|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Posvađani s obitelji-kako to utječe na di... 14.8.2010 23:53:58
|
|
|
|
livona
|
IZVORNA PORUKA: janad malo kasnim na ovu temu ali evo ipak....roditelji su mi hvala bogu rastavljeni..od moje 16. oca od tada nisam ni vidila ni čula njegovom željom. mm ima krasnog tatu i mamu iz pakla. ta žena je meni doslovno na piru rekla citiram DABOGDA CRKLA. mm to nezna ali se ona potrudila da je on zbog drugih stvari izbaci iz našeg života. klinac je još mali.ima drugu baku koja ga pbpžava. jednog dana ću mu ispričati priču ali sveki ne želim u njegovu životu. možda sam sebična ali ne želim da mi dijete truje. ta žena je malome koji je alergičan na jagode kupila sladoled od jagoda, i mislim da sam s tim sve rekla. Grooooozno!!!! Nemam drugog kometara.......
< Poruku je uredio cvrčak -- 15.8.2010 8:38:00 >
|
|
|
RE: Posvađani s obitelji-kako to utječe ne di... 14.8.2010 23:57:42
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: livona IZVORNA PORUKA: janad malo kasnim na ovu temu ali evo ipak....roditelji su mi hvala bogu rastavljeni..od moje 16. oca od tada nisam ni vidila ni čula njegovom željom. mm ima krasnog tatu i mamu iz pakla. ta žena je meni doslovno na piru rekla citiram DABOGDA CRKLA. mm to nezna ali se ona potrudila da je on zbog drugih stvari izbaci iz našeg života. klinac je još mali.ima drugu baku koja ga pbpžava. jednog dana ću mu ispričati priču ali sveki ne želim u njegovu životu. možda sam sebična ali ne želim da mi dijete truje. ta žena je malome koji je alergičan na jagode kupila sladoled od jagoda, i mislim da sam s tim sve rekla. Grooooozno!!!! Nemam drugog kometara....... Također
|
|
|
RE: Posvađani s obitelji-kako to utječe ne di... 15.8.2010 6:25:27
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 15.8.2010 8:15:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Posvađani s obitelji-kako to utječe ne di... 2.9.2010 19:04:05
|
|
|
|
inesica
|
IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: inesica Pozz svima. Zanima me što mislite koliko je za dijete važno imati kontakt sa užom i širom obitelji? Pretpostavimo slučaj kada roditelji doslovno ignoriraju s obje strane baku i djedu, braću i sestre te njihovu djecu, zbog nekih svojih mušica (nitko u obitelji ne zna razlog). Mislim da je priča vise nego Pošto je priča istinita, možda isprovociramo odgovor i od friških roditelja koji se prepoznaju u ovoj temi, jer su učlanjeni na ovom portalu Isprovocirati odgovor??? Definitivno kriv odabir riječi. Svatko ima svoje razloge, čudno je da nitko u obitelji ne zna razlog??? Možda ga ne žele znati. Samo oni znaju razlog, zato i je zalosna situacija, bilo bi lijepo kad bi bake, djede i ostali znali sto su skrivili... I je li moguce da su SVI napravili nesto tako strasno, ukljucujuci djecu od 4 i 10 godina?? Mislim, mozes pi*diti na sve, ali djeca nisu nista kriva, mala je plakala kad je vidjela striku a ovaj ju nije ni pozdravio! Na kraju krajeva, ne moramo "isprovocirati" njihov odgovor, vise me je zanimalo sto ostali imaju za reci...
