|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: idem na IVF+ET
5.4.2010 22:33:10   
mariola
ana82 dobro nam došla i što prije postala user posted image . user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 901
6.4.2010 11:40:48   
crvenkapica
dobro nam dosla ana.....sretno   .....user posted image user posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 902
6.4.2010 13:59:50   
Ellenora
IZVORNA PORUKA: mariola

ana82 dobro nam došla i što prije postala user posted image . user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

"...I bice da zivot pise price
da mi je ko reka
ja mu ne bi virova
da bices sve sto tribam

Cuvan te jubavi mala
cujem dok dises i kad nisi tu..."

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 903
6.4.2010 15:23:38   
Leva
Ana82 dobro dosla user posted image
Cerise vecina cura mi je rekla da su poslije postupka imale bolove i da su se osjecale kao da ce procuriti svake sekunde.

JA-ok, ON- Oligospermia
http://sunasce.blogger.ba/
5 x IUI /AIH = 0
1. stimulirani ICSI = 0
1. prirodni IVF/ ICSI - bez JS

(Odgovor članu Ellenora)
Neposredna veza do poruke: 904
8.4.2010 12:43:38   
cerise
IZVORNA PORUKA: Leva

Cerise vecina cura mi je rekla da su poslije postupka imale bolove i da su se osjecale kao da ce procuriti svake sekunde.
    hvala draga

(Odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 905
8.4.2010 16:29:09   
Tsmee
Bok cure, evo mene malo ko padobranac, nadam se da nećete zamjeriti. Frendica bi trebala uskoro ići na IVF, no čeka se još jedan nalaz spermiograma i onda finalni dogovor. Ona ima sve već obavljeno i ampule i sve, samo čeka spermiogram i go. Sva je nestrpljiva, ali ne da joj se kopat po netu jer se boji da bi se ubedirala pa reko da provjerim umjesto nje.
Kada u ciklusu se započinje IVF postupak? Nakon menge ili kako?
Imate li negdje možda linkić točno kako izgleda procedura i koliko to sve traje (posebno u broju dana) te kad se sve treba mirovat (jer važno je i godišnji/bolovanje uplanirat ako ikako može).

Hvala puno unaprijed.

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu cerise)
Neposredna veza do poruke: 906
8.4.2010 16:30:33   
Tsmee
E da, ona se uopće nije o tome raspitala i poooojma nema o postupku ni o ničemu.

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 907
8.4.2010 21:25:54   
Leptir5
nekužim tvoju frendicu,ne želi na netu pročitati iskustva o IVF jer će se ubedirati?! Tako djeluju naša iskustva? Ima pravo bolovanje za svaki dan folikulometrije i prikupljanje papira (pravnik,psiholog,testiranja po uputi ginek. koji je uputio) i poslije IVF radi mirovanja do bete ima pravo bolovanje. Kada se počme čim dobije stvari pa 2 ili 3 DC počme pit klomifen...

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 908
9.4.2010 11:31:00   
Tsmee
A gle, ne znam što da ti kažem... Ona je sva u strahu, posebno od neuspjeha i boji se da će to sve trajati i bla, bla... A nema baš ni puno vremena. I kad pročita da je netko išao na 2 ili 3 postupka i koliko je sve trajalo, ona se samo ubedira jer vidi pred sobom puno godina koje ona nema pred sobom.
Ma, ne bih sad u detalje, nije riječ o meni pa ne želim iznositi previše informacija koje možda ni ona ne bi htjela.

U svakom slučaju, ona ide kod doktora i radi sve kako joj kaže, ali zapravo se boji "ući u taj svijet" i ne raspoituje se što dalje, što ako ne, koje su alt_ernative. Ja razumijem zašto to radi iako ne podržavam, jednostavno se ne može (ili ne želi) suočiti s problemom.

Nisam ni ja isprva htjela postavljati ovo pitanje ovdje jer mi se činilo ako ona ne želi, neću joj nametati nešto, ali me malo zabrinulo što ona radi neke planove vrlo striktno u vrijeme kad bi mogla biti u postupku. I kad sam s njom razgovarala, shvatila sam da ona uoće ne razmišlja o tome da bi trebala mirovati neko vrijeme i ići na bolovanje (čak mi je rekla u jednom trenu "pa nije valjda tako strašno"). I isto tako ona misli raditi kroz trudnoću, a koliko sam ja čula trudnice koje zatrudne putem IVFa automatski idu na čuvanje. je li to tako?

