|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nagradna igra AVON
8.3.2010 11:53:17   
rina26
Ja korisitm šampon , regenerator i sprej za ispucane vrhove. Bore još nemam ali ponekad namažem sa bebi uljem ili maslinovim. Za strije sam u trudnoći koristila samo olival ulje. :-))))))))))user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26
8.3.2010 16:17:01   
Indy
često nemam vremena  za neku detaljniju brigu o tijelu, ali za osnovno da. dva put dnevno se umivam i mažem lice kremom za osvježavanje. trudim se kosi dati više njege, kad god stignem stavim regenerator ili masku. baš i nemam neke lonsione za tijelo, ali obavezno krema za ruke ,jer su mi ruke zimi jako suhe.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27
9.3.2010 13:08:19   
Mamica
Kada imam suhe usne, namažem ih s medom i ostavim pola sata. Nakon toga su usne mekane i lijepe. Kada sam umorna i imam podočnjake, stavim ispod očiju hladne filter vrečice od kamilica do 10 minuta. U kupku stavljam par kapi maslinovog ulja, od njega je koža mekanija. Spavam najmanje 8 sati i pijem puno vode.

Always look on the bright side of life:)

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 28
10.3.2010 23:23:19   
lelapetar28
nažalost sad kad je bebać malen imam jako malo vremena za sebe, pa se "njegujem"brzinsko tuširanje i mackanje losionom...a kosa?katastrofa?ne znam da li se to i drugima događalo ali jako mi je oslabila i oštetila se...jest da sam imala grivu ali ipak malo sam se i zabrinula pa mi je ljekarnica preporučila serum za regeneraciju...i upalilo je...i sad nestrpljivo čekam proljeće da se bebać i ja nadišemo svježeg zraka i da ponovno zablistamo...malo sunca i bit ću ko nova!

(Odgovor članu rina26)
Neposredna veza do poruke: 29
10.3.2010 23:35:28   
mihaela28
bore još nemam tako da s tim nemam problema, ali koža to je druga stvar...da ne bi dobila strije mažem se svim i svačim...losionima,kremicama,uljima.nadam se da će se isplatit.a za zdraviji izgled i punjenje baterija preferiram duge pjenušave kupke!za kosu obavezno koristim regenerator.

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 30
11.3.2010 18:38:06   
mikam
Kod ispiranja kose upotrijebim malo octa za sjaj. usnice njegujem grozđanom masti. tijelo njegujem tusiranjem gelom dove i losionom Dove. Povremeno radim masku za lice od bjelanjka i meda sto zateze kozu lica. Nakon toga namazem nekom hidratantnom kremom.

(Odgovor članu mihaela28)
Neposredna veza do poruke: 31
12.3.2010 0:53:27   
dubica08
Kosu perem običnim šamponom, a budući da imam malu bebicu tu i tamo "posudim" i njezin Nivea šampon. Najviše obožavam mirišljave kupke, živim za to subotnje veče. Djeca odu na spavanje, ja upalim svijeće i tihu muziku i jednostavno uživam. Poslje toga sam preporođena, druga žena.Ne samo fizički nego i psihički. To mi daje snagu da izdržim sve napore u sljedećem tjednu. Inače imam jako masnu kožu i za to koristim posebne kreme, al neki vidljivi napredak u suzbijanju prištića koji su se javili za vrijeme trudnoće i ostali se ne vidi. Zato nemojte vjerovati svim onim reklamama na tv-u da se čisto lice postiže kroz noć jer to nije tako. Ili sam ja samo izuzetak?

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 32
12.3.2010 8:14:55   
sejicka
Poštovanje,

samo kratko: MASLINOVO ULJE - rješava sve probleme. Od suhoće kože, suhih vrhova kose, ruku, tijela, sve...
djetetu sam uljem uspjela riješiti tjemenicu. Utrljati maslinovo ulje na tjeme i za pola sata skinuti tjemenicu... izvrsno... nedostatak: jak miris... stoga su nam svima dobro došli preparati poput ovog Avonovoguser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 33
14.3.2010 20:39:26   
Domy
hmhm kad če objavit imena dobitnika..

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 34
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!