|
|
|
[Obrisani korisnik] 2.9.2010 19:07:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Posvađani s obitelji-kako to utječe ne di... 2.9.2010 19:24:37
|
|
|
|
lidac0605
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak inesica Znam kako ti je i ovo mi je jako težak period gdje mi se puno stvari izdogađalo i mogu ti samo reći da mi je muka od moje vlastite matere. ne zanimaju me i ne želim više znati što je razlog,ali neću više ni trpiti da me ponižavaju. Čak ni zbog djeteta. Potpisujem.Svekar i svekrva su mi oduvijek bolji nego su mi moji ikad bili... Stari mi je bio alkos-umro je prije 9 god,sa starom sam gotova za sva vremena nakon godina verbalnog ponižavanja i maltretiranja jer mi je prije mjesec dana na svoj rođendan rekla da sam joj donesla cvijeće sa groblja(kupila joj begoniju) i nazvala me kurvom bez ikakvog razloga.Dovoljno je reć da su moja djeca to čula...više ne pitaju za nju...a ni ja-sad bi bilo dosta!
|
|
|
RE: Posvađani s obitelji-kako to utječe ne di... 2.9.2010 19:36:26
|
|
|
|
inesica
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak inesica Znam kako ti je i ovo mi je jako težak period gdje mi se puno stvari izdogađalo i mogu ti samo reći da mi je muka od moje vlastite matere. ne zanimaju me i ne želim više znati što je razlog,ali neću više ni trpiti da me ponižavaju. Čak ni zbog djeteta. Slazem se, dijete je najvaznije! U vrijeme njihovog durenja nisu imali dijete ni u planu. I naravno da bake i djede vole svoje unuce, bez obzira na situaciju, pa onda zamisli kako im je kad ga ne mogu ni vidjeti! Ja ne mogu razumjeti to sve, odrasli smo ljudi, danas smo si dobri, od sutra se ni ne pozdravljamo, pa tko je tu lud? Tebi su dobri bar njegovi, ali ovima ni jedni ne stimaju
|
|
|
RE: Posvađani s obitelji-kako to utječe ne di... 2.9.2010 20:16:19
|
|
|
|
Domy
|
Posvađani sa obitelji kako to utječe na dijete? Na sličnim temama sam več napisala kakav odnos imam sa svojima kakav sa muževom obitelji...pa da se ne ponavljam jer bi mogla napisat roman.. Samo mogu reči u kratko sa muževoj obitelji nismo dobri otkako smo se uzeli a kulminiralo je kad su mi djecu potjerali sa praga a maltene u ovih 19 godina braka vidjeli su ih svega tri puta...što je po meni jako žalosno i za E sad da vi pitate moju djecu koja su več odrasla kako to utječe na njih ? Odgovor bi im bio da kao da ih nikad ni nisu poznavali.. Evo primjera stariji sin pohađa školu u istom gradu gdje živi muževa obitelj i znaju se srest u gradu u trgovini i prolaze normalno kao pored nekog stranca.. I što bi vi sad rekli na to? Što da ja sad napravim da forsiram naš pozitivan odnos? Radili samo na tome 19 godina da budemo u dobrim odnosim pa nismo uspjeli...
|
|
|
|
|
RE: Posvađani s obitelji-kako to utječe ne di... 23.9.2010 8:36:42
|
|
|
|
ELENA35
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: mirna Možda ne treba forsirati, ali ja da sam baka bila bi najnesretnija na svijetu da se ne mogu družiti sa svojim unukom.... izgladila bi sve konflikte samo da mogu biti s njim... ali za to trebaju biti zainteresirane obje strane...znam za vrlo blizak slučaj gdje baka ne odustaje od svojih načela i otežava život sinu i snahi, a s druge strane njurga kako djecu rijetk vidi....Treba dati da bi dobio.... Njanja,jesi ti to mislila na mene ? Kod neme je slučaj da na katu živimo mi,a u prizemlju svekiji,plus šogiji sa djecom,ima nas 12 u kući.tj.kad se nađemo u dvorištu.Sa svekijima sam u par navrata zakopala ratnu sjekiru,ali svekrva ju stalno iskopava ,tako da sad definitivno više ne razgovaramo i to mi paše...a živimo zajedno 15 godina...žao mi je što se sa nekim ljudima jednostavno ne može uz najbolju volju...Ako Bog da svekrva ću biti dvaput i punica dvaput,i želim da se uz mene moja obitelj uvijek osjeća voljeno i sigurno..
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!