|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   B4
6.3.2010 11:27:00   
Anoniman
H-hm... user posted image
Dakle ovako:

S obzirom da su moji ciklusi totalno pošandrcali i traju po 2 mjeseca, nisam se uopće uznemiravala... jučer sam rekla mm da mi kupi test, tek tako da provjerim, ma garant će bit negativan, ma 100%...
danas mi je 50. dan ciklusa.
digla se jutros u svitanje... otišla u kuaponu, napunila čašu, umočila onaj najjeftiniji test (tko će sad trošit novce, ionak će bit negativan, ne?)
i ......... ti vrapca! ma, daj, nemoj me zezat!.... buljim.... buljim... pa, je, da, user posted image !!!

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: B4
6.3.2010 11:28:46   
BruMa
jooooj!!!!!!Čestitam,i da bude mali dečko!user posted image user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2
6.3.2010 11:32:02   
Anoniman
fala...
a ja bi curicuuuu!!!!!user posted image

(Odgovor članu BruMa)
  Neposredna veza do poruke: 3
6.3.2010 11:34:00   
danery
super marachi,čestitam na user posted image !!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4
6.3.2010 11:34:30   
marija0
wiiii...bravo za vasuser posted image user posted image user posted image čestitamuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 5
6.3.2010 11:35:07   
m600
jao draga mariachi jako me obradovala ova vijestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke tebi i tmuser posted image user posted image user posted image user posted image
stiže jo jedna bebicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 6
6.3.2010 11:35:48   
Domy

IZVORNA PORUKA: Mariachi

H-hm... user posted image
Dakle ovako:

S obzirom da su moji ciklusi totalno pošandrcali i traju po 2 mjeseca, nisam se uopće uznemiravala... jučer sam rekla mm da mi kupi test, tek tako da provjerim, ma garant će bit negativan, ma 100%...
danas mi je 50. dan ciklusa.
digla se jutros u svitanje... otišla u kuaponu, napunila čašu, umočila onaj najjeftiniji test (tko će sad trošit novce, ionak će bit negativan, ne?)
i ......... ti vrapca! ma, daj, nemoj me zezat!.... buljim.... buljim... pa, je, da, user posted image !!!

čestitam ti od srca...ti i pepa skupauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7
6.3.2010 11:36:17   
CallamityJane
joj mariachi definitivno nam popravljas prosjek, ma bravoooo
sta ti kaze muzic???
kako se osjecas kao trudnica? user posted image
sada cete ti i moja pepica skupa trbuhe setati user posted image

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 8
6.3.2010 11:36:44   
curice
čestitammmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nek bude što bude,samo da bude živo i zdravo i da piša sa nogauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9
6.3.2010 11:38:54   
Anoniman
hvala, cure...
nemam još nikakvih simptoma, osim što sam sinoć pojela pol glavice luka onak bez veze, inače ga ne volim user posted image user posted image user posted image

mm je sretan, sav se raskeljiouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 10
6.3.2010 11:42:23   
CallamityJane
cuj raskeljio user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
6.3.2010 11:43:00   
curice

hvala, cure...
nemam još nikakvih simptoma, osim što sam sinoć pojela pol glavice luka onak bez veze, inače ga ne volim user posted image user posted image user posted image

mm je sretan, sav se raskeljiouser posted image user posted image user posted image

e sad ga ucjenjivaj,sad ti je prilika da ga dovedeš u reduser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12
6.3.2010 11:43:20   
BUMBIKA
jao,super ...user posted image user posted image
Čestitam od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13
6.3.2010 11:45:00   
mami 36
Predivno,čestitke od srca user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 14
6.3.2010 11:48:18   
troubled
(prođe li ova poruka bit će to prva otkako je nove RR.....
mora....zar ne?)

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
otkako smo se jutros čule ja samo pjevam.....baš sam, baš, baš, baš sretna user posted image user posted image user posted image

neka malih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu mami 36)
Neposredna veza do poruke: 15
6.3.2010 11:49:20   
mirjana.u
 Čestitam mariachi. Zašto ne bi jednog dečkića malog, da popravi prosjek tvom mm?

Jednostavni ljudi su sagradili Noinu Arku, a stručnjaci Titanic!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16
6.3.2010 11:50:40   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - eto vidiš, troub, ovo je jedini pravi način da ti proradi log in! user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam još zbunjena, al totalno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
  Neposredna veza do poruke: 17
6.3.2010 11:52:07   
FIONA
ideeeeššššš....svaka čast....lijepo si ti to primila...mene bi muž u toj situaciji našem pod wc školjkom s hematomom na glavi u polubesvjesnom stanju kako buncam..jel ji to moguće...user posted image

starka, želim ti bezbrižnu trudnoću, lagan i brz porod i lepog i zdravog bebaća...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu mami 36)
Neposredna veza do poruke: 18
6.3.2010 11:52:34   
Anoniman
hvala svima na čestitkama! user posted image

(mislim da će me trudilice zatuć, pssss)

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19
6.3.2010 11:53:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: FIONA

ideeeeššššš....svaka čast....lijepo si ti to primila...mene bi muž u toj situaciji našem pod wc školjkom s hematomom na glavi u polubesvjesnom stanju kako buncam..jel ji to moguće...user posted image

starka, želim ti bezbrižnu trudnoću, lagan i brz porod i lepog i zdravog bebaća...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahahahaha! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
opičeno moje!

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 20
6.3.2010 11:57:24   
Točkica28
heheheheh poklon ispod bora stizeeeeeeee user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21
6.3.2010 11:57:57   
FIONA
samo me zanima kaj bu elo pisalo gusak il racak...user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22
6.3.2010 11:58:25   
BruMa

fala...
a ja bi curicuuuu!!!!!user posted image

pa imaš tri već.....
a nije ni bitno, naravno,nek je živo,zdravo i veselo...a možda budu blizanci,cura i dečkouser posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23
6.3.2010 11:59:35   
ninolina
ma ovo je super vjest, baš mio je drago zbog vas... a sad mužu možda dođe iz guzice u glavu da ti pomogne... sretno s trudnoćom i da sve prođe za 5

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 24
6.3.2010 12:01:25   
Anoniman
Fi - pri meni još nije nikad niš pisalo, niti mi je ko dvorišće s perjem dekoriral, fala Bogu! user posted image user posted image user posted image user posted image  

BM i Mirjana - navikla sam na curice... a ko zna, možda mm ni ne zna niš drugo sklepati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točkica - po mojoj procjeni TP je krajem 10 mj. user posted image

(Odgovor članu BruMa)
  Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!