|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Žene i majke kućanice
10.3.2010 12:32:12   
ELENA35

Napokon sam uhvatila 5 minuta za sebe između kućanskih poslova i uspavljivanja blizanaca,prilično su nervozni a i s razlogom-upravo sam maloprije vidjela Janov treći zubić,prvi gornjiuser posted image .Već padam s nogu a dan je još jaaaako dugačak.Zanima me dali vas majke i žene kućanice više ili manje cijene nego zaposlene žene? Neki puta imam osjećaj manje vrijednosti,kad mi na primjer mm kaže joj kako ova žena lijepo izgleda,pa ima i dobru plaću....Halo,pa zar ja nebi lijepo izgledala da imam bar sat vremena dnevno da se posvetim sebi??? Kako bi trebala izgledati kad me bebači ujutro izbljuckaju i dok se sa njima valjam po podu da ih zaigram??? Ili da izgledam preeeekrasno sa podočnjacima nakon neprospavanih noći?? Ljuta sam ko pasuser posted image ,jer čast izuzetcima,ali mm mi ide užasno na živce i jedva čekam da me ostavi samu sa svih četvero djece i ode...ponekad poželim da ga uopće nema,onako bijesna.Kako ne razumije da sam i ja umorna i da nemam vremena za kavu čak ni onih pola sata kojih on ima na pauzi za gablec,i da ne stignem pogledati niti jedan film a kamoli pratiti serije koje on guta,od one u tri i četri na novoj tv,do najboljih godina navečer....Dali postoji mobing u brakuuser posted image ,jer ne znam kako bi to nazvala...A ljubav i poštovanje kao da su isčezli sa rođenjem bebača,pitam se neki put dali je to bio san,jer u trudnoći sam se osjećala kao princeza.Zašto mi sad dok ga stvarno trebam ne pokaže barem malo suosjećanja ili poštovanja,a ne da mi na svaku moju govori da sam glupa?? Vjerovatno bih trebala prekinuti porodiljni i početi raditi,dok još i samu sebe cijenim....

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Žene i majke kućanice
10.3.2010 12:48:21   
njanja
IZVORNA PORUKA: ELENA35

