|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: idem na IVF+ET
10.10.2010 21:37:09   
barby
IZVORNA PORUKA: anuska08

Barby, često te se sjetim!! user posted image Žao mi je da imaš stalno nekakve traume od "glupih" doktora...vjerujem da će sve biti ok i uživaj nam....i naravno javi nam se s vremena na vrijeme!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SRETNOuser posted image

user posted image

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 1476
10.10.2010 22:15:09   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: anuska08

Barby, često te se sjetim!! user posted image Žao mi je da imaš stalno nekakve traume od "glupih" doktora...vjerujem da će sve biti ok i uživaj nam....i naravno javi nam se s vremena na vrijeme!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SRETNOuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 1477
10.10.2010 22:26:34   
lee
sretno barby!!!!biče sve uredu!user posted image user posted image  baš sam mislila na tebe ,otvaram ovu temu i gledam gdje si ti?nedaj mi se ,biče sve uredu!!!user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1478
11.10.2010 9:23:54   
ninolina
barbi bravo za bebicu muškićauser posted image
drži se...a doktori ko doktori....svaki svoje

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1479
13.10.2010 10:05:42   
Leptir5
barby user posted image

i svim drugim curama user posted image

ja ću na IVF krajem 1mj.,moram čekat red u KBC firule,sumnjam da će od ove insemin. biti nešto, a na još jednu mislim da neću ić,treba mi odmora od klomifena i hormona...8 puta zaredom pila klomifen,kaže doktor nema veze, a ja ludim

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1480
18.10.2010 8:09:17   
veda2
Curke,samo da vas pozdravimuser posted image user posted image user posted image Ja jos nisam nista odlucila....user posted image Nesto i Smarije nema.Smarija sto ima novoga,do kud si stigla? Pusauser posted image

Strpljenje je oruzje mudrih!
1-IVF negativan

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 1481
18.10.2010 9:25:18   
ribica1
Ma Veda budeš ti odlučila budeš daj si vremena (al ne previšeuser posted image jer želim da uskoro budešuser posted image )
Drž se i čuvaj se!!!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1482
18.10.2010 22:39:13   
smarija
e cure tu sam,kod mene sve mora naopacke user posted image
taman kad mi je ostala zadnja sedmica sa terapijama do uz ja se prehladim a ne da sam se cuvala,ali izgleda ja sto vise pazim ono je gore,prehlada me slomila,ali sad sam bolje hvala Bogu.Da tu ne bude kraj danas sam imala uz i kaze mi dr da cu izgleda uci u hiperstimulaciju posto imam jako puno folikula,ali kao da to nije nista strasno pa cemo da vidimo sta dalje.Sad bas malo cackam na netu o hiperstimulaciji jer nista ne znam o tome.
Pitala sam dr kad bi trebala biti punkcija ona planira subota ili nedelja zavisi od uz jer ce me sad morati svaki dan pratiti.
e tako je to kod mene

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1483
18.10.2010 22:42:39   
pepeljuga
ajme smarija kad krene onda bas kreneuser posted image user posted image user posted image user posted image
drzim fige da sve bude okuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1484
19.10.2010 8:09:54   
veda2
Draga moja Smarija,nadam se da ce sve biti dobro.I ja ti drzim figeuser posted image .Svakako nam javljaj kako stvari stoje.
Ribice,ma i moja najveca zelja je da imam jednu user posted image ali vec sam ti pisala o razlozima zasto sam odgodila svoj postupak,ali se nadam da cu pocetkom nove godine odluciti kuda ici i da ce moj drugi postupak biti uspjesna user posted image . Velika pusa tebi i malim user posted image user posted image

1-IVF negativan

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1485
19.10.2010 8:21:52   
veda2
Smarija-imas pp od mene.Pusa...

1-IVF negativan

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1486
19.10.2010 9:20:12   
ribica1
Ma draga Veda znam, sve mi je jasno samo te želm podržat i da šta prije budešuser posted image !
Ti se lijepo odmori i kad to krene sve će bit super, vidjet ćeš!!

Samarija ma lako za prehladu proć će to, bitno da ima folikula (istina punkcija će malo duže trajat dok sve povade, al neka user posted image ).
Ja sam ih imala 14 i preživjela (na živouser posted image ), možda bi bilo dobro da te uspavaju!!
Drž se i sretno!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Cure svima šaljem puse!!!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1487
19.10.2010 10:02:27   
ninolina
IZVORNA PORUKA: Leptir5

barby user posted image

i svim drugim curama user posted image

ja ću na IVF krajem 1mj.,moram čekat red u KBC firule,sumnjam da će od ove insemin. biti nešto, a na još jednu mislim da neću ić,treba mi odmora od klomifena i hormona...8 puta zaredom pila klomifen,kaže doktor nema veze, a ja ludim

a ideš sad na još jednu insemin....ili ne prije prvog mj. Daj si malo predaha...
sretno curke

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 1488
19.10.2010 10:48:51   
crvenkapica
cure sretnooooouser posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1489
19.10.2010 10:59:19   
breskvica22
IZVORNA PORUKA: crvenkapica

cure sretnooooouser posted image

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 1490
19.10.2010 13:04:29   
smarija
ovde gdje ja radim uspavljuju kad je punkcija.doduse ako neko hoce bez anestezije moze,ali ja i nisam neka hrabrica pa cu radije sa anestezijom,a tebi svaka cast user posted image

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1491
22.10.2010 19:54:21   
smarija
cure jedno pitanje,mozete li mi reci pred aspiraciju kad ste primile stop inekciju,koliki su vam bili folikuli mislim velicina i endometrijum

(Odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1492
22.10.2010 21:46:38   
ribica1
36 sati prije, a kolki su mi bili nemam pojma bilo ih je 14, a doktor dok ih je vadio je komentiro da ima par velikih komada i to sam dobro osjetilauser posted image user posted image bez anastezije!!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

(Odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1493
24.10.2010 11:02:21   
Leptir5
ninolina nema više insemin. i to sam morala doktoru ponavljat da ne želim više nijednu,neuspjeh me deprimira totalno,a 4 su ih bile sasvim dovoljno ja mislim, IVF ipak u 2.mj

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1494
25.10.2010 10:29:28   
veda2
Samo da vas obavjestim da smo ja i mm donijeli definitivnu odluku sto se tice naseg drugog pokusaja IVF.
Odlucili smo se za Cesku-Prag.Najvise zbog zamrzavanja embrija jer u nasoj zemlji naravno nije dozvoljeno.
Na prvom postupku sam imala 12 embrija,od kojih je 3 bilo vraceno,a na zalost ostali su propali zbog zakona,a mogli su biti zamrznuti......
Jos cu se malo odmoriti a na proljece krecem sa novim postupkom.

Smarija-mislim mila na tebe cijelo vrijeme, nisam nesto mogla nikako slati pp,nadam se da je sve proslo dobro.Drzim ti fige i javi se...user posted image

1-IVF negativan

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 1495
25.10.2010 12:14:48   
smarija
e cure moje evo i mene,juce je bila punkcija i bas sam nagrabusila.
Vecc sam napisala da sam usla u hiperstimulaciju to mi je dodatno pogorsalo stanje ali ne zalim jer vecina koje to prodju zavrsi se pozitivnom betom.Iskreno se nadam da ce tako biti i kod mene user posted image .
e ovako je poceo moj jucerasnji dan.U ordinaciji sam bila u 08.40 jer sam narucena u 9 sati.Vec me stomak opasano bolio zbog hipers. i neki ruzan pritisak ali rekoh sama sebi sad ce to sve proci.Elem,kad su me postavili na sto anesteziolog mi da anesteziju ali izglda nije bas djelovalo pa su mi dali tri doze,inace kako da vam to docaram nego primjerom jedna zena ne primi ni trecinu anestezije koju su meni dali.Kad se to sve zavrsilo nikako da me probude pa mi ukljuce dvije infuzije pa neke Albumine da se smiri hiperst.,inekcije protiv bolova i inekcija za spavanje.ali nista ne pomaze raspadam se od bolova.Taman kad sam bila koliko toliko bolje da krenem kuci a meni se manta u glavi,zuji u usima i oni me vrate u krevet,i tako dva puta.Treci put sam nekako uspjela krenuti svojoj kuci to je vec bilo 13 casova,i sve super dok nisam dosla do zgrade u kojoj stanujem jer zivim na trecem spratu a lifta nema,pa lagano sa noge na nogu user posted image .
Odem ja u krevet odmah da malo odspavam i nakon nekog vremena se budim moram na wc,zovem muza da mi pomogne i kako sjedoh na wc skoljku kazem mu lose mi je, opet mi je muka,vrti mi se u glavi i zuji u usima i samo sto krenuh ka sobi ja paf u nesvjest.Dusa moja toliko sam ga juce isprepadala da mi ga je zao to rijecima opisati ne mogu.Danas i dalje imam bolove,ali ni slicne jucerasnjim nadam se da cu sutra biti kao nova.
A sad ona najljpsa vijest za mene izvadili su mi 21 jajnu stanicu vratice mi dvije,a ostalo ce zamrznuti,u stvari zavisi koliko ce ih se oploditi.Da se oplodi pola ja cu biti prezadovoljnauser posted image

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1496
25.10.2010 13:03:21   
pakić
Omg, 21 stanicu? Kakva je kvaliteta stanica kad ih je tako mnogo? Dobro je što je to prošlo, nadam se da će ti ubrzo biti bolje. user posted image
Šta se smiju kod nas zamrzavati jajne stanice? Sori, nisam u toku

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1497
25.10.2010 13:56:25   
smarija
ja sam iz  Banja Luke BiH,ni kod nas ne zamrzavaju svi,evo recimo moja dr.kod koje sam i radila IVF prije dvije godine pocela je sa zamrzavanjem.
Ne znam da ce bas sve biti najbolje kvalitete,ali da bude pola ja cu biti sretna.Inace moja dijagnoza je PCOS i u tom slucaju kod stimulacije ne uvijek ali cesto dolazi do hiperstimulacije,pa ima puno jajnih celija ali zato ne budu sve kvalitetne,to je mana.

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 1498
25.10.2010 14:19:49   
ribica1
Samarija draga, budeš ti sve to izdržala kad znaš za šta je!!Drž se i čuvaj se i Sretno!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Veda, super, ti se sad lijepo odmori napuni baterije pa po bebicu!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pakić, kod nas ti zamrzavaju stanice al ne zamrzavaju embrije!!Ja ih imam još osam smrznutihuser posted image

I napokon samo da  prijavim, bila danas na pregled, sve super sve pet, bebe rastu i to ful dobro, tako da je već unutra lagana gužvauser posted image
Reko dr. da moramo počet sa vanjskim uzv jer je danas jako teško uspio sve izmjerit, jednog je a drugi se skrivauser posted image user posted image
Za tri tjedna opet, a onda je reko da ćemo i češće, vjerovatno svaki drugi tjedan!!

Cure pusa!!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

(Odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1499
25.10.2010 17:18:04   
smarija
e bas lijepo da je sve ok samo neka napreduju,a to sto se krije sigurno je curica user posted image

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!