< Poruku je uredio Tsmee -- 9.4.2010 11:33:00 >

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 909
9.4.2010 11:44:10   
Leptir5
Može ona ići na IVF i imati školsku trudnoću,bez ikakvih komplikacija. Ali ako ti napraviš IVF i nemiruješ ona tri dana nakon transfera ne možeš očekivati da će se ugnjezditi zametak. A kada će ti se šta zakomplicirati u životu to nitko od nas ne zna. Ja sam planirala već imati dijete odavno. Tko zna dal će ona dobro podnijeti tablete za stimulaciju i hormonalne inekcije. Ako nema optimizma onda će joj biti teže. Meni puno pomaže čitanje iskustva drugih žena.

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 910
9.4.2010 12:01:37   
Tsmee
Slažem se s tobom. Ma ja sam takva, čitala sam o svemu kad sam još bila samo na Klomifenu. Nisam se puno informirala o IVF jer mi je bio daleko, ali osnove sam već tad polovila. Ja volim sve znati unaprijed, posebno što mogu očekivati...

I onda nakon 3 godine pokušavanja zatrudnim, i sva hepi mislim si - to je to. I isplaniram more i kako ću raditi do nekog datuma, pa godišnji pa porodiljni... I puf! U 20. tjednu na čuvanje trudnoće zbog krvarenja. Dva dana prije odlaska na more. O osjećajima i strahovima neću niti pričati. Ne možeš planirati, slažem se... I zato je još bolje biti spreman na ono što se može dogoditi.

Sad sam u 14. tjednu i već radim planove za more i putovanje rođacima i kako ću otić na godišnji pa na porodiljni i provoditi što više vremena u šetnji i igri sa svojom princezicom, ali znam da možda opet od toga ništa. I ako ne bude - opet ok, bit će nešto drugo, ali do tad sanjarim user posted image

No, sad sam već otišla OT, u svakom slučaju thx za info. Još budem malo surfala po RR da vidim neke priče s IVFa čisto da je upozorim ak baš zastrani user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 911
7.5.2010 22:51:57   
barby
mozda ovaj post ne spada tu ali posto sam ja ovu temu otvorila reci cu vam tu... danas sam saznala da sam TRUDNA! nakon 2 i pol god borbe sa MPO i deseci negativnih testova,beta,moje kiretaze,neuspjelog IVF ostala sam prirodnim putem trudna ni sama jos ne mogu vjerovat... vadila sma betu 162 je nije velika ali vidjet cemo dalje,sjedeci tj idem opet kod dr.
cure imajte nade,uz moju hipotireozu,izostanke menstruaciaj,ovulacija i dosta los muzev spermiogram desilo mi se cudo,zelim vam od srca da se i vama cim prije desi nesto tako lijepo!user posted image

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 912
7.5.2010 22:53:19   
curice
napokon,bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 913
7.5.2010 22:53:57   
ninolina
ajme rasplakala si me...toliko sam sretna zbog vas želim ti svu sreću svijeta i uživaj....sad se seli na pravo mjesto među trudniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 914
7.5.2010 22:54:34   
leilany
barby cestitaaam user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 915
7.5.2010 23:07:57   
barby
cure necu se veselit unaprijed kad prodje prvo tromjesjecje onda sam na koju,kako se kaze... tako sam i prvi puta bila sva u nebesima i za par dana dospjela na kiretazu..pustit cu da vrijeme napravi svoje pa sta Bog dragi da....
tnx cureuser posted image

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 916
7.5.2010 23:08:57   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo misli pozitivno....drži se i mazi pupicu

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 917
7.5.2010 23:10:24   
curice
IZVORNA PORUKA: ninolina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

slažem seuser posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 918
8.5.2010 9:03:32   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: ninolina

barby user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 919
8.5.2010 9:03:36   
lidac0605
user posted image user posted image user posted image user posted image  Barby,čestitam od srca!!!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 920
8.5.2010 9:09:23   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: barby

desilo mi se cudo,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitam ti draga i želim ti svu sreću svijeta

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 921
8.5.2010 9:51:54   
Točkica28
jeeeeeeeeeeeeeeeees

drzim ogromne figeeeeeeeee

user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 922
8.5.2010 10:02:52   
zara13
čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 923
8.5.2010 10:36:54   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: lidac0605

user posted image user posted image user posted image user posted image  Barby,čestitam od srca!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 924
8.5.2010 11:34:28   
crvenkapica
cestitam barby  od srca  , saljem veliki   user posted image user posted image ...budi mi dobro   ....jako si mi uljepsala dan.....bas sam citala na rodinom  forumu  neki dan jos jedna cura  ostala prirodnim putem  trudna ( isto je u IVF)  i to me jako veseli  ,.....drzim fige da se ovaj put trudnoca odrzi...  ma  hoceuser posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!