Zanima me dali vas majke i žene kućanice više ili manje cijene nego zaposlene žene? Neki puta imam osjećaj manje vrijednosti,kad mi na primjer mm kaže joj kako ova žena lijepo izgleda,pa ima i dobru plaću....Halo,pa zar ja nebi lijepo izgledala da imam bar sat vremena dnevno da se posvetim sebi???
 Mislim da se majke kućanice MANJE CIJENE jer ispada da doma odmaraš...Kada sma ja bila doma na porodiljnom, mm me zezao da sam na GODIŠNJEM i to me toliko smetalo da sam mu jedan dan rekla: Ajde ti uzmi GO pa cijeli dan neka ti se sve vrti oko Jana pa kada ti se ide na wc ti trpi i uspavljuj Jana pa ćeš vidjeti kakav je to godišnji...... On je zapravo jedino vidio kako ja ujutro kada on ide na posao spavam, poslije s janom šećem, uživam u suncu, a nije vidio da masu puta nisam jela do 5 dok on nije došao s posla jer jedbostavno kraj moj malog živahnog nisam ništa stigla napraviti, niti je vidio da sam u 10 naveče peglala, a da ne pričam o tome kako sam se noću dok je dojio po 5 x budila...... Sada kada radim, imam puno više vremena za sebe, jedem kada hoću, eto i navratim na raju da si uzmem lufta (neku uzme čik pauzu, ja pauzu za raju da se opustim između poslova).... E sad, da ne ispadne da mm ništa ne radi, on meni jako puno oduvijek pomaže u kućanskim poslovima, kada ja za vikend popodne odspavam s janom, on skuha, kada čistimo stan, on uvijek usisava,  nije mu ništa teško napraviti....Ali i dalje je općenito velika razlika između muškaraca i žena i to zaposlenih: npr on dođe doma s Janom iz vrtića, skine ga, okupa guzu, presvuče i njih 2 se idu igrati....Kada ja dođem s Janom iz vrtića, ja sve isto napravim, ALI raspremim mašinu za suđe, stavim veš prati ili slično i tek se onda idem igrati s Janom....a da ne pričam kako naveče peglam i ostalo.... Uglavnom, nije nam lako kako god okreneš, bila mama kućanica ili mama zaposlena žena...Moramo sve držati pod kontrolom i nekad imam dojam da postajemo i "mame" svojim muževima user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 2
10.3.2010 12:50:00   
sina
ajme meni što da ti kažem. bojim se da sa djecom i bez njih,zaposlena ili ne tuđe su žene izgleda uvijek bolje(ipak je u susjedovom vrtu trava uvijek zelenija,kaj ne?). a da ti naši muški znaju samo prigovarati i vidjeti kak su druge bolje, a mi koje se doma ubijamo zbog njih kao ništa ne radimo-i to je izgleda skoro svugdje tako.mm mi ne govori da sam glupa,ali mi puno stvari uopće ne govori i neke odluke donosi sam(naravno u 90 % slučajeva uvijek krive) i onda se ja pitam kaj je on fakat tak bil i prije glup samo ja to od zaljubljenosti nisam vidla ilii??? nemoj sumnjati u sebe,zamisli njega na tvom mjestu,toliko posla i obaveza,briga oko djece i njega samog,on sigurno nebi bio sposoban ni 10%toga odraditi.ne znam zašto je to tako i gdje smo bile kad je Bog dijelio muževe koji znaju cijeniti i poštovati svoju ženu,a naročito koji put i uzeti kuhaču ili usisivać u ruke,znam samo da sam ja tada bila jaaako daleko,jer podrazumijeva se kad dođemo s posla jako umorni da on leži pred tv-om,a ja kuham i trčim oko njega. no ni to neće dugo biti jer mislim da ću ubrzo uzeti onu svoju tavu za palačinke i klopiti ga po glavi,a njih bu jel kad si ih sam ispeće

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 3
10.3.2010 13:20:31   
danery
po mojim prijateljicama koje imaju djecu i ne rade vidim i znam da su manje cijenjene nego žene koje rade....
...jer im je svaki dan odmor i uživancija sa djecom...
...jer su kod kuće u toplom i na sigurnom...
...jer muž očito zarađuje dovoljno da bi ona bila kod kuće i bavila se djecom...
...jer ženi je mjesto u kući...
...jer neće valjda muž ostajati kod kuće i raditi kućanske poslove dok ona gradi karijeru...

užasavam se takvih razloga za ovakvo tretiranje nezaposlenih majki...jer svaki dan gledam svoje prijateljice koje su izgubljene i izbezumljene u svojim kućanstvima, domaćim zadaćama, pregledima, njegovanjima bolesne djece, pospremanja i pripremanja svega potrebnoga svima u kući...

...a je li ta žena stigla na wc dok se dijete dere, je li stigla jesti dok dijete zahtijeva dodatnu pažnju, može li se odmoriti i zaliječiti prehladu kraj dvoje šmrcave djece i još mnogo toga...to se gotovo nitko ne zapita...

...a kako stvari stoje, i ja sam na putu da se učlanim u taj ekskluzivan klub...

