|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
5.7.2010 9:44:19   
ninolina
IZVORNA PORUKA: tikica_69

A vidjet cemo...jos cu danas i sutra piskiti na trakicu....ma ne vjerujem da su se pomakli, znas da sam vec dva mjeseca sva naopaka. Vjerojatno klimaks....kod mene u familiji je to svima doslo jako rano.

ma možda baš zbog toga kaj si sve prošla ova dva mjeseca...pa su se i dani pomaknuli...A daj koji klimaks...nemoj sad da uzmem ružinu tavu...bit češ ti još amma u najboljim godinama...samo je sada baš takav period kad ljude malo pukne....

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 626
5.7.2010 9:48:12   
tikica_69
Ma nije Ninolina...meni je mama sa 39 a teta sa 33 otisle u perimenopauzu. Nije mi bas zenska strana obitelji preplodna...
A sto cu....ne mogu protiv toga user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 627
5.7.2010 9:49:32   
ninolina

Ma nije Ninolina...meni je mama sa 39 a teta sa 33 otisle u perimenopauzu. Nije mi bas zenska strana obitelji preplodna...
A sto cu....ne mogu protiv toga user posted image

ozbiljnouser posted image
tak rano

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 628
5.7.2010 9:50:56   
tikica_69
A da....Idem kuhati...bas me sve to bacilo u depru, jos je vrijeme tmurno...

U iscekivanju.......

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 629
5.7.2010 9:56:04   
ninolina
bit će sve ok...sad te malo nervoza zeza...ali bude sve dobro...osmjeh na lice...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 630
5.7.2010 10:38:44   
katy mama
tikice cuvaj se,to je samo prolazna krizica user posted image user posted image

e da se ja pozalim na svoju kumu,joj Boze super mi je draga,mozemo brbljat,ali njeni stavovi oko djece me ubise
ima curicu od 3 godine i malca od 4 mjeseca!sa 3 mjeseca ona je "osjetila"da nema mlijeka i bum odmah na bocicu i kravlje mlijeko-kao od bebimila i ostalih samo dobije grceveuser posted image user posted image ,pa je pocela keks u to stavljat,pa juce iso im mm ugrijat mlijeko kaze ubaci kocku secera,joj Boze,ja ih gledam,da nesto kazem-ispast ce da pametujem!

kaze dala mu juhe neki dan,pojede tjesteninu ko veliki te da su maloj sa 5 mjeseci davali sarmu i grah,ma i njemu ce sigurno,to su oni ljudi-ako je dijete debelo i zdravo je
kaze meni-ne solis L.kasice-ja gledam ne i necu bar do godine,sta on zna sta je slano,a oni  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 631
   [Obrisani korisnik]
5.7.2010 10:41:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu katy mama)
  Neposredna veza do poruke: 632
5.7.2010 10:42:23   
ikica84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 633
5.7.2010 10:42:32   
tikica_69
Ne moze bas svatko user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 634
5.7.2010 11:07:54   
ninolina

Ne moze bas svatko user posted image

micek bude i kod tebe roda doletjelauser posted image user posted image
nemoj se bedirati

a ovo gore mi je strašno...mlijeko, šečer, grah...user posted image

Neposredna veza do poruke: 635
5.7.2010 11:14:54   
ELENA35
Tikice,suosjećam sa tobomuser posted image ,znam da ti je užasno teško..Kad sam ja išla na treće dijete,očekivala sam trudnoću odmah isti mjesec,i kad se to nije dogodilo bila sam zbedirana kao da uopće nemam djece pa još nisam ni trudna ostala...Zato sam nakon dva mjeseca na UZV vidjela duplićeuser posted image user posted image .Ne gubi nadu,jer sreća dođe kad se najmanje nadaš.Odi na more,opusti se i držimo sretne fige da napokon dođe ta dugo željena bebauser posted image .Minimama,tvoji doživljaji su me dobro nasmijali,moja starija kćer kaže da je kao iz neke serijeuser posted image ,ali u stvari nije smiješno..jednostavno se previše toga zaredalo.Kako je završio taj dan? Što se tiče svekrvi i svekrova,ja bi vam o tome mogla pisati romane,ne vjerujem da takvi ljudi,toliko pokvareni i zlobni,mogu postojati.Ali eto...Razmišljam da ću ako Bog da,ja biti dva puta svekrva i dva puta punica...tko zna šta me čeka...user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

Neposredna veza do poruke: 636
5.7.2010 11:18:44   
ELENA35
Ninač,kako si mi? Zbilja se duuuugo nismo čule,ali vjeruj mi da nikaj ne stižem,malci prohodali,tj.Sara još nije,ali misli da može,pa sam ko žvakaća na sve strane..Uspjela sam M nagovoriti da mi kupi laptop,da se mogu družiti sa vama jer mi je tu odmor za dušu i tijelouser posted image user posted image ..Sad klinci spavaju,a ja uživam..NAPOKON....

