|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moja dva poroda - sa i bez epiduralne
10.4.2010 22:03:05   
Ninaa
Bravo novamamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Tvoj drugi porod me potsjetio na moj, bolilo je za poluditi, trpila sam i samo čekala da izađe,a sve ostalo se ne može više s ničim mjeriti.Ajde curke nemojte se bojati vidite da smo sve preživjele budete i vi!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 26
10.4.2010 22:07:56   
novamama
hvala vam cure...sve ste divneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 27
10.4.2010 22:21:32   
cuba
Ajoooj baš lipa priča... neka je sve prošlo kako treba a sada uživaj sa svoja dva mala anđelića...user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu alisha)
Neposredna veza do poruke: 28
10.4.2010 22:29:08   
mariola
Joj baš si me dirnula. Lijepo. Bravo novamama,dok sam čitala imala sam cijelo vrijeme i sliku pred sobom. tako je i meni bilo zadnjih dvadeset minuta,drži bedra,tiskaj a ja u transu,vidim i onu sestru i onu nježnu mladu doktoricu, boks br. 2, pa vidim  i sat i vagu...i nadam se da će drugi put biti lakše i  da će beba imat bar po kila manjeuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 29
10.4.2010 22:30:48   
novamama

IZVORNA PORUKA: mariola

Joj baš si me dirnula. Lijepo. Bravo novamama,dok sam čitala imala sam cijelo vrijeme i sliku pred sobom. tako je i meni bilo zadnjih dvadeset minuta,drži bedra,tiskaj a ja u transu,vidim i onu sestru i onu nježnu mladu doktoricu, boks br. 2, pa vidim  i sat i vagu...i nadam se da će drugi put biti lakše i  da će beba imat bar po kila manjeuser posted image

joj mariola, ali ti si tako hrabra ženauser posted image i ja znam da ćeš ti to odraditi superuser posted image

(ja sam oba puta bila u boksu broj 1...)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 30
10.4.2010 22:35:00   
Zvonki
Novamama, hvala ti što si iskustvo podijelila s nama. user posted image Odmah sam se prisjetila svoja tri poroda po 15, 6 i 10 sati trudova, bez epiduralne, u trećoj bez ikakvog sredstva protiv bolova. Ali, nekako, bude ti drago što si sve to pretrpio. Na kraju, sve zaboravomo kad primimo to malo klupko. Još kad je s njima sve u savršenom redu, mislim da nema sretnije žene na svijetu u tom trenu...

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 31
10.4.2010 22:35:41   
Manda
Bravo, odlično si napisala. Baš mi se sviđa.
Ja isto imam niski prag boli i mislim da sam to naglašavala svugdje. Počelo je kod zubara. Čak sam joj nosila anestetik u spreju da me ne boli ni injekcija.
Med sestra sam po struci i išli smo na praksu na gin tako da sam mogla gledati porod iz pogleda babice i dr. I tad sam se divila majki prirodi. Ali poznavajući anatomiju znala sam i što se dešava i da MORA jako boliti, ženu a i dijete.
1. porod...sva u strahu, panici, mm sa mnom, porod trajao 2,5h, vikala, tresla se od straha, rezana, šivana u extra lokalnoj anesteziji. Oporavak, spor, bolan.
2. porod...hrabrija, hajmo to odraditi,ali molim epiduralnu. Odbili su, previše otvorena za to, dva puta viknula, mm sa mnom, 2,5h trajao, popucala, šivana na pola u lok anesteziji. Oporavak, brz, bezbolan.
Nisam nikad mislila da ću to i ja reći, ali što se tiče samog poroda, ja bi još jedno.
Frendica treba roditi unuka jednog od primarijusa tog rodilišta, imala je svu moguću protekciju, pa je pravoremeno dobila epiduralnu ali veli rađala je 12h, bebini otkucaji usporili pa hitno na carski rez....sada 2tj nakon poroda muče je strašni hemoroidi koje je kažu joj dobila za vrijeme svojih trudova koje nije osjetila. veli da joj je grozno, ne može se namjetiti, boli je, a proktolog bi je operirao već u čet. Grdo joj je.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 32
10.4.2010 22:45:53   
mariola
IZVORNA PORUKA: novamama

joj mariola, ali ti si tako hrabra ženauser posted image i ja znam da ćeš ti to odraditi superuser posted image

ma znaš draga, to su mi i one rekle kad su vidile koliko je dijete izašlo ali ne bi fala opet tako. Nadam se da drugi neće biti preko 3 kilauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 33
10.4.2010 22:47:41   
novamama
da...činjenica jest da mi je prirodni porod donio manje postporođajnih tegoba...
nisam napisala još i to da sam nakon EPI došla doma sva natečena, a sad sam skužila kako mi je voda otišla iz tijela...

prvi dan sam rekla mm-u da ćemo se podvezati ili ja ili on jer da ja to ne bih htjela opet prolaziti, ali sad, sa odmakom od devet dana, mislim se...user posted image

ma meni je najgore što me slušala neka žena jadna u predrađaoni kako kukam, mene je sram što sam bila takva kukavica, i baš sam se htjela toga poštedjeti...
a ovo isplati se trpiti bol..isplatilo se meni i na prvom poroduuser posted image

e, da!
cijelo vrijeme drugog poroda mislila sam kako je bebi teže nego meni (bar dok sam mogla svjesno misliti), prije jakih trudova sam se pripremala na to kako moram misliti na bebu, a ne na sebe...ali brate mili kad te stisne, imaš umrit od bolova...uffff....

