|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Osijecka bolnica
16.1.2010 18:22:09   
adryosijek
pozdrav curke ako ima koja da je radala u osijeku neka kaze svoja iskustva posto i ja jos malo moram tamo user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 18.2.2013 12:22:31 >


_____________________________

moja mala cura je moje sve...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Osijecka bolnica
16.1.2010 20:06:03   
Bebys
ima cvrcak mislim i bubmika neznam zasto se nejave..ima ti martina87 isto frisko rodila...neznam gdje su sada one...moja sestricna je  imala porod ali carski rez...pa je njezina prica bila USPAVALI JE. imala je planirani carski ...i nije jako dugo vidila bebu...rekla je da su svi bili o.k.a inace kazu da je tak tak zavisi koja babica je uza te i doktor...vise neka kazu one koje su to dozivile ja znam samo po tudjim pricama...inace ginekologija u osijeku je novija zgrada i jako je fina i sve je o.k. jer sam ja lezala tamo preko puta trudnica i bilo je sve o.k.imala sam neku malu operaciju dolje pa znam kako izgleda sve...sretno

< Poruku je uredio anaxx -- 18.2.2013 12:22:46 >

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Osijecka bolnica
16.1.2010 20:10:10   
Bebys
cure is osijeka ajde javite se...

< Poruku je uredio anaxx -- 18.2.2013 12:22:59 >

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Osijecka bolnica
16.1.2010 20:12:28   
BUMBIKA
Neznam šta te točno zanima,ali meni je bilo dobro(koliko toliko).Što se tiče sestri ima i dobrih,a bome i odvratnih što mislim da svugdje ima,hrana je blagi užas....user posted image
Što se tiče samog poroda nemogu reći da su bili bezobrazni ili nešta prema meni,čak i dobri..možda jedna sestra u prolazu se derala na mene,ali bolilo me doslovno briga

< Poruku je uredio anaxx -- 18.2.2013 12:25:30 >


_____________________________

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: osijecka bolnica ??
16.1.2010 21:10:09   
buduća mamica
evo ja sam rodila prije 11 dana u osječkoj, prema meni su svi bili dobri, sestre su ljubazne ako si ti ljubazna prema njima, liječnici isto tako, sestre na odijelu za rodilje inzistiraju na dojenju bez obzira na tvoje mogućnosti ali je sve u granicama pristojnog razgovora, meni je što se njih tiče bilo stvarno ok u bolnici, moje je pravilo bilo da ne treba biti bezobrazan prema njima jer u biti tamo ovisiš o njima, eto toliko, sretno

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: osijecka bolnica ??
16.1.2010 21:17:49   
nikolina25
ja sam rodila prije 1,5 godinu i bila sam zadovoljna. porodila me babica irena ( kratka siva ili plava kosa ). doktori vole prirodne porode i gledaju da se izubjegne carski koliko je god to moguće. prije poroda sam bila na prvom katu i evo ove godine sam već dva puta ležala na prvom katu i sestre i doktori su super. poslije poroda sam ležala na trećem katu i tako su sestre isto bile dobre kao i doktori.
što se tiče hrane paaaa kad se sve zbroji i oduzme i nije tako loša, ali sam si ja nosila pašteta user posted image i mm mi je donosio tako nešto za prizalogajiti. 

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
16.1.2010 22:00:37   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu nikolina25)
  Neposredna veza do poruke: 7
   RE: osjecka bolnica ??
16.1.2010 23:56:51   
adryosijek
o pa onda vecinom po vama svima cini mi se da je ok u osjeckoj bolnici .ma cula sam raznih prica ali hvala bogu ima i dobrih strana, cestitamo mama na rodenju bebe  uhh i mene to ceka uskoro lijepo je rec rodila sam neg uskoro moramm ici rodit hehe posto mi je 1 puta pa neznam kako ce to sve iciuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: osjecka bolnica ??
17.1.2010 13:35:36   
evanda
Ja nažalost , osječku bolnicu pamtim po svemu vrlo lošem ....

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: osjecka bolnica ??
17.1.2010 14:12:39   
natalijax
ja sam tu i tamo zadovoljna,mogu rec više zadovoljnauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: osjecka bolnica ??
17.1.2010 15:24:52   
L.P.
Prvi porod mi je bio dug i bolan pa mi je tako i sjećanje na to bilo ružno,drugi porod je trajao sat i 15 min i bila sam presretna,doktorica mi je puno pomogla i to mi je iskustvo prošlo ok.Čuj ima stvarno dobrih sestara koje ti pokušavaju pomoći kako god mogu i olakšati ti boravak dok si u bolnici ali ima i stvarno odvratnih koje boli ona stvar za tebe i što god ih pitaš drske su i bezobrazne.Ne mogu reći ni da je grozno ni da je super.Eto ja ću ti po treći put roditi u toj bolnici.Brini se o svom djetešcu i proći će ti brzo to vrijeme u bolnici pa ćete lijepo svojoj kući.Prebrodit ćeš ti to,sretno!user posted image

_____________________________

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Osjecka bolnica
17.1.2010 15:49:32   
adryosijek
jao ja molim boga da moj 1 porod prode brzo i da vidim svog malog andela jer inace 2 beba nece mi past na pamet .user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 18.2.2013 12:26:23 >


_____________________________

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: Osjecka bolnica
17.1.2010 21:24:54   
adryosijek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 18.2.2013 12:26:06 >


_____________________________

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Osjecka bolnica
24.9.2012 8:41:44   
maja0107
Ja se polako spremam za os bolnicu i nemam tremu jer mi je sestrična rodila prije 3 mj.i kaže da je njoj bilo dobro, porod kao porod je bio bolan ali ne nepodnošljiv, sestre su bile dobre, mogla je pitati sve što ju je zanimalo, jednom joj se desilo da nije mogla smiriti maloga pa je zvala sestre, one su maloga odnijele jer je bila noć pa da ne probudi druge bebe pa se i ona malo odmorila. Ako si drzak i tražiš tretiranje kao da si jedina, kontam da to nitko ne voli jer mi smo za njih samo broj. Zato, stisnuti zube i čekati da kreneš kući sa anđelčićem he he

< Poruku je uredio anaxx -- 18.2.2013 12:25:51 >


_____________________________

maja0107

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Koja vam je ime najljepše:
mala99

Ime za curicu

Natali (54%)

Lara (46%)


Broj svih glasova: 127

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!