ALI AKO STIGNEM BITI KUĆANICA I MAJKA KOJA NAKON OBAVLJENIH POSLOVA OKO KUĆE I DJECE STIGNE SJESTI ZA KOMP I PROČAVRLJATI SA DRUŠTVOM NA RR, ONDA S VESELJEM PRIHVAĆAM ČLANSTVO JER SU MI CURE NA OVIM FORUMIMA DOKAZ DA I KUĆANICE IMAJU NEKE TAJNE VJEŠTINE I SPOSOBNOSTI SVOJSTVENE SAMO NJIMA

BRAVO CURE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 4
10.3.2010 14:12:32   
novamama
draga elena, čim djeca napune godinu dana kreni na posao...dok još samu sebe cijeniš, kako si napisala...

mmama je kućanica i nikada nije bila cijenjena za to, mada imam i divnog oca...

ako ne donosiš novce doma, nisi u kategoriji koja je uopće u razmatranju da se cijeni....nepravedno, ali je tako....

kad kreneš raditi, i ti ćeš se osjećati bolje, posvetit ćeš se svome izgledu, nećeš tm morati žicati svaku kunu za frizuru, manikuru ili što već, djeca će imati zadovoljnu majku pored sebe...

zato, uživaj još ovo malo doma, a onda na posao...i ne zamjeraj tm, on se samo ponaša onako kako mu dozvoljavaš...a i ti imaš osjećaj manje vrijednosti što ne radiš, jel'da?user posted image

bit ćeš ti ok, sretno!user posted image

< Poruku je uredio novamama -- 10.3.2010 14:20:13 >

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 5
10.3.2010 14:23:02   
adryosijek
ja samo znam njih dosta koji polude ili kad ih zena nemoze zadovoljiti kad je trudna i kad se tako obracaju da imaju ili traze promjenu nazalost to je tako i meni se to gadi. muski rod .user posted image i onda govore svasta zeni ,,jao nebi ja to mogla trpit da sam uz bebu i da mi govori da sam glupa i slicno
sve bi mu po  spisku da izvines ...... joj znam dobro muski rod pa sam se nazivcirala i znam sta rade kad je zena doma s djecom i istina je da se zena smtra manje vrijednom jel nezaraduje novce..to je nazalost tako e kud srece da muskarci radaju da vide kako je nama zenama. znam da se dosta njih ozenjenih nabacuje slobodnim curama sto je jadnoo ja sam cura i znam jel sam izlazila s jednom prijateljicom ma fujj sve mi se vise gade ti muskarci .... slabo koj da je vjeran i dobar svojoj zeniuser posted image user posted image ajd hvala bogu moj je za sad ok dokle ce trajat sam bog zna jel to netraje vjecnouser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 6
10.3.2010 14:23:28   
Bebys
majke kucanice trebaju od svake drzave imati placu za svoj rad...a to nitko neradi...i trebaju dobiti nobelove nagrade ...toliko su vrijedne drustvu cijelom...
a NITKO IH NECIJENI...ali....kada je zena egoista i zivi samo svoj zivot...uffffffffff
onda ces cuti...ovaka je onaka je....ma gade mi se vise svi sa svojim odvratnim komentarima tipa NISTA NEVREDITE...DOMA..a vredimo sve...sve ...i sve...user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 7
10.3.2010 14:25:22   
adryosijek
ja isto kazem da bi bilo dobro da se radi kad beba ili djete malo poraste da vide ti muskarci kako je zena sposobna sve i kuci radit i djecu oblacit i prat ko i njega i jos plus zaradit novce a on samo od toga svega zaradi novce ..ma jako je puno groznih muskaraca i previse ...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 8
10.3.2010 14:38:01   
ines
Istina je da se kućanice malo ili nimalo cjene. Kad sam nakon porodiljnog počela raditi ćak sam osjećala laganu grižnju savjesti jer mi je bilo jako dobro. Sada kad sam ponovno trudna i dr. mi je najavila otvaranje bolovanja 1.4. vjerujte da se bojim tog ostajanja kod kuće i sveg onog posla i obaveza  koje nitko ne primjećuje osim ako ih ne napravim. Bojim se hoću li moći držati i kuću i djecu i muža u redu. Svakako svim ženama preporučujem da idu raditi ako naravno za to imaju uvjeta. MM je dobar i dobro zarađuje ali ja svakako ni nakon drugog porodiljnog ne planiram ostati kući iako za to imam uvjeta jer se puno bolje osječam kad radim i zaradim nešto svoje. 

