Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Moja dva poroda - sa i bez epiduralne 11.4.2010 21:09:44
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: mara27 IZVORNA PORUKA: Duve e nije da ga branim , ali čula sam da je i kamenac pakao ma, virujem da je , ali on je to meni rekao posli poroda s Lucom, bila sam u jako osjetljivoj fazi tada, pogotovo za takve komentare iz iskustva sam proživila porod (bez epi, s prirodnim trudovima i jben... dripom), nakon poroda bubrežni kamenac i operaciju 4 umnjaka (važenje na živo iz čeljusti) - vjerujete mi sve troje bih stavila u istu kategoriju - bol za poppppppppppp...
|
|
|
RE: Moja dva poroda - sa i bez epiduralne 11.4.2010 21:15:59
|
|
|
|
curice
|
|
|
|
|
|
RE: Moja dva poroda - sa i bez epiduralne 11.4.2010 21:34:15
|
|
|
|
Gogule
|
čestitke novamama. ja bih svima preporučila ako imate mogućnost kadu. Ja dva puta rodila u kadi, bez epi, dripa, rezanja.... super. trudove manje osjetiš i biraš položaje kako ti paše u tom trenu.
|
|
|
RE: Moja dva poroda - sa i bez epiduralne 12.4.2010 0:02:41
|
|
|
|
Krky
|
Jooj, pa da!!! Ni kadu nisam probala! A može i to! novamama, lijepo si to opisala. i meni su govorili da je prvi najteži. Ma da! Meni je najmukotrpniji bio drugi i zadnji, a prvi i srednji su bili rizični dr-ima, a meni lagani. Ma nikad ne znaš što te čeka....a i bolje!
|
|
|
RE: Moja dva poroda - sa i bez epiduralne 12.4.2010 0:06:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Draga, cestitke jos jednom, bitno da ste vi sada zajedono i da uzivate, sve ostalo se brzo zaboravi
|
|
|
|
|
RE: Moja dva poroda - sa i bez epiduralne 12.4.2010 7:40:17
|
|
|
|
boba125
|
ja sam isto rodila s epiduralnom jer je moj prag boli ravan nuli .trudovi me rasturali i jos se sjecam blazene telece face koju sam napravila kad je konacno dosao anesteziolog Trudovi bole ko vrag,i mislila sam da cu umrijeti ali sve se to brzo zaboravi... uzivaj u svojoj djecici
< Poruku je uredio boba125 -- 12.4.2010 7:41:02 >
|
|
RE: Moja dva poroda - sa i bez epiduralne 12.4.2010 7:52:04
|
|
|
|
Duve
|
Ni kadu nisam probala! A može i to! novamama, lijepo si to opisala. i meni su govorili da je prvi najteži. Ma da! Meni je najmukotrpniji bio drugi i zadnji, a prvi i srednji su bili rizični dr-ima, a meni lagani. Ma nikad ne znaš što te čeka....a i bolje! IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: mara27 IZVORNA PORUKA: Duve e nije da ga branim , ali čula sam da je i kamenac pakao ma, virujem da je , ali on je to meni rekao posli poroda s Lucom, bila sam u jako osjetljivoj fazi tada, pogotovo za takve komentare iz iskustva sam proživila porod (bez epi, s prirodnim trudovima i jben... dripom), nakon poroda bubrežni kamenac i operaciju 4 umnjaka (važenje na živo iz čeljusti) - vjerujete mi sve troje bih stavila u istu kategoriju - bol za poppppppppppp... Sad se nemogu sjetiti gdje sam to čitala, ali bilo je nešto po stupnjevima boli, koja je bol najgora, kao porod je bio negdje na 3-4 mjestu, a kao još gora bol je kad se neki živac na licu upali, znači ne zub nego neki živac ispod oka
|
|
|
RE: Moja dva poroda - sa i bez epiduralne 12.4.2010 9:32:38
|
|
|
|
anja979
|