(Odgovor članu Manda)
Neposredna veza do poruke: 34
10.4.2010 23:10:01   
mara27
draga novamama! samo mogu reći bravo!

i moj drugi bio je tri puta gori od prvog, a za razliku od prvog na ovome nisam ni zucnila, tako da su me pohvalili(bila mi je ista ekipa kao na prvome, pa su me se sjetileuser posted image user posted image )

ja sam oba odradila na dripu, tako da...

novamama, ljubim te, hrabrice naša!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
super ispričanouser posted image

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 35
11.4.2010 9:02:57   
anonno17
user posted image user posted image user posted image
Bravo čestitam, i sama sam se prisjetila svog poroda. Prvi bio carski -težek i dug oporavak, drugi porod normalan - brz oporavak, i zbpg toga je bolje na prirodan način jel te boli taj dan a kansije ne. a sa carskim te duuuugo duuuugo još boli , ja sam bila na carskom budna ( spinalna anestezija) tako da me i danas još zna na promjenu vremena tako jaaako boliti kičma.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 36
11.4.2010 9:27:52   
Bebys
naravno jer ne osjecas bol...kada dobijes inekciju i naravno da je super...
bravo za OBA PORODA...za tebe i bebeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 37
11.4.2010 10:20:09   
anja979
ajme cestitam jos jednom, ti si barem gotova ja tek moram...al super uzivaj sad. jos jedno pitanje jel istina da je drugi porod kraci od prvog (barem to, kad je vec bolno bilo)

Jana 17.01.2006
Petar 15.04.2010

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 38
11.4.2010 10:25:26   
mariola
Novamama bravo za tebe i sve nas žene jer to nije nimalo lak posao. Treba nam spomenik dignut.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anja979)
Neposredna veza do poruke: 39
11.4.2010 10:58:58   
Duve
anja 979, da te utješim u mom slučaju drugi porod je bio puno brži od prvog iako je i prvi bio relativno brz- prvi:3,5h a drugi sat i 10min user posted image

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 40
11.4.2010 12:02:20   
adryosijek
da uvijek kazu da prvorotkinje se vise muce jel duze radaju uhh ,, 

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 41
11.4.2010 15:26:49   
pikachu

I ja sam bila u boksu broj 1...user posted image >Ali bez epi, ne bi mi ni stigli dati... Nakon dripa, moja granica podnošenja boli se naglo podigla...

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 42
11.4.2010 18:12:36   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: pikachu

I ja sam bila u boksu broj 1...user posted image >Ali bez epi, ne bi mi ni stigli dati... Nakon dripa, moja granica podnošenja boli se naglo podigla...

ja u boksu tri oba puta al ista dr i ostala ekipa......user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 43
11.4.2010 18:28:48   
anuska08
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo!user posted image Čestitam!
Ja rodila s epi i slažem se, zakon je!!!user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu alisha)
Neposredna veza do poruke: 44
11.4.2010 18:51:45   
mara27

Novamama bravo za tebe i sve nas žene jer to nije nimalo lak posao. Treba nam spomenik dignut.

nego!
a zamislite, mm se jednom USUDIO reći da su moji porodi bili isti kao i njegovi bubrežni kamenci!!!!!!user posted image
rekla sam mu ako još jedanput to kaže da ću mu glavu otkinit!!!!!

L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 45
11.4.2010 18:54:47   
Duve
e nije da ga branim user posted image , ali čula sam da je i kamenac pakao

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu mara27)
Neposredna veza do poruke: 46
11.4.2010 18:58:37   
mara27
IZVORNA PORUKA: Duve

e nije da ga branim user posted image , ali čula sam da je i kamenac pakao

ma, virujem da jeuser posted image , ali on je to meni rekao posli poroda s Lucom, bila sam u jako osjetljivoj fazi tada, pogotovo za takve komentareuser posted image user posted image user posted image user posted image

L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 47
11.4.2010 20:20:43   
Krky
Ja još nisam probala: dupli vaginalni porod (u svjesnom stanju) i bilo kakav porod s epiduralnom, kao ni carski sa spinalnom. Hmmuser posted image ...morala bih još to probat!

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu mara27)
Neposredna veza do poruke: 48
11.4.2010 20:33:46   
mara27
IZVORNA PORUKA: Krky

Ja još nisam probala: dupli vaginalni porod (u svjesnom stanju) i bilo kakav porod s epiduralnom, kao ni carski sa spinalnom. Hmmuser posted image ...morala bih još to probat!

ajde, Krky probaj pa nam napiši dojmove svih varijantiuser posted image user posted image user posted image (btw, to je još troje djece)

L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 49
11.4.2010 21:04:38   
božica
Čestitamuser posted image

Da istina mi žene smo gromoviuser posted image , šta sve možemo pretrpitiuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu alisha)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Korina ili Kalina
pisonjica

Korina (88%)

Kalina (12%)

Broj svih glasova: 95

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!