Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Baby Bjorn sjedalica/ljuljačka 9.1.2010 22:04:46
|
|
|
|
mariola
|
Ova se i meni sviđa. Nemam pojma di ima kupiti, i ja bi kupila
|
|
|
RE: Baby Bjorn sjedalica/ljuljačka 9.1.2010 22:14:58
|
|
|
|
minnie
|
probaj kontaktirati žensku koja ju je prodavala na njuškalu. možda ti ona pomogne. sretno
|
|
|
|
|
RE: Baby Bjorn sjedalica/ljuljačka 9.1.2010 22:17:14
|
|
|
|
zozo1
|
Gledala sam po internetu na nekim stranim stranicama i cijena je oko170$. Možda se netko javi tko je kod nas to kupio. Stvarno je super, beba je unutra mirna ko bubica, svojim pokretima se malo zaljulja, lakše zaspi. Može u nju već sa mjesec dana.
|
|
|
|
|
RE: Baby Bjorn sjedalica/ljuljačka 9.1.2010 22:22:18
|
|
|
|
mirna
|
znam da se moze kupiti u njemackoj, ovdje jos nisam nigdje vidjela...
|
|
|
|
|
RE: Baby Bjorn sjedalica/ljuljačka 9.1.2010 22:22:31
|
|
|
|
ninolina
|
pretpostavljam da ima u kiki mislim da je cjena iznad 1000 kn, iako mislim da sa viperom imaš isti učinak a znatno je jeftiniji [/link] [link=http://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/PID-95971032.aspx] ovom prvom je cjena 1000 kn i naravno jeftiniji od 200 pa nadalje
|
|
|
RE: Baby Bjorn sjedalica/ljuljačka 9.1.2010 22:26:24
|
|
|
|
zozo1
|
Ovu ljuljačku bi za probu mogla posuditi od sestrične. Njezin malac u nju nije htio za ništa
|
|
|
|
|
RE: Baby Bjorn sjedalica/ljuljačka 9.1.2010 22:29:30
|
|
|
|
ninolina
|
ako možeš posuditi super mi osobno imamo viper koji poslije služi ko stolica ok nam je, koštao je 50eura, ova mi je ljuljačka supač ali puno mijesta zauzme i nemreš ju stalno seljakati imali smo ju za Thea i kratko je bila u upotrebi
|
|
|
RE: Baby Bjorn sjedalica/ljuljačka 9.1.2010 22:33:34
|
|
|
|
ninolina
|
Hvala ti za kiku. user posted image Upravo bila na njenim stranicama i imaju ih po cijeni od 960 kn. Šaljem linkić http://www.kika.com/hr/katalog/m/djeca-i-mladi/djecji-namjestaj-i-krevetici/?p=9 he he ja sam ti luda za dječjom opremom sve moram znati
|
|
|
RE: Baby Bjorn sjedalica/ljuljačka 9.1.2010 22:38:01
|
|
|
|
zozo1
|
Ma nisam ni ja za neke lude investicije za klince pogotovo do godinu dana. Em nemaš kuda sa tim silnim stvarima, pa još k tom klinci većinom to ni ne koriste a kamoli u potpunosti iskoriste. Tu baby bjorn sjedalicu vidjela sam kod sestre i stvarno je u punoj funkciji, što ne znači da će i moja beba htjeti biti u njoj. Mislim da ću ju kupiti, većinu stvari i opreme za bebu imam od starijeg sina tako da nisam ništa trebala kupovati.
|
|
|
|
|
RE: Baby Bjorn sjedalica/ljuljačka 9.1.2010 22:44:48
|
|
|
|
ninolina
|
O ja sam luda, ja za svako kupim novo totalno sam u njima.
|
|
|
RE: Baby Bjorn sjedalica/ljuljačka 10.1.2010 13:14:23
|
|
|
|
xxl
|
Ovo imamo i mi,kupili u tl na sniženju za 500 kn,prezadovoljna sam,ovu kakvu tražiš ti sam vidla u Adaxu na MaksimirskojIZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: ninolina [/link] [link=http://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/PID-95971032.aspx] ..ovakvu imamo i mi doma...a sta reci...prekrasna ljuljcka...dali 1000kn... jos uvijek isti set baterija u nj.... ..ako bi bila po 15min u njoj dnevno...
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!