|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RI rodiliste ima li kakvih novosti, iskus...
13.1.2011 7:28:24   
vvd
hvala sve mi jasno.......a od kada može mužić biti samnom pa ne valjda samo kod kod izgona?? ili kad te šalju u box ???na koliko otvorenosi???

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 126
   RE: RI rodiliste ima li kakvih novosti, iskus...
13.1.2011 9:13:22   
nemammaste
Da,zaboravila sam na papuče i dokumentaciju...user posted image  Mm je došao sa mnom na početku,odnio moju robu u auto i vratio se odmah nakon klistira kad sam išla u tu sobu s kadom.Ja sam već bila otvorena 10 cm kad sam ušla,inače bi ga možda zvali nešto kasnije,ne znam

(Odgovor članu vvd)
Neposredna veza do poruke: 127
   RE: RI rodiliste ima li kakvih novosti, iskus...
17.2.2011 13:46:29   
fiumanka
Moje iskustvo u RI rodilištu je lijepo.MM je bio sa mnom na porodu,babica je tu i tamo navraćala jer nas je puno rađalo pa je na MM-u bilo da me bodriuser posted image  i to mi je odgovaralo.Jedina zamjerka mi ja na doktorici koja me je trebala zašiti i izvagati i pregledati posteljicu (A NIJE-pa sam završila na kiretaži 7 dana nakon poroda), ali to je posebna priča.Na odjelu su setre odlične i stalno na usluzi.Mala je stalno bila sa mnom,nisam ju davala u sobu kod sestara jer sam odmah htjela početi učitiuser posted image Zamišljala sam veći kaos a ispalo je sve super.Sve pohvale rodilištu u RI!

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 128
   RE: RI rodiliste ima li kakvih novosti, iskus...
31.3.2011 19:43:09   
alessia
Rodila sam prije 3 god,u riječkom i nisu mi bas ostali u lijepom sijećanju,sad moram opet i muka mi ici tamo ,,iskreno.Platili smo učestovanje muža na porodu,350kn,mene zadrzali njega poslali doma i zvali ga 5.30 ujutro da cu rodit,bio je samnom taman kad je mali izasao van,,,sramota,,a trebao mi je u predrađaoni ko nikad,,,sestre su vikale na menen,da ne glumim da nije to tako jako  bolno,,a ja sve na živo,,,umirala od bolova,,,user posted image osjecala sam se ko zadnje g,,,rezervirala sam 3 mj unaprijed apartman jer volim  komoditet,a oni me skoro u obicnu sobu,,,mislim,,,tek kad su me smjestili sam odahnula,,,svoj mir,,,divan krasan wc(čist),tv,veliki prostor,klima,,hrana ko hrana,nikad ne njurgam ,,,,ali svakome bi preporucila.Moras se sam za sebe pobrinut,,inace si user posted image .Epiduralnu mi nisu htjeli dat,,itd,,za 3 mj mi drugi porod i drage moje jako se bojim da ne bi opet ovako nesto dozivila,,,eto user posted image user posted image


< Poruku je uredio alessia -- 31.3.2011 19:44:21 >

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 129
   RE: RI rodiliste ima li kakvih novosti, iskus...
1.4.2011 0:34:59   
lilia
Nisi ti ni tako loše prošla kakvih sve poroda ima. Sve smo mi usred najjačih trudova poželjele epiduralnu ali daju je samo ako oni procjene da je potrebna.

Što se tiče supruga na porodu on u predrađaonu ne smije jer tamo ima i drugih trudnica koje hodaju ili leže u bolničkim spavaćicama koje više otkrivaju nego što skrivaju. Tek kad kreneš u boks ga pozovu.

Apartman rezerviraj opet ali ako ga zatraži bilo koji korisnik Croatia osiguranja, on ima prednost bez obzira što si ga unaprijed rezervirala. Takvo je pravilo.

To su nam sve objasnili na tečaju za trudnice. Rodilište je stvarno ok i doktori i primalje su super, zato nemoj se brinuti. Bit će sve ok.


_____________________________

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu alessia)
Neposredna veza do poruke: 130
   RE: RI rodiliste ima li kakvih novosti, iskus...
1.4.2011 21:54:42   
alessia
Da,nisam bila upucena u redu.Samo nek sve prođe dobro.tnx

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 131
   RE: RI rodiliste ima li kakvih novosti, iskus...
10.4.2013 18:55:04   
Papalina
da i ja dam svoje mišljenje u vezi riječkih ginekologa...
oleg petrovićuser posted image user posted image
mirko prodanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu alessia)
Neposredna veza do poruke: 132
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!