IZVORNA PORUKA: Duve Ni kadu nisam probala! A može i to! novamama, lijepo si to opisala. i meni su govorili da je prvi najteži. Ma da! Meni je najmukotrpniji bio drugi i zadnji, a prvi i srednji su bili rizični dr-ima, a meni lagani. Ma nikad ne znaš što te čeka....a i bolje! IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: mara27 IZVORNA PORUKA: Duve e nije da ga branim , ali čula sam da je i kamenac pakao ma, virujem da je , ali on je to meni rekao posli poroda s Lucom, bila sam u jako osjetljivoj fazi tada, pogotovo za takve komentare iz iskustva sam proživila porod (bez epi, s prirodnim trudovima i jben... dripom), nakon poroda bubrežni kamenac i operaciju 4 umnjaka (važenje na živo iz čeljusti) - vjerujete mi sve troje bih stavila u istu kategoriju - bol za poppppppppppp... Sad se nemogu sjetiti gdje sam to čitala, ali bilo je nešto po stupnjevima boli, koja je bol najgora, kao porod je bio negdje na 3-4 mjestu, a kao još gora bol je kad se neki živac na licu upali, znači ne zub nego neki živac ispod oka bas sam prosli mjesec bila na nekom tecaju...akutni pulpitis(upala zivca zuba) je kategorizirana kao 2. najjaca bol u organizmu, odmah iza akutne upale gusterace...pa eto...ja sam je prozivjela, onda po tome nisam neka kukavica, prezivjet cu ja i porod...yeaaaah
|
|
|
[Obrisani korisnik] 12.4.2010 9:35:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Moja dva poroda - sa i bez epiduralne 12.4.2010 9:41:46
|
|
|
|
mara27
|
IZVORNA PORUKA: anja979 IZVORNA PORUKA: Duve Ni kadu nisam probala! A može i to! novamama, lijepo si to opisala. i meni su govorili da je prvi najteži. Ma da! Meni je najmukotrpniji bio drugi i zadnji, a prvi i srednji su bili rizični dr-ima, a meni lagani. Ma nikad ne znaš što te čeka....a i bolje! IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: mara27 IZVORNA PORUKA: Duve e nije da ga branim , ali čula sam da je i kamenac pakao ma, virujem da je , ali on je to meni rekao posli poroda s Lucom, bila sam u jako osjetljivoj fazi tada, pogotovo za takve komentare iz iskustva sam proživila porod (bez epi, s prirodnim trudovima i jben... dripom), nakon poroda bubrežni kamenac i operaciju 4 umnjaka (važenje na živo iz čeljusti) - vjerujete mi sve troje bih stavila u istu kategoriju - bol za poppppppppppp... Sad se nemogu sjetiti gdje sam to čitala, ali bilo je nešto po stupnjevima boli, koja je bol najgora, kao porod je bio negdje na 3-4 mjestu, a kao još gora bol je kad se neki živac na licu upali, znači ne zub nego neki živac ispod oka bas sam prosli mjesec bila na nekom tecaju...akutni pulpitis(upala zivca zuba) je kategorizirana kao 2. najjaca bol u organizmu, odmah iza akutne upale gusterace...pa eto...ja sam je prozivjela, onda po tome nisam neka kukavica, prezivjet cu ja i porod...yeaaaah stvarno ne znam jel mi gore ići roditi ili kod zubara
|
|
|
RE: Moja dva poroda - sa i bez epiduralne 12.4.2010 9:43:22
|
|
|
|
anja979
|
gore je ici roditi, mi barem dajemo anesteziju kad se pita
|
|
Anketa
Jeste li se zapustile?jagodicabobicaJeste li se zapustile?
da..imam visak kilograma (
64%)

da..nemam vremena za modu.. (
7%)

da..nemam vremena za njegu (
4%)

da..komentar (
6%)

ne (
18%)
Broj svih glasova: 154Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!