|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 2.6.2010 18:22:17
|
|
|
|
osobno
|
draga baš lipe vijesti...mogle bi na kavu nekad kroz ovaj misec, šta kažeš? da se skupimo sve?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 3.6.2010 2:28:10
|
|
|
|
natalijax
|
|
|
|
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 3.6.2010 16:34:14
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: osobno draga baš lipe vijesti...mogle bi na kavu nekad kroz ovaj misec, šta kažeš? da se skupimo sve? Ja bi vrlo rado, ali za vikend idem kod svojih i nema me natrag do 7 miseca.... Ali tada bi stvarno voljela da se konačno vidimo i upoznamo sve , mislim bija bi red ....
|
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 3.6.2010 16:35:47
|
|
|
|
osobno
|
Sedmi misec kažeš? Može, samo se ti dotad udebljaj da mi ne nabijaš komplekse... Ima da budeš lipo okrugla i sočna...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 3.6.2010 16:40:21
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: osobno Sedmi misec kažeš? Može, samo se ti dotad udebljaj da mi ne nabijaš komplekse... Ima da budeš lipo okrugla i sočna... [/quot Ajme meni umrit ću od smijeha .... Ne brini draga idem na maminu spizu, a to ne može falit, ima da uživam ka bubreg u loju ..... A što se kompleksa tiče, svi ih mogu imati, ali ti definitivno NE!!!!!!
|
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 3.6.2010 16:51:15
|
|
|
|
osobno
|
ček da me vidiš uživo... povuć ćeš sve šta si rekla...
|
|
|
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 3.6.2010 16:56:33
|
|
|
|
cuba
|
Baš lipe vijesti Super za , neka lipo curka napreduje
|
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 3.6.2010 17:15:34
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno ček da me vidiš uživo... povuć ćeš sve šta si rekla... jao sto kenjas, upucati cu se k'o siroce od tih tvojih debilnih izjava cure ako mislite da je lijepa na slikama, tek kada je vidite uzivo ima da se shebete, ki' glumica je
|
|
|
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 3.6.2010 17:30:01
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno ček da me vidiš uživo... povuć ćeš sve šta si rekla... jao sto kenjas, upucati cu se k'o siroce od tih tvojih debilnih izjava cure ako mislite da je lijepa na slikama, tek kada je vidite uzivo ima da se shebete, ki' glumica je ha ha ha....nego šta...stigla ravno iz psiho horora...
|
|
|
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 3.6.2010 17:33:05
|
|
|
|
CallamityJane
|
hajde, hajde ne kenjaj, sva sreca pa nismo tako blizu pa necemo skupa ici na plazu, inace bi se morala kupati u bademantilu pored tebe
|
|
|
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 3.6.2010 17:38:56
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe hajde, hajde ne kenjaj, sva sreca pa nismo tako blizu pa necemo skupa ici na plazu, inace bi se morala kupati u bademantilu pored tebe Znaš, ti si mi omiljena ćorava prija...molim te, ali molim te, nabavi si cvike za vid... btw, ljudi, ona se žali, a ja cupkam kraj kopije Danijele Martinović...
|
|
|
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 3.6.2010 17:43:46
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno Znaš, ti si mi omiljena ćorava prija...molim te, ali molim te, nabavi si cvike za vid... ´ kako sam se samo nasmijala na ovo ali ti da mi kazes tako nesto, od svih ljudi buahahahahhaa Kada ces u Split, eno nikla mi nova trava dole na travnjaku ispred zgrade
|
|
|
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 4.6.2010 9:52:14
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno ček da me vidiš uživo... povuć ćeš sve šta si rekla... jao sto kenjas, upucati cu se k'o siroce od tih tvojih debilnih izjava cure ako mislite da je lijepa na slikama, tek kada je vidite uzivo ima da se shebete, ki' glumica je Ja uopće ne sumnjam i potpisujem svaku tvoju rič Cali ..... Gledala sam slike i došla do zaključka da mora da je maznula to dvoje dice nekome,j moram prolistati crnu kroniku unatrag dvije godine ....
|
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 16.7.2010 20:31:29
|
|
|
|
Gianna
|
Curke evo nas sa najnovijim vijestima: bila sam na pregledu, sve je u savršenom redu, bebica raste, sve saršeno odgovara tjednu u kojemu smo sada, mama je lagano, ali sigurno počela skupljati kilice ( u mjesec i pol dobila sam 2 i pol kg ) i definitivno je potvrđeno - STIŽE NAM JOŠ JEDNA CURKA.. Mi svi oduševljeni, a tati osmijeh ne silazi sa lica... Toliko za sada
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.7.2010 20:45:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 16.7.2010 20:46:23
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 16.7.2010 20:46:25
|
|
|
|
lilia
|
Čestitam na curki i lijepoj trudnoći. A kile, nestat će kad počneš trčat za njom.
|
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 16.7.2010 20:56:35
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 17.7.2010 9:09:52
|
|
|
|
danery
|
|
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 17.7.2010 9:42:47
|
|
|
|
nike1
|
cestitam na i sretno
|
|
|
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 17.7.2010 9:55:35
|
|
|
|
maja
|
Čestitam na curici
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 17.7.2010 10:35:03
|
|
|
|
Fever
|
Bavoooooooo!!!! Čestitaaaaaaaaam na !!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 17.7.2010 11:53:38
|
|
|
|
cuba
|
Ajme super Neka je sve u redu sa , samo polako i guštajte
|
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 17.7.2010 12:05:05
|
|
|
|
gljiva
|
Čestitke na , glavno da je sve ok i beba lijepo napreduje.
|
|
|
RE: Najnovije vijesti..... 17.7.2010 12:13:40
|
|
|
|
nemammaste
|
|
|
|
|
Anketa
sestre u rodilištuornela.nelykako ste zadovoljni njima?očajno (
15%)

srednja žalost (
47%)

super (
38%)
Broj svih glasova: 123Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!