Mama dva mala anđela!

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 9
10.3.2010 14:49:29   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: ines

Istina je da se kućanice malo ili nimalo cjene. Kad sam nakon porodiljnog počela raditi ćak sam osjećala laganu grižnju savjesti jer mi je bilo jako dobro. Sada kad sam ponovno trudna i dr. mi je najavila otvaranje bolovanja 1.4. vjerujte da se bojim tog ostajanja kod kuće i sveg onog posla i obaveza  koje nitko ne primjećuje osim ako ih ne napravim. Bojim se hoću li moći držati i kuću i djecu i muža u redu. Svakako svim ženama preporučujem da idu raditi ako naravno za to imaju uvjeta. MM je dobar i dobro zarađuje ali ja svakako ni nakon drugog porodiljnog ne planiram ostati kući iako za to imam uvjeta jer se puno bolje osječam kad radim i zaradim nešto svoje. 
  bravo bar znas da vrijedis kada zaradis novce i nemoras trazit da ti sitni da si kupis ono sta zelis za sebe znas kakvi su muskarci kad trebaju zeni dat koju kunu... moj meni hvala bogu daje dok sam trudna i nebroji mi al naravno posao i samo posao spasava zenu i njeno ja u kuci. lijepo je kad si mozes kupiti neku majicu bez da ti ko brunda ili suknju....

(Odgovor članu ines)
Neposredna veza do poruke: 10
10.3.2010 14:54:28   
osobno
Moj mm se ponekad zaista trudi, ali većinom on dođe doma, pojide i pođe leć, a ja se trudim napravit tišinu da se on može odmorit, jer on RADI...i onda neki dan, nakon noći prospavane na kauču, vrat ukočen, podočnjaci do poda, skuham ručak jednom rukom, spremim kuću i dicu...i on dođe s posla ruča i pođe leć..ako kojim slučajem maleni plače duže od minute, ponudi se da ćr ga uzet, ali ja većinom odbijem jer ne podnosim njegovu živčanost nakon nedostatka sna...
i onda se pitam, je li normalno da ja sama mogu bolje nego s njim doma?
Njega izbaci iz takta puno toga, dok ja mogu trpit i trpit...
Stvori mi više nervoze svojim uputama koje ne trebam nego dvoje dice.
Ja nikad nisam umorna.
Ja nikad nisam tužna.
Ja nikad nisam ljuta jer živimo s njegovima koji mi svaki dan pomalo piju krv na slamčicu.
I onda kad skupa pijemo kavu, a ja šutim, on se duri jer nisam dovoljno razgovorljiva...

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 11
10.3.2010 15:56:49   
ELENA35

osobno,ajme,kao da prepričavam svoju situaciju čitajući tvoju.I ja sam u jednom postu pisala o njegovim roditeljima,koji žive u prizemlju,ali...sve mi je jasno.I tako sam sad u veeelikom razmišljanju da ću krenuti na posao...tamo jedva čekaju da se vratimuser posted image .Trenutno mm spava sa klincima,a ja dotrčala samo baciti pogled prije pranja suđa poslije ručka,pospremanja i čišćenja kuće.Ah,sve bih dala da sad ja mogu zaspati malo i da kad se probudim sve bude sređeno,oprano i čisto....Ali...