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 637
5.7.2010 11:22:24   
ninolina
IZVORNA PORUKA: ELENA35

Ninač,kako si mi? Zbilja se duuuugo nismo čule,ali vjeruj mi da nikaj ne stižem,malci prohodali,tj.Sara još nije,ali misli da može,pa sam ko žvakaća na sve strane..Uspjela sam M nagovoriti da mi kupi laptop,da se mogu družiti sa vama jer mi je tu odmor za dušu i tijelouser posted image user posted image ..Sad klinci spavaju,a ja uživam..NAPOKON....

cmokić micek...malo ot...mi svi dobro...ljubi mi male vragolančiće...user posted image user posted image za tvog mužića

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 638
   [Obrisani korisnik]
5.7.2010 11:33:21   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 639
5.7.2010 12:15:23   
leilany
tuzim se naaa...hmmm...user posted image sebe....
jer me puklo da samo sutim...nezelim s nikim pricat..samo ono kaj moramuser posted image

e da...i tuzim se na mm jer me zove zena zmajuser posted image user posted image user posted image user posted image (a bas sam dobricauser posted image )

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 640
5.7.2010 12:19:08   
ninolina
IZVORNA PORUKA: leilany

tuzim se naaa...hmmm...user posted image sebe....
jer me puklo da samo sutim...nezelim s nikim pricat..samo ono kaj moramuser posted image

e da...i tuzim se na mm jer me zove zena zmajuser posted image user posted image user posted image user posted image (a bas sam dobricauser posted image )

aha....user posted image user posted image kaj te puklo

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 641
5.7.2010 12:21:09   
leilany
IZVORNA PORUKA: ninolina

nesmijem bit prostauser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 642
5.7.2010 12:21:43   
ninolina

a neće ti niko zamjeritiuser posted image user posted image user posted image user posted image
opet muža nema doma

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 643
5.7.2010 12:23:07   
leilany

a neće ti niko zamjeritiuser posted image user posted image user posted image user posted image
opet muža nema doma

radi čobanuser posted image user posted image čuva ofčiceuser posted image user posted image

mislim da mi je ovo od vremena....isla bi na go,malo od nejebice i tak...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 644
5.7.2010 12:27:20   
ninolina

opet muža nema doma

radi čobanuser posted image user posted image čuva ofčiceuser posted image user posted image

mislim da mi je ovo od vremena....isla bi na go,malo od nejebice i tak...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image i mislila sam si

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 645
5.7.2010 13:43:26   
Anoniman
katy mama, imam ja susjede koji bebi daju kave i gemišta, kao "nek proba, ne bu joj niš!" user posted image user posted image user posted image user posted image

tiki  - ma nije valjda menopauza, mislim da ti je to od ovih gnjavljenja, malo je organizam preopterećen, bude se to posložilo....user posted image

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 646
5.7.2010 23:18:45   
leilany
IZVORNA PORUKA: Mariachi

katy mama, imam ja susjede koji bebi daju kave i gemišta, kao "nek proba, ne bu joj niš!" user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo sad prosli vikend isli sa K u klijet....i dali smo joj da si umoci prst u vinceko...
i da znas kak ga je slatko pocuclala....user posted image
a kad sam ja bila klinka uzela bi si iz vinograda malo pelina i to bi jela.....user posted image
pa danas nit sam alkoholicar ,nit imam neke jace posljedice zbog tog konzumiranjauser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 647
5.7.2010 23:50:49   
CallamityJane

,nit imam neke jace posljedice zbog tog konzumiranjauser posted image user posted image

khmm khmmm sa ovim se ne bi iz prve slozila bas user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 648
5.7.2010 23:50:52   
tikica_69
a kad sam ja bila klinka uzela bi si iz vinograda malo pelina i to bi jela.....user posted image
pa danas nit sam alkoholicar ,nit imam neke jace posljedice zbog tog konzumiranjauser posted image user posted image

Draga, mislim da je vrijeme da ti netko otvori oci user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 649
6.7.2010 8:21:46   
lee

Draga, mislim da je vrijeme da ti netko otvori oci user posted image

slažem se...he he

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!