Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: koliko nas ima sa terminom 2 i 3 mj.? 22.2.2010 21:16:10
|
|
|
|
pako
|
Nemora bit da se beba primiri skroz, nekome ne, valjda ovisi od trudnoće do trudnoće. Moj kao da se malo manje rita ali se gura i to mi je dosta neugodno, imam osjećaj da će mi kroz kožu van. Kad ti je termin i di planiraš roditi?
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
|
RE: koliko nas ima sa terminom 2 i 3 mj.? 22.2.2010 21:38:25
|
|
|
|
Mishek
|
pa tak se i moja rita, odnosno gura. Nekad imam osjećaj da uzme zaleta s nogama, pa pod rebra. Nije baš najugodnije. Termin mi je u četvrtak, a rodit ću u Vinogradskoj. Ti?
|
|
|
RE: koliko nas ima sa terminom 2 i 3 mj.? 23.2.2010 13:36:38
|
|
|
|
pako
|
02.03. rodit ću na Merkuru!
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
|
RE: koliko nas ima sa terminom 2 i 3 mj.? 23.2.2010 16:45:02
|
|
|
|
Mishek
|
kak je kod mene stanje, možda dočekam i tvoj termin.
|
|
|
RE: koliko nas ima sa terminom 2 i 3 mj.? 10.3.2010 14:48:00
|
|
|
|
vanjak
|
Meni je termin (bio) 09.03...po giniču, a po mojem 16.03, malo sam otvorena, cerviksa više nema...i ludim doma, jer su mi u Merkuru još prije mjesec dana rekli da ću se u roku 5 dana ziher poroditi. A u nedjelju mi je doktorica u Merkuru rekla da sam trudna 38 tj., ma više ništa neznam. Ma to ti je, zadnja menga mi je bila 02.06.09, ciklus od cca 36 dana...
|
|
|
|
|
RE: koliko nas ima sa terminom 2 i 3 mj.? 10.3.2010 14:55:35
|
|
|
|
adryosijek
|
IZVORNA PORUKA: pako Nemora bit da se beba primiri skroz, nekome ne, valjda ovisi od trudnoće do trudnoće. Moj kao da se malo manje rita ali se gura i to mi je dosta neugodno, imam osjećaj da će mi kroz kožu van. Kad ti je termin i di planiraš roditi? meni isto eo beba nogama nateze mi kozu svojom jacinom kolko mi to slatko tolko je neugodno osjetit manje su kretnje i tu i tam mi samo pravi brdasca na trbuhu a ja ju skakljam i ona trza preslatko jos malo pa 35 tjedan uhh jos samo maloooooooo
|
|
|
RE: koliko nas ima sa terminom 2 i 3 mj.? 10.3.2010 15:00:13
|
|
|
|
vanjak
|
Pako i ostali, jeste rodile? jaaavi seeeeee
|
|
|
|
|
RE: koliko nas ima sa terminom 2 i 3 mj.? 10.3.2010 15:06:12
|
|
|
|
adryosijek
|
ma sve su rodile i pako i pincrotvajler i manda i zozo i hugabuba i jos dosta njih ovaj mjesec
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!