|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moja dva poroda - sa i bez epiduralne
11.4.2010 21:09:44   
Florijan Jakov

IZVORNA PORUKA: mara27

IZVORNA PORUKA: Duve

e nije da ga branim user posted image , ali čula sam da je i kamenac pakao

ma, virujem da jeuser posted image , ali on je to meni rekao posli poroda s Lucom, bila sam u jako osjetljivoj fazi tada, pogotovo za takve komentareuser posted image user posted image user posted image user posted image

iz iskustva sam proživila porod (bez epi, s prirodnim trudovima i jben... dripom), nakon poroda bubrežni kamenac i operaciju 4 umnjaka (važenje na živo iz čeljusti) - vjerujete mi sve troje bih stavila u istu kategoriju - bol za poppppppppppp...

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu mara27)
Neposredna veza do poruke: 51
11.4.2010 21:15:59   
curice
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu alisha)
Neposredna veza do poruke: 52
11.4.2010 21:34:15   
Gogule
user posted image user posted image  čestitke novamama.

ja bih svima preporučila ako imate mogućnost kadu. Ja dva puta rodila u kadi, bez epi, dripa, rezanja.... super. trudove manje osjetiš i biraš položaje kako ti paše u tom trenu.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 53
12.4.2010 0:02:41   
Krky
Jooj, pa da!!! Ni kadu nisam probala! A može i to! novamama, lijepo si to opisala. i  meni su govorili da je prvi najteži. Ma da! Meni je najmukotrpniji bio drugi i zadnji, a prvi i srednji su bili rizični dr-ima, a meni lagani. Ma nikad ne znaš što te čeka....a i bolje!

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 54
12.4.2010 0:06:22   
Anoniman
Draga, cestitke jos jednom, bitno da ste vi sada zajedono i da uzivate, sve ostalo se brzo zaboravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Krky)
  Neposredna veza do poruke: 55
12.4.2010 7:40:17   
boba125
user posted image user posted image user posted image
ja sam isto rodila s epiduralnom jer je moj prag boli ravan nuliuser posted image .trudovi me rasturali i jos se sjecam blazene telece face koju sam napravila kad je konacno dosao anesteziologuser posted image  
Trudovi bole ko vrag,i mislila sam da cu umrijeti ali sve se to brzo zaboravi...

uzivaj u svojoj djeciciuser posted image user posted image

< Poruku je uredio boba125 -- 12.4.2010 7:41:02 >

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 56
12.4.2010 7:52:04   
Duve
Ni kadu nisam probala! A može i to! novamama, lijepo si to opisala. i meni su govorili da je prvi najteži. Ma da! Meni je najmukotrpniji bio drugi i zadnji, a prvi i srednji su bili rizični dr-ima, a meni lagani. Ma nikad ne znaš što te čeka....a i bolje!
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

ma, virujem da jeuser posted image , ali on je to meni rekao posli poroda s Lucom, bila sam u jako osjetljivoj fazi tada, pogotovo za takve komentareuser posted image user posted image user posted image user posted image

iz iskustva sam proživila porod (bez epi, s prirodnim trudovima i jben... dripom), nakon poroda bubrežni kamenac i operaciju 4 umnjaka (važenje na živo iz čeljusti) - vjerujete mi sve troje bih stavila u istu kategoriju - bol za poppppppppppp...

Sad se nemogu sjetiti gdje sam to čitala, ali bilo je nešto po stupnjevima boli, koja je bol najgora, kao porod je bio negdje na 3-4 mjestu, a kao još gora bol je kad se neki živac na licu upali, znači ne zub nego neki živac ispod oka

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 57
12.4.2010 9:32:38   
anja979

Ni kadu nisam probala! A može i to! novamama, lijepo si to opisala. i meni su govorili da je prvi najteži. Ma da! Meni je najmukotrpniji bio drugi i zadnji, a prvi i srednji su bili rizični dr-ima, a meni lagani. Ma nikad ne znaš što te čeka....a i bolje!

Sad se nemogu sjetiti gdje sam to čitala, ali bilo je nešto po stupnjevima boli, koja je bol najgora, kao porod je bio negdje na 3-4 mjestu, a kao još gora bol je kad se neki živac na licu upali, znači ne zub nego neki živac ispod oka

bas sam prosli mjesec bila na nekom tecaju...akutni pulpitis(upala zivca zuba) je kategorizirana kao 2. najjaca bol u organizmu, odmah iza akutne upale gusterace...pa eto...ja sam je prozivjela, onda po tome nisam neka kukavica, prezivjet cu ja i porod...yeaaaah

Jana 17.01.2006
Petar 15.04.2010

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 58
   [Obrisani korisnik]
12.4.2010 9:35:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 59
12.4.2010 9:41:46   
mara27
IZVORNA PORUKA: anja979

bas sam prosli mjesec bila na nekom tecaju...akutni pulpitis(upala zivca zuba) je kategorizirana kao 2. najjaca bol u organizmu, odmah iza akutne upale gusterace...pa eto...ja sam je prozivjela, onda po tome nisam neka kukavica, prezivjet cu ja i porod...yeaaaah

user posted image stvarno ne znam jel mi gore ići roditi ili kod zubarauser posted image user posted image user posted image user posted image

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu anja979)
Neposredna veza do poruke: 60
12.4.2010 9:43:22   
anja979
gore je ici roditi, mi barem dajemo anesteziju kad se pitauser posted image

Jana 17.01.2006
Petar 15.04.2010

(Odgovor članu mara27)
Neposredna veza do poruke: 61
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Jeste li se zapustile?
jagodicabobica

Jeste li se zapustile?

da..imam visak kilograma (64%)

da..nemam vremena za modu.. (7%)

da..nemam vremena za njegu (4%)

da..komentar (6%)

ne (18%)

Broj svih glasova: 154

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!