|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Komode za bebe
9.1.2010 11:29:42   
zozo1
Komodu sam razgledavala u trgovini i vidjela da se sastoji od dvije do tri plitke ladice ( totalno nepraktično) i kadice za kupanje koja je toliko mala da stvarno nema smisla to kupovati. Cijene su od 1000 -2500 kn, čak i one od 2500 kn su bile toliko labave i nekvalitetne da je to čisto bacanej novaca. Za svoju bebu kupila sam komodu s ladicama za robicu od istog proizvođača kakva mi je dječja soba ( od starijeg sina) , super se uklopila a i kasnije će ju klinci moći bolje iskoristiti.
Za prematanje koristila sam "tvrdu podlogu za previjanje" ( 170 -200 kn) koju sam stavila na kinderbet, ne smeta, na nju sam stavila neku kozmetiku, par pelena, maramice, a i praktična je.

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 26
9.1.2010 13:16:54   
evanda
Taj stolić za previjanje zlata vrijedi, a i kadica nam je koristila najmanje 6 mjeseci....

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 27
9.1.2010 19:37:21   
MKata
Hvala curke user posted image
Svakako mislim uzeti, sviđa mi se Panda iz Adaxa, ona nema kadicu, a gore mislim uzeti previjalicu. Kadicu ću uzeti posebno...i to odmah malo veću, ionako se beba dok je mala mora držati dok se kupa.

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 28
9.1.2010 22:55:50   
Ninaa
Ja imam stolić od seke sam posudila gore je ono mekano za presvlačenje, a dolje je ko mala polica za stvari. To se makne i onda se na to stavi kadica. Mi smo se u toj kupali negdje dva mjeseca. A na stoliću se još presvlačimo. Samo pazim dobro da mi ne padne i super mi je to. Još malo pa bu prerasla onda budemo morali na krevet, uf. Ja ti za komodu neznam,ali ovo toplo preporučam!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 29
9.1.2010 23:11:15   
mikihg
IZVORNA PORUKA: mariola

user posted image Bebi soba Lavići
I ja isto, samo bez ormara

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 30
9.1.2010 23:15:18   
mariola
mikihg nismo ni mi kupili ormar jer ćemo mu na jesen kupiti dječju sobu a kinderbet i komodu ćemo ostavit u našoj sobi.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 31
9.1.2010 23:18:27   
mikihg
ja tek čekam da vidim korisnost komodice ali za sada sam sve stvari koje sam pripremila za bebicu smjestila i ima jako puno mjesta. Isto sam tako u prvu ladicu svavila pelene i gazice, a robica mi je u drugim ladicama po veličinama, tj. u najdonjoj mi je robica za nekih cca 6 mj.
Sada mi se čini da će biti zaista praktična

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 32
9.1.2010 23:47:14   
dominik
ja imam komodu staru 10 godina...i super mi je za djecu bila...iako sam svaki puta kad bi kupala kikace vadila kadicu na krevet ili stol i tako prala...nakon 3 mjeseca sam izvadila kadicu i stavila ju u kupaonu, a komoda je tako dobila ladicu vise i sasvim ok mjesta ima u njoj...a dora se jos uvijek kupa u kadici a ima skoro godinu dana...i super mi je kadica jer lijepo stane poprek kade tak da se ne trebam sagibat kad ju kupam...

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 33
10.1.2010 8:59:24   
MKata
Mariola vidim da si u Adax-u kupila opremu pa me zanima znaš li kako oni stoje s dostavom? Naime, ja u Šibeniku i mislim ići u Zadar u Adax.
Hoće li mi oni dostaviti?
Ili je predaleko?
Dolazi u dijelovima pa sam sastavljaš, jel tako?

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 34
11.1.2010 7:49:23   
uciteljica
Mi ju kupili jer ja sam to morala imati(kao imaju svi sigurno je korisna). Izvadili kadicu odmah po prvom kupanju i kupali se u njoj na stolu, podlogu za presvlačenje skinuli i stavili na stol do kadice, user posted image , a ostatak komode služi koa mini ormar. Mi smo ju kupili u TL za 500 kn s popustom.

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 35
11.1.2010 7:53:32   
troubled
meni je ta komoda suvišna...imam dasku za prematanje koja je na krevetiću...kadica posebno...a ormar za magdine stvari je puuuno veći od komode, pa mi ni u njega ne stane sve...
ali da lijepo i fency izgledaju, to je istina....ima ih tako slatkih da se odmah raspametiš user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 36
11.1.2010 12:47:40   
gljiva
Mi smo kupili običnu komodu i gore stavili prematalicu. Kadicu mi je posudila kuma, al je neiskorištena jer se mi tuširamo.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 37
11.1.2010 12:49:44   
dominik
sve ovisi koliko mjesta imas...ako imas veliku sobu onda je komodica nepotrebna...ali u malom stanu je po meni itekako korisna stvar

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 38
11.1.2010 12:56:53   
ket
mi smo kupili u primi za 300kn "komodu" ali sa kliznim vratima i 6 polica...imali smo tu kadicu od šogora i kupao s u njoj mj dana jedva...koma mi je bila....u komodu stane puno robe gore kozmetika i bila je podloga za presvlaćenje koju isto nisam koristila jer je bila uska on velik i zaključila sam da je krevet zakon....dobro da nisam kupila komplet jer puuuno love bi mi otišlo u vjetar....to je moje iskustvouser posted image

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 39
12.1.2010 18:04:14   
Marta j
Meni je komodica bila super kupao se u njoj do 4-5mj
A na pocetku me spasila za presvlacenje jer sam bila puno rezana i nisam mogla sjediti ni saviti se pa mi je bilo lako ga presvlaciti.
Nasa je od brevija i ima 5 polica platila sam je 1oookn.
A sada mi u kadici stoji matina prljava robica za pranje a u ladicama roba.
U gornjoj su mi pelene i kremice pa ga i sada nekada presvucem na njoj.

< Poruku je uredio Marta j -- 12.1.2010 18:17:25 >

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 40
12.1.2010 18:09:58   
leilany
IZVORNA PORUKA: Marta j
A sada mi u kadici stoji matina prljava robica za pranje a u ladicama roba.

....tak i ja drzim njenu prljavu robicu...user posted image user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 41
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!