Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolja frendica i vas bivsi decko 18.7.2010 15:30:51
|
|
|
|
leilany
|
nije mi se to nikad dogodilo... al svaka cast frendici kaj te pitala... rijetki su takvi....
|
|
|
RE: Najbolja frendica i vas bivsi decko 18.7.2010 15:33:00
|
|
|
|
mamice
|
Al mene je iznenadilo to sto je rekla da nece imati vise nikoga jer ima 2 djece s 2 razlicita tate. nekA je s njim jer je on ok decko a i ona nije losa
< Poruku je uredio mamice -- 18.7.2010 15:34:09 >
|
|
|
RE: Najbolja frendica i vas bivsi decko 18.7.2010 15:33:27
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: leilany nije mi se to nikad dogodilo... al svaka cast frendici kaj te pitala... rijetki su takvi.... Potpisujem...bez obzira kad si bila s njim i koliko dugo te kakav je bio vaš odnos mislim da je ispravno postupila...
|
|
|
RE: Najbolja frendica i vas bivsi decko 18.7.2010 15:35:34
|
|
|
|
bomboncic02
|
Svaka čast za prijateljicu, potpisujem cure, ako ste najbolje prijateljice sasvim je u redu da te pitala za mišljenje, bez obzira na sve.
|
|
|
RE: Najbolja frendica i vas bivsi decko 18.7.2010 15:35:45
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: mamice Al mene je iznenadilo to sto je rekla da nece imati vise nikoga jer ima 2 djeci s 2 razlicita tate. nekA je s njim jer je on ok decko a i ona nije losa To je vjerojatno rekla u nekoj fazi kad je bila totalno razočarana (pretpostavljam) u život tako većinom svi reagiramo..a sad ju je vjerojatno prošlo...pa teško da bi ostala cijeli život sama..ipak se radi o mlađoj osobi.
|
|
|
RE: Najbolja frendica i vas bivsi decko 18.7.2010 15:36:07
|
|
|
|
mamice
|
meni je to sve smijesno ko tinedjerka me pita mada je vec s njim mjesec dana ona me sad nazove i pita jel moze biti s njim i jel bi se ljutila ak se prestanemo vidjati cesto jer sad ima zanimaciju
|
|
|
RE: Najbolja frendica i vas bivsi decko 19.7.2010 8:23:20
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Meni se nije dogodilo,ali moj prijatelj je pitao svog najboljeg prijatelja može li biti sa njegovom bivšom ...Danas su godinu dana u braku.
|
|
|
RE: Najbolja frendica i vas bivsi decko 19.7.2010 8:31:26
|
|
|
|
nemammaste
|
Meni je to isto baš pohvalno,bez obzira što možda djeluje malo smiješno sad kad više nismo klinci.Znači da joj je stalo do tebe i da vodi računa o tvojim osjećajima.Netko je već gore napisao da je to danas rijetkost,na žalost
|
|
|
|
|
RE: Najbolja frendica i vas bivsi decko 19.7.2010 11:02:20
|
|
|
|
njanja
|
lijepo od nje što te pitala...iako, mislim da nakon 10 godina, a pogotovo sada kada imaš svoju obitelj, ne bi te trebalo biti broga, baš kao što si i rekla...
|
|
|
RE: Najbolja frendica i vas bivsi decko 19.7.2010 11:08:36
|
|
|
|
Točkica28
|
nije me piitala jer mi je normalno da nebude sam mojim bivsim, kao i ja s njezinim... to mi je odvratno...
|
|
|
RE: Najbolja frendica i vas bivsi decko 19.7.2010 11:22:30
|
|
|
|
mamice
|
Meni je osobno to gadno da znamda je ljubio i spavao s mojom frendicom i s smenom ali TKO VOLI NEKA IZVOLI. jedino mi smeta jer me izbjegava a ja se fakat ne ljutim i zelim im srecu
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!