pokrijemo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MaTana)
  Neposredna veza do poruke: 27
30.7.2010 7:01:28   
niina
stvarno je teško nekaj uštedjeti u današnje vrijemeuser posted image user posted image

Moji anđeli;

M 13.03.2000.
J 28.11.2007.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28
30.7.2010 7:25:23   
nemammaste
Cure moje,kako smo mi svi ustvari jadni! user posted image  Čitam ove postove i ne mogu vjerovati kakve stvari nama predstavljaju svojevrstan luksuz i kako svi skupa ustvari skromno živimo.Ako neka i kaže da uopće ne štedi i priušti si to i to,ta ustvari živi sasvim normalno kako bi svi trebali moći.Većina nas se odrekla skoro svega osim normalne prehrane i nekih sitnica,a i to nam se kad sve skalkuliraš čini kao preveliki trošak.Strašno! user posted image

(Odgovor članu niina)
Neposredna veza do poruke: 29
30.7.2010 9:38:19   
njanja
ja izbjegavam ovu temu jer moj jedini odgovor na njoj je DA... Da li svjesno ne štedite više,a mogli bi?DAAAAA, ali zato jer uvijek nešto treba što moram kupiti i neda mi se razmišljati da li to mogu, smijem, trebam, a to me vodi u potrošnju, a time u neštednju....  

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 30
30.7.2010 9:41:22   
Imra
IZVORNA PORUKA: njanja

ja izbjegavam ovu temu jer moj jedini odgovor na njoj je DA... Da li svjesno ne štedite više,a mogli bi?DAAAAA, ali zato jer uvijek nešto treba što moram kupiti i neda mi se razmišljati da li to mogu, smijem, trebam, a to me vodi u potrošnju, a time u neštednju....  

potpisujem

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 31
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!