|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: popis trudnica u 4 mjesecu i 5 ... 10.3.2010 15:08:32
|
|
|
|
adryosijek
|
je travanj je najbolji mjesec sve nekako zivne poslje ove zime ... ajd jos malo sam neka nam sve prode u najboljem redu da se sto manje napatimo . ja ni nemislim kako ce to izgledat neg vec gledam svoju malu u svom narucju
|
|
|
RE: popis trudnica u 4 mjesecu i 5 ... 10.3.2010 15:56:35
|
|
|
|
happy future mum
|
znam kako se osjećaš, ja nekada kada mi sve krene nizbrdo i kada bih htjela na pusti otok pobjeći od svih, samo pomislim na svoju bebu i zagrlim trbuh i odmah mi je lakše kada znam da je on tu sa mnom. A trenutak kada ću ga ugledati ne mogu ni zamisliti, odmah pođem plakati
|
|
|
RE: popis trudnica u 4 mjesecu i 5 ... 10.3.2010 15:57:38
|
|
|
|
happy future mum
|
i da, čim pomislim na bebu nije me strah poroda eto, morala sam napisati svoj izljev emocija
|
|
|
RE: popis trudnica u 4 mjesecu i 5 ... 10.3.2010 19:35:18
|
|
|
|
adryosijek
|
IZVORNA PORUKA: happy future mum znam kako se osjećaš, ja nekada kada mi sve krene nizbrdo i kada bih htjela na pusti otok pobjeći od svih, samo pomislim na svoju bebu i zagrlim trbuh i odmah mi je lakše kada znam da je on tu sa mnom. A trenutak kada ću ga ugledati ne mogu ni zamisliti, odmah pođem plakati hao ja sam se naplakala ovu trudnocu ko nikad u zivotu pogotovo kad pomislim na bebu i to kako su najslade kad su male
|
|
|
RE: popis trudnica u 4 mjesecu i 5 ... 29.3.2010 20:03:43
|
|
|
|
happy future mum
|
evo drage ringerajke samo da vam se javim, nisam bila aktivna, prije dva tjedna mi je iznenada umro svekar. i to nas je sve šokiralo.nije bio star i muž mi je baš potresen jer se nisu baš dobro slagali u zadnje vrijeme.. užas. imam još 10 dana do termina, užasno se osjećam, natičem i non stop piškim, imam proljev i jedva čekam kada ću roditi.. sve me izluđuje, ovo je jednostavno najgori dio moje trudnoće do sada..A što je najgore, užasno se bojim poroda, non stop sanjam bebe i bolničke krevete, a još mi je beba procjenjena na dva i pol kila.. meni se to čini premalo, pokušavam jesti što više mogu, al ne ide na silu, valjda nije do mene.. još ovaj j proljev.. sve je krenulo nizbrdo.. ctg pokazuje da nema još nikakvih znakova poroda, a mene nekada tako jako zna stegnuti u preponi da ne mogu stajati.. toliko o čarobnih 9 mjeseci.
|
|
|
RE: popis trudnica u 4 mjesecu i 5 ... 29.3.2010 20:07:31
|
|
|
|
novamama
|
hfm, samo polako... mislim, žao mi je zbog svekra, stvarno su te stvari teške kad mlad čovjek ode, moja sućut tm i cijeloj obitelji... što se trudnoće tiče, tako je to pred kraj, i meni je slično, ali moraš ostati pozitivna, isto ti je i ja svašta sanjam, jedva se gegam, jedva čekam skidat ove kile... ali kad dođe bebica, sve će biti lijepo i veselo!!!
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!