|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 14 [15] 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: još malo....
2.3.2010 11:18:05   
pako
Sad nakon Mande i pinci je ostala u bolnici i čeka porod, sad sam ostala još samo ja u isčekivanju da taj dan što prije dođe.user posted image Cure jakoooo sam sretna zbog vas i vaših bebača i što je sve prošlo ok!  user posted image
sad mi ništa drugo ne preostaje nego odbrojavati dane pa eto odbrojavajte samnom!!!user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 351
2.3.2010 11:19:19   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
još malo

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 352
2.3.2010 11:19:46   
bomboncic02
Ajmo odbrojavat...ima li kakve naznake da ide van bembolino?

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 353
2.3.2010 11:20:32   
pepeljuga
mi cekamouser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 354
2.3.2010 11:23:37   
pako
IZVORNA PORUKA: bombončić02

Ajmo odbrojavat...ima li kakve naznake da ide van bembolino?

neznam više niti sama.... već mi tri dana svako malo tako stisne mjehur da mislim da će mi eksplodirat i boli ko sam vrag na minutu, mislila sam da su trudovi ali ništa, i čep mi je otišao, samo moram čekati i kad bum se valjda najmanje nadala doći ćeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 355
2.3.2010 11:58:42   
bomboncic02
Meni je skoro pa tjedan dana čepić odlazio..nego kad ideš na kontrolu?

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 356
2.3.2010 14:04:32   
pako
IZVORNA PORUKA: bombončić02

Meni je skoro pa tjedan dana čepić odlazio..nego kad ideš na kontrolu?

meni je čep otišao u dan i pol! idem na kontrolu u petak ak ću bit u komadu do petka,a ja se duboko nadam da neću!

Neposredna veza do poruke: 357
2.3.2010 14:05:11   
MKata
Pako, odvrojavam i ja s tobom...neka ti bude što prije i lakše.

Ja čekam nedjelju...

Neposredna veza do poruke: 358
2.3.2010 14:17:48   
L.P.
Pako ajmo šta se čeka?!Briši više rodit!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Ti iščekuješ kao ja Marka,doktor mi rekao prvoga da može svaki čas trudovi krenit jer sam bila dosta otvorena a mali se rodio sedmog!Već sam bila luda od čekanja!!!user posted image Evo ti user posted image i drži se!

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 359
3.3.2010 21:16:32   
Kika83
Pako sretnouser posted image

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 360
3.3.2010 22:17:16   
pako
bila sam danas popodne kod svog giniča po uputnicu za kontrolu za petak za bolnicu i rekla ja njemu reko nadam se da više neću dolaziti po uputnicu,a on mi kaže pa p oovom zadnjem nalazu iz bolnice ja mislim da više nećete, jer sam otvorena 3 cm, cerviks se skratio i još k tome otišo mi čep, kaže on sad ćete vi svaki čas,joooooj  to ja znam i bez njegauser posted image

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 361
3.3.2010 22:27:03   
novamama
pako, sretno, i nek bude brzouser posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 362
3.3.2010 22:28:06   
leilany
ajde pakoooo ja gledam u mob i cekam poruku ko ozebli sunce user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 363
3.3.2010 22:29:42   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 364
3.3.2010 22:32:48   
Gianna
Sretno dragauser posted image !!!!!!!user posted image user posted image user posted image Samo neka sve bude u reduuser posted image user posted image !!!!!

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 365
3.3.2010 22:32:48   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi cekamo i dalje,ja cekam vec par danauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 366
5.3.2010 20:34:42   
pako
Bila sam danas na kontroli, sve uredu otvorena 3-4 prsta. Kad me je pregledao onda me je još malo žešče proroštao user posted image  kao da malo potakne i da ubrza proces,i od onda me sve dolje čudno boli, a ako porod ne krene prije u nedjelju ujutro opet kontrola! user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 367
5.3.2010 20:38:12   
BUMBIKA
Pako pa ti još ovdje i to 2u1???user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 368
5.3.2010 20:42:24   
pako
jesam draga jesam al ja se nadam da neću još dugouser posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 369
5.3.2010 20:44:15   
pepeljuga
pako ja svaki put naisem da cekam i daljeuser posted image user posted image

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 370
5.3.2010 22:03:38   
Ninaa
Draga onda se nadam da će ubrzo i da će biti brzo i da neće jako boljeti i da ćeš uskoro ugledati svog malog anđela¨!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 371
5.3.2010 22:25:01   
L.P.
Pa ti si još u komadu?!Ajde bit će kad bebač odluči izać,prije nemože.Drži se!user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 372
5.3.2010 22:25:47   
ninolina
Pa ti si još u komadu?!Ajde bit će kad bebač odluči izać,prije nemože.Drži se!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 373
5.3.2010 22:26:24   
MKata
Evo cure i ja danas bila na ctg-u i pregledu. Kaže dr otvorena 3cm, cerviks nestao, vodenjak u napinjanju... Uglevnom, u nedjelju u 7 naručena na inducirani...a ja imam osjećaj da je nedjelja tek za dva mejseca...uopće ne shvaćam da je to prekosutra ujutro!!! user posted image   user posted image  user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 374
5.3.2010 22:27:20   
ninolina
Evo cure i ja danas bila na ctg-u i pregledu. Kaže dr otvorena 3cm, cerviks nestao, vodenjak u napinjanju... Uglevnom, u nedjelju u 7 naručena na inducirani...a ja imam osjećaj da je nedjelja tek za dva mejseca...uopće ne shvaćam da je to prekosutra ujutro!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image joj supač, neka, neka možda do tada krene i samo... javi se obavezno

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 14 [15] 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 14 [15] 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!