|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najnovije vijesti.....
2.6.2010 18:22:17   
osobno
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
draga baš lipe vijesti...mogle bi na kavu nekad kroz ovaj misec, šta kažeš?user posted image
da se skupimo sve?

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 26
3.6.2010 2:28:10   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 27
3.6.2010 16:34:14   
Gianna
IZVORNA PORUKA: osobno

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
draga baš lipe vijesti...mogle bi na kavu nekad kroz ovaj misec, šta kažeš?user posted image
da se skupimo sve?

Ja bi vrlo rado, ali za vikend idem kod svojih i nema me natrag do 7 miseca....

Ali tada bi stvarno voljela da se konačno vidimo i upoznamo sve user posted image user posted image , mislim bija bi red user posted image user posted image user posted image ....

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 28
3.6.2010 16:35:47   
osobno
Sedmi misec kažeš?user posted image
Može, samo se ti dotad udebljaj da mi ne nabijaš komplekse...user posted image user posted image user posted image
Ima da budeš lipo okrugla i sočna...

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 29
3.6.2010 16:40:21   
Gianna

Sedmi misec kažeš?user posted image
Može, samo se ti dotad udebljaj da mi ne nabijaš komplekse...user posted image user posted image user posted image
Ima da budeš lipo okrugla i sočna...
[/quot

Ajme meni umrit ću od smijehauser posted image user posted image user posted image .... Ne brini draga idem na maminu spizu, a to ne može falit, ima da uživam ka bubreg u loju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....
A što se kompleksa tiče, svi ih mogu imati, ali ti definitivno NE!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 30
3.6.2010 16:51:15   
osobno
user posted image user posted image user posted image ček da me vidiš uživo...user posted image user posted image povuć ćeš sve šta si rekla...

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 31
3.6.2010 16:56:33   
cuba
Baš lipe vijestiuser posted image
Super za user posted image , neka lipo curka napredujeuser posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 32
3.6.2010 17:15:34   
CallamityJane

user posted image user posted image user posted image ček da me vidiš uživo...user posted image user posted image povuć ćeš sve šta si rekla...

jao sto kenjas, upucati cu se k'o siroce od tih tvojih debilnih izjava user posted image user posted image user posted image
cure ako mislite  da je lijepa na slikama, tek kada je vidite uzivo ima da se shebete, ki' glumica je user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 33
3.6.2010 17:30:01   
osobno

IZVORNA PORUKA: callanhoe

jao sto kenjas, upucati cu se k'o siroce od tih tvojih debilnih izjava user posted image user posted image user posted image
cure ako mislite  da je lijepa na slikama, tek kada je vidite uzivo ima da se shebete, ki' glumica je user posted image

ha ha ha....nego šta...stigla ravno iz psiho horora...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 34
3.6.2010 17:33:05   
CallamityJane
hajde, hajde ne kenjaj, sva sreca pa nismo tako blizu pa necemo skupa ici na plazu, inace bi se morala kupati u bademantilu pored tebe user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 35
3.6.2010 17:38:56   
osobno

hajde, hajde ne kenjaj, sva sreca pa nismo tako blizu pa necemo skupa ici na plazu, inace bi se morala kupati u bademantilu pored tebe user posted image user posted image user posted image

Znaš, ti si mi omiljena ćorava prija...molim te, ali molim te, nabavi si cvike za vid...user posted image user posted image
btw, ljudi, ona se žali, a ja cupkam kraj kopije Danijele Martinović...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 36
3.6.2010 17:43:46   
CallamityJane

Znaš, ti si mi omiljena ćorava prija...molim te, ali molim te, nabavi si cvike za vid...user posted image
´
kako sam se samo nasmijala na ovo user posted image
ali ti da mi kazes tako nesto, od svih ljudi  buahahahahhaa user posted image user posted image user posted image
Kada ces u Split, eno nikla mi nova trava dole na travnjaku ispred zgrade user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 37
4.6.2010 9:52:14   
Gianna

Ja uopće ne sumnjam i potpisujem svaku tvoju rič Cali user posted image user posted image user posted image user posted image ..... Gledala sam slike i došla do zaključka da mora da je maznula to dvoje dice nekome,j moram prolistati crnu kroniku unatrag dvije godine  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 38
16.7.2010 20:31:29   
Gianna
Curke evo nas sa najnovijim vijestima:

bila sam na pregledu, sve je u savršenom redu, bebica raste, sve saršeno odgovara tjednu u kojemu smo sada, mama je lagano, ali sigurno počela skupljati kilice ( u mjesec i pol dobila sam 2 i pol kg user posted image ) i definitivno je potvrđeno - STIŽE NAM JOŠ JEDNA CURKA.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi svi oduševljeni, a tati osmijeh ne silazi sa lica...

Toliko za sada user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 39
   [Brisano sporočilo]
16.7.2010 20:45:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Gianna)
  Neposredna veza do poruke: 40
16.7.2010 20:46:23   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 41
16.7.2010 20:46:25   
lilia
Čestitam na curki i lijepoj trudnoći. A kile, nestat će kad počneš trčat za njom.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 42
16.7.2010 20:56:35   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 43
17.7.2010 9:09:52   
danery

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 44
17.7.2010 9:42:47   
nike1
cestitam na user posted image i sretno  user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 45
17.7.2010 9:55:35   
maja
user posted image user posted image user posted image

Čestitam na curiciuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 46
17.7.2010 10:35:03   
Fever
user posted image user posted image user posted image Bavoooooooo!!!!

Čestitaaaaaaaaam na user posted image user posted image !!!!!!!!!!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 47
17.7.2010 11:53:38   
cuba
Ajme superuser posted image user posted image user posted image
Neka je sve u redu sa user posted image , samo polako i guštajteuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 48
17.7.2010 12:05:05   
gljiva
Čestitke na user posted image user posted image , glavno da je sve ok i beba lijepo napreduje.

D 02.02.2006.
I 07.08.2009.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 49
17.7.2010 12:13:40   
nemammaste
user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

sestre u rodilištu
ornela.nely

kako ste zadovoljni njima?

očajno (15%)

srednja žalost (47%)

super (38%)

Broj svih glasova: 123

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!