Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: Mariachi Zvonkili... o kakvoj ti hrabrosti pripovedaš? Celi dan trubim da uopće nisam svjesna kaj mi se desilo!!! al imam još 33 tjedna da shvatim! Čuj, ja cijeli dan nešto razmišljam...Zadnjih mjesec dana si non stop visila u tužionoci. Pa muž ovo, pa muž ono...Pa grozno, pa koma...A ustvari, ajde ti lijepo prestani muljati naivan svijet Vidim ja koliko se vi svađate. Nemate se vi vremene svađati, čini mi se nikoga ja ne muljam! mi se i jesmo svađali i to gadno! čak je i o razvodu bilo riječi... (naravno, samo da ga malo splašim, ne bi mogla zbilja) ALI bolje da smo raščistili neke stvari, i jedno drugome ih rekli, pa onda doznali za bebu, nego da smo doznali u onakvom stanju! moš misliti kak bi se osjećala! ovak, kad su se stvari popravile, i ova vijest je pozitivnije odjeknula! da vidiš kakav je postal... ne bi čovjek rekao da je to isti čovjek na kojeg sam se tužila prije par dana! a kaj se onog drugog tiče, već sam negdje rekla... ne znam uopće kak je to dijete nastalo, u 3x u zadnjih mjesec i pol dana - doslovno, nekim ljudima trebaju godine, a on mene ne smije pogledati, već sam trudna! ni samoj mi nije jasno...
|