Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gacice su mi uvijek mokre?! 30.3.2012 13:37:24
|
|
|
|
marči
|
uf..neznam šta ti reći...probaj dok ležiš se dobro nakašljati ako šta curka mogla bi biti plodna voda ali oni to pregledom teško ustanove, kažu da ako curka, curka stalno pogotovo ako se bebica nije spustila pa glavom ne pritišće ušće jer onda zna zatvoriti napuknuće...nemaju sve žene isti iscjedak...nekima je rijeđe nekima bijelkast gušći i žućkast...probaj na tamnom rublju da vidiš ima li ikakve boje ili ti se samo čini da je skroz vodenasto...meni je bilo jako obilno prolazilo je kroz uložak, u svakom slučaju ako sumnjaš da je plodna voda miruj, pij puno vode, to se djelomično obnavlja, neznam kada ti je pregled, ali možeš nazvati ginekologiju i raspitati se, oni ujutro rade na poliklinici briseve pa se može konkretno utvrditi šta je, tako je bar u Rijeci... nema pravila da ti mogu dati neki konkretni savjet, slušaj svoje tijelo...meni je rekla gin. ako je plodna voda i visoko prsnuće vodenjaka da se kroz par dana moguće inficirati pa da bi do bila temperaturu i uglavnom ne bi prošlo nezamijećeno....
|
|
|
|
|
RE: Gacice su mi uvijek mokre?! 3.4.2012 14:26:52
|
|
|
|
marči
|
ma nema na čemu, zato smo tu...
|
|
|
|
|
RE: Gacice su mi uvijek mokre?! 3.4.2012 14:31:48
|
|
|
|
Krky
|
To je normalno nakon vaginaleta, i meni je bilo tako. Zašto - ne znam. Ja sam stavljala dn. uloške.
|
|
|
RE: Gacice su mi uvijek mokre?! 12.4.2012 8:58:31
|
|
|
|
beba 2
|
meni ti je se nešto slično pojavljivalo na početku trudnoće i dr. je tvrdio da to nije ništa da je to samo iscjedak i da je bitno da nije smeđe ili krvavo, da dok je bijelo da nema brige, mene je isto izluđivalo, ali je tijekom vremena prestalo...moj savjet ti je ako te to jako uznemirava probaj nazvati svog gin. i pitati, neka ti ne bude neugodno...a opet možeš pratiti nekoliko dana da vidiš hoće li se što promijeniti, u svakom slučaju držim fige i želim ti urednu trudnoću.....
|
|
|
|
|
RE: Gacice su mi uvijek mokre?! 13.4.2012 10:48:11
|
|
|
|
Mussy
|
Hvala, bila sam kod svoje gin i na godisnjem je do drugog tjedna. Frendica koja radi u rodilistu mi je rekla da ne bi trebalo bit nista strasno tako da cu cekat pon da se vrati gin pa cu ic nju pitat.
|
|
|
|
Anketa
ime za curicu?angie1205Da li biste nazvali svoju princezu MAJA?Da, slatko je (
30%)

Ne (
48%)