barby
|
IZVORNA PORUKA: lavica81 čuj odnos fsh i lh ti vuče na pcos ali i ne mora bit. za dokazat pcos treba imat ultrazvučnu sliku koja pokazuje pcos ( 6-7-8- manjih folikula na jednom jajniku) i hormonsku sliku (neki gin. govore da odnos mora biti 2:1 u korist lh da bi se dijagnosticirao pcos, a neki 3:1) draga nemoj se uzrujavat nego pitaj gin drugi put jesu li to policistični jajnici ili ne. po meni ne bi trebali biti jer ti je testosteron u redu IZVORNA PORUKA: barby i jos nesto dr mi je rekao da idem na ovu vrstu stimulacije,tj.dugi protokol radi mojih hormona i muzevog spermiograma..a po meni su hormoni uredni,koliko sam ih ja ocitala... moze mi netko reci da li su ok? FSH-5.4,LH-7.0,PRL-261.0,E2-0.21,TESTOSTERON-1.5 ovako nekad prije je meni kao ustanovljeno da imam PCOS tako mi moja socij ginek govorila...davala mi tablete da to nestane kao,kasnile mi uvijek i dan danas stvari ali izgleda da je to sve od moje hipotireoze.i onda kad sam pocela prije 2 god na humanu ici tamo mi dr ovaj kod kojeg sam rekao nemate PCOS niti vidim da ste ikad imali...ajde sad znaj.......... cure moram se pohvalit,upravo sam dosla sa moje prve pikice sama sebi pljesecem ovi na humanoj mi rekli da nek biram gdje cu si davat ija kazem sad sestri na ginek.da ocu u trbuh a ona meni ne,ne mi dajemo samo u rame.ne znam ko vam je to rekao,ja kazem pa vase kolegice sa humane,a ona ne znam od kud im to..krasno!!!!!!! lakse bi si mogla sama u trbuh dat ovako cu sutra opet kod njih.a sta me peklo i ruka mi crvena sad uzas!!!!!!!!!
17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA ostala trudna između postupka prirodno:) 22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:( 2007-missed abortion:( JA-hipotireoza sekundarna amenoreja MM-oligoasthenozoospermia varikokel
|