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 12
10.3.2010 16:13:42   
lidac0605
Treba muškima dat da probaju oni...Mm,kad sam bila na porodiljnom je uvijek kad bi došo s posla reko-pa od čega si ti umorna,cijeli dan si doma...na kaj se meni dizala kosa na glavi user posted image Dok nismo dobili treće dijete za koje sam ja bila doma do god. dana,a onda je on išo na porodiljski do njegove treće godine...tak nam se više isplatilo pošto sam ja imala puno veću plaću od njega.
Pošto ja radim 12 satne smjene + noćne po 12 sati-možete si mislit,njega sa troje klinaca od 6,2.5 i 1 god.,moro je sve kuhat,čistit,presvlačit,prat itd.Nakon mj.dana je reko da se nikad u životu nije tak naradil na poslu kak s njima doma-al je totalno promjenil stav user posted image
I evo,sad ćemo dobit četvrto,al sad je već unaprijed reko da nema šanse da više ide na porodiljski user posted image user posted image user posted image Izgleda da je naučil lekciju...i od onda puno,puno mi pomaže u kućiuser posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 13
10.3.2010 16:18:07   
adryosijek
eto vidis kako bi izdrzali oni sa djecom u 4 zida i kuhaj prei i ostalo sta ide s tim a jos da radi na nekom poslu ajmeeee .ma muski su puno slabiji nego zene to se vidi iz prilozenoguser posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 14
10.3.2010 16:24:16   
osobno
Zaključak?
Oni to ne shvaćaju dok sami ne probaju.
A do tada misle da se pod sam oriba, suđe samo skoči u mašinu, roba se sama popne na sušilo a za ručak samo pucneš prstima i hop! na stolu je.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 15
   [Obrisani korisnik]
10.3.2010 17:08:16   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 16
10.3.2010 17:33:04   
curice
IZVORNA PORUKA: cvrčak
mm je razmažen

nije ni moj daleko od toga

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 17
10.3.2010 22:13:19   
Nika 24052006
Poznata priča...Mm-u je glavna rečenica,ja sam radio 8 sati...grrrr,poludim na to..Tko meni računa sate i gdje se oni pišu da mi je znati...Radim sve moguće smjene i ne žalim se...Čak ni sad kad sam trudna i kad me bole sve kosti,ništa ne tražim od njega,sve radim kao da i nisam trudna...I nisam takva da ću ga nešto moliti 100 puta,pitam jednom hoće li mi pomoći,ukoliko on to ne napravi,uzmem sama i odradim...Ne molim nikoga ništa...Ali,da,smeta mi što njegovih famoznih 8 sati vrijedi puno više nego mojih,u najmanju ruku,15 dnevno...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 18
10.3.2010 22:18:15   
osobno

IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Poznata priča...Mm-u je glavna rečenica,ja sam radio 8 sati...grrrr,poludim na to..Tko meni računa sate i gdje se oni pišu da mi je znati...Radim sve moguće smjene i ne žalim se...Čak ni sad kad sam trudna i kad me bole sve kosti,ništa ne tražim od njega,sve radim kao da i nisam trudna...I nisam takva da ću ga nešto moliti 100 puta,pitam jednom hoće li mi pomoći,ukoliko on to ne napravi,uzmem sama i odradim...Ne molim nikoga ništa...Ali,da,smeta mi što njegovih famoznih 8 sati vrijedi puno više nego mojih,u najmanju ruku,15 dnevno...

Tako sam i ja sad kad sam bila trudna sve sama, i bez ikakve pomoći radila. Ni ja ne volim molit, ako sam neće ili ne može vidit da nešto mora napravit, onda mi njegova pomoć priko volje ni ne triba.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 19
10.3.2010 22:22:30   
Nika 24052006
Tako je...Koliko god mi je teško,nisam nesposobna,pa makar radila 2 sata nešto za što bi njemu trebalo 20 min...Niku sam naučila da sama ulazi u kadu,da ju ne moram dizati,jer gospon bude preumoran da ju okupa,usisavam na koljenima ako ne mogu drugačije,i dobro...Mislim,hoće on pomoći,nije da neće,samo što ja ne mogu čekati da se on nakani...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 20
10.3.2010 22:24:52   
lee
meni se sve čini da danas žene koje su kuči odnosmo kučanice ne poštuje nitko.baš sam neki dan rekla mužu da ja sve sama radim i kako je meni i malome nekad bolje bez njega..jer nema nervoze i nitko ne broji...
kad sam radila donosila sam novac odnosno plaču i činilo mi se da se to više cjenilo...sad kad sam doma na porodiljnom imam osječaj da sam sebe zapustila i da nemam ni 5 min za sebe a imam jedno djete.i kad gledam ponekad oko sebe koliko se natrčim po kuči i da ponekad nemam ni 5 min mira...onda shavtim da če pod takvim okolnostima alex ostati jedninac.ja ču raditi i biti sretna mama jedinca...jer nemam snage sebe više žrtvovati da bi imala više djece i odgajala ih sama..ne to nije za mene.jer biti majka i kučanica je jedan divan posao koji bi se itekako trebao cjeniti ali danas to ne cjeni ni muž a kamoli okolina jer se nigdje nigdje ne vidi....žalosno ali istinito...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

Neposredna veza do poruke: 21
10.3.2010 22:25:06   
osobno

Tako je...Koliko god mi je teško,nisam nesposobna,pa makar radila 2 sata nešto za što bi njemu trebalo 20 min...Niku sam naučila da sama ulazi u kadu,da ju ne moram dizati,jer gospon bude preumoran da ju okupa,usisavam na koljenima ako ne mogu drugačije,i dobro...Mislim,hoće on pomoći,nije da neće,samo što ja ne mogu čekati da se on nakani...

Svi su isti...

Neposredna veza do poruke: 22
10.3.2010 22:26:17   
ninolina
ja sam zadovoljna što sam kućanica ni malo mi ne fali posao tj taj naćin rada da odlazim iz kuće jer neznam kako bi sve to stigla uz ovo četvero... nekako sam navikla na to da sam doma... mm mi pomogne i dok čitam vas nemrem vjerovati kako možete tako... Ja sam u početku popuštala ok umoran si, radio si... ali više ne... i ja sam tu i ja sam ta koja treba odmor, predah i stvarno nemam frke s njim on napravi sve... evo i večeras je naprevio i ispekao cvrčkove pogačice za doručak ujutro, da ne moramo odma juriti u dućan nego sjesti i zajedno kavu popiti.. ja sam sretna i zadovoljna mama-kućanicauser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 23
10.3.2010 22:30:12   
Nika 24052006
IZVORNA PORUKA: osobno

Kao da ih je sve od reda ista mama rodila...

Ninolina,drago mi je da uživaš u tome svemu...I budimo realni,ipak tebi treba više odmora uz 4 dječice,nego nama koji ih imamo jedno ili dvoje...Baš lijepo od tm da je to napravio i da ti uskače.

Svi su isti...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 24
10.3.2010 22:41:15   
ninolina
Ninolina,drago mi je da uživaš u tome svemu...I budimo realni,ipak tebi treba više odmora uz 4 dječice,nego nama koji ih imamo jedno ili dvoje...Baš lijepo od tm da je to napravio i da ti uskače.

mislim da nije stvar u tome koliko djece imaš... iskreno dok je bio samo tin nisam ništa stigla, umorna vječno, spavala bi do podne, kako je došla iva sve se promjenilo... bila sam aktivnija, bolje iako su me iscrpili ali sve je nekako drukčije bilo... vidjet češ uskorouser posted image ... sve smo mi umorne i nervozne bez obzira koliko djece bilo... ja kad pogledam malo kad sam ljuta na njih većinom je muž kriv za moju  nervozu a ne oni... tako da vam je moj savjet čim više aktivirati muđeve u sve poslove nema tu podjele... kod nas se ne pita ko će šta sad napraviti... neka i oni budu ti koji će presvući i nahraniti djete ne vidim kako onda oni sudjeluju u odgoju... time kaj pripaze djete sat vremena, rade izvan kuće... a ne meni to nije brak, suživot... trebate reči dosta sad sam ja na redu... ali ozbiljno nekada treba gledati sebe onda je dobro vama vašoj djeci jer ako ste vi nervozni djeca to osjete... a muž će se naviknuti na neke nove stvari i kaj je najvažnije više vas cjeniti

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!