Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
nakon isteka porodiljnog.. 9.3.2010 10:29:57
|
|
|
|
mala pcelica
|
23.05 mi ističe porodiljni,jel trebam kakve papire za zatvaranje ili to hzzo rešava sa poslodavcem ? posto bi ja odmah isla na godisnji,a sa godisnjeg na novo radno mjesto,znaci nebi se vracala kod ovog sto sam radila ,kakva je tu pocedura ,cure ako znate pišite ....
|
|
|
RE: nakon isteka porodiljnog.. 9.3.2010 10:42:12
|
|
|
|
lidac0605
|
Ne trebaš nikakve papire za zatvaranje,to se automatski podrazumijeva da si slijedeći dan na poslu ili godišnjem,kak si se već dogovorila sa svojim poslodavcem-hzzo nema više niš s tim...
|
|
|
RE: nakon isteka porodiljnog.. 9.3.2010 10:43:09
|
|
|
|
mala pcelica
|
a jel znam mozda kakva je procedura za ovo drugo?
|
|
|
RE: nakon isteka porodiljnog.. 9.3.2010 10:49:15
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica a jel znam mozda kakva je procedura za ovo drugo? šta drugo? ne kužim... javiš se starom poslodavcu da ćeš iskoristiti godišnji odmor od tada do tada... ako ti on traži da poštuješ otkazni rok, onda mu odmah javi da prelaziš na novo radno mjesto odmah po završetku g.o. ako ne trebaš otkazni rok, javi mu par dana prije završetka g.o. da ideš na novo radno mjesto...pazi da ti bude prelazak dan za danom - npr. prestaneš raditi 25.6. kod starog i počneš 26.6. kod novog poslodavca... hzzo te ništa ne pita nakon što ti istekne porodiljni...(jel 6 mjeseci ili godina dana porodiljnog?)
|
|
|
RE: nakon isteka porodiljnog.. 9.3.2010 11:02:04
|
|
|
|
mala pcelica
|
na to sam i mislila godina dana je bio porodiljni
|
|
|
RE: nakon isteka porodiljnog.. 9.3.2010 12:03:23
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica 23.05 mi ističe porodiljni,jel trebam kakve papire za zatvaranje ili to hzzo rešava sa poslodavcem ? posto bi ja odmah isla na godisnji,a sa godisnjeg na novo radno mjesto,znaci nebi se vracala kod ovog sto sam radila ,kakva je tu pocedura ,cure ako znate pišite .... ti si dobila ono riješenje od HHZA-a gdje ti piše do kada ti roditeljski traje-to isto je dobila tvoja firma.Pitanje je da li imaš pravo na GO, mislim da ako nisi radila cijelu 2009, onda nemaš pravo, ali to je u svakoj firmi drugačije.Dogovori se sa poslodavcem o otkaznom roku i sa novim poslodavcem o početku ugovora o radu i to je to.
|
|
|
RE: nakon isteka porodiljnog.. 9.3.2010 12:26:58
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: mala pcelica 23.05 mi ističe porodiljni,jel trebam kakve papire za zatvaranje ili to hzzo rešava sa poslodavcem ? posto bi ja odmah isla na godisnji,a sa godisnjeg na novo radno mjesto,znaci nebi se vracala kod ovog sto sam radila ,kakva je tu pocedura ,cure ako znate pišite .... ti si dobila ono riješenje od HHZA-a gdje ti piše do kada ti roditeljski traje-to isto je dobila tvoja firma.Pitanje je da li imaš pravo na GO, mislim da ako nisi radila cijelu 2009, onda nemaš pravo, ali to je u svakoj firmi drugačije.Dogovori se sa poslodavcem o otkaznom roku i sa novim poslodavcem o početku ugovora o radu i to je to. nisam radila cijelu 2009 ,al zar to nebi trebao da bude godisnji za 2010
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!