|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: B4
8.3.2010 21:00:07   
bomboncic02
Aha, ja reko to sad nešto novo?! ma to nam je itekakva trudnica sa pravim mučninama...drži nam se Mariachi

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 126
8.3.2010 21:08:19   
Anoniman
beta se vadi ako ti nije isti razvoj bebe po uzv i tjedni trudnoće po z.menstr.
moja Elly se začela 2 tjedna kasnije i dr. je rekao naprije da niš od toga, ali sam vadila betu par puta i da znaš kak je skočila!user posted image

KAk ono? Utrostručuje se? Ahhh, ko bi sve znao, morala bi bit ginekološko-pedijatrijska enciklopedija!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bomboncic02)
  Neposredna veza do poruke: 127
8.3.2010 21:21:41   
curice
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA

A joj,draga drži seuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image i ozdravi što prijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 128
8.3.2010 21:23:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: curice

IZVORNA PORUKA: BUMBIKA

A joj,draga drži seuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image i ozdravi što prijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

bum se potrudila, hvala! user posted image

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 129
8.3.2010 22:22:07   
anuska08
Brzo ozdravljenje ti želim!!user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 130
   [Obrisani korisnik]
9.3.2010 7:06:54   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 131
9.3.2010 11:00:06   
Anoniman
hvala cure! user posted image
vadila sam krv jutros, čekam nalaze... pulmolog je potvrdio bronhitis, ali nije mi dao antibiotike, zbog trudnoće, nego samo sirup od jaglaca (ne od visibabe, kažeuser posted image )

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 132
9.3.2010 11:05:48   
maja
o mariachi pa gdje si ti bronhitis pokupila user posted image

brzo nam ozdravi user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 133
9.3.2010 11:09:06   
Joanna
Joj Mariachi oprosti al tek sam sada vidjela da si trudna. Čestitam na bebici!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 134
9.3.2010 11:31:05   
Anoniman
hvala Joanna!
Majo, ubrala sam adenovirus od djece, pa sad vučem rep, tak mi je reko dr
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Joanna)
  Neposredna veza do poruke: 135
9.3.2010 12:23:00   
Bebys
mariachi molim te nije mi jasno kako mozes toliko krvariti i bitni trudna...nekak to ne kopcam bas...sta ti je rekao lijecnik jesi bila...na pregledu...  mislim UZV...pregleda za bebu...

< Poruku je uredio Bebys -- 9.3.2010 12:26:07 >

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 136
9.3.2010 12:33:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bebys

mariachi molim te nije mi jasno kako mozes toliko krvariti i bitni trudna...nekak to ne kopcam bas...sta ti je rekao lijecnik jesi bila...na pregledu...  mislim UZV...pregleda za bebu...

ne razumijem pitanje - tko krvari, kada?
Ja trenutno uopće ne krvarim - hvala Bogu... to si ti nekaj krivo pokopčala... user posted image

napisala sam gore da sam išla na vađenje krvi jer imam bronhitis, kašljem, kužišuser posted image

a giniću sam poslala poruku al mi se još nije javio, pa ne znam kad ću ić, javit ću kad saznam.user posted image

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 137
9.3.2010 12:37:19   
L.P.
Mariachi želim ti brzo ozdravljenje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 138
9.3.2010 12:37:33   
BUMBIKA
I sam sad malo prozujila kad sam to pročitalauser posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 139
9.3.2010 12:38:00   
Bebys
IZVORNA PORUKA: Mariachi

H-hm... user posted image
Dakle ovako:

S obzirom da su moji ciklusi totalno pošandrcali i traju po 2 mjeseca, nisam se uopće uznemiravala... jučer sam rekla mm da mi kupi test, tek tako da provjerim, ma garant će bit negativan, ma 100%...
danas mi je 50. dan ciklusa.
digla se jutros u svitanje... otišla u kuaponu, napunila čašu, umočila onaj najjeftiniji test (tko će sad trošit novce, ionak će bit negativan, ne?)
i ......... ti vrapca! ma, daj, nemoj me zezat!.... buljim.... buljim... pa, je, da, user posted image !!!

'
nisam nista krivo shavtila..
vidi sta si na pocetku pisala...to pitam...user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 140
9.3.2010 12:39:02   
Bebys
osim ako si mislila da NEMAS mengu...po dva mjeseca...a ja sam skapirala da krvaris dva mjeseca...sto sam ostala paf....a ti ocito nemas mengu po dva mje...onda te razumijem...user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 141
9.3.2010 12:42:48   
Anoniman

osim ako si mislila da NEMAS mengu...po dva mjeseca...a ja sam skapirala da krvaris dva mjeseca...sto sam ostala paf....a ti ocito nemas mengu po dva mje...onda te razumijem...user posted image

da, upravo tako, nemam mengu po 2 mjeseca user posted image

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 142
9.3.2010 12:43:52   
Anoniman
da 2 mjeseca non stop krvarim, već bi bila 2m pod zemljom, ženo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 143
9.3.2010 12:44:35   
Bebys

da 2 mjeseca non stop krvarim, već bi bila 2m pod zemljom, ženo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa to me je bas i zbunilo..nikako te nisam skuzila...
SRETNO I JAVI SE STA JE GINIC REKO...user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 144
9.3.2010 12:47:42   
Anoniman

pa to me je bas i zbunilo..nikako te nisam skuzila...
SRETNO I JAVI SE STA JE GINIC REKO...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala, javit ću se sigurno!

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 145
9.3.2010 18:14:30   
Ruža
Svaka čast Mariachi!!! Sad tek ovo vidim! Ma bravo!!!!user posted image user posted image
Od srca čestitam i želim ti najlakšu i najljepšu trudnoću do sad!user posted image user posted image user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 146
9.3.2010 18:54:58   
Anoniman
hvala Ružo! user posted image
ak me bude ko zezao, dođem po tavuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 147
9.3.2010 19:02:59   
Ninaa
Draga moja žao mi je kaj imaš bronhitis i nadam se da će ti čim prije proći! želim ti lijepu školsku trudnoću kao što je bila moja, osim da imaš mučnine do 20 tjedna ko ja! drži se draga! Kad ideš kod ginića?

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 148
9.3.2010 19:09:01   
Anoniman
ma, nikako da stupim u kontakt sa ginićem, morat ću sutra opet probaTI... možda je čovjek na go-uuser posted image

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 149
9.3.2010 19:40:00   
Ruža

hvala Ružo! user posted image
ak me bude ko zezao, dođem po tavuuser posted image user posted image user posted image

Ma samo zazovi, bum ih ja zatukla!user posted image user posted image user posted image
Ti samo mazi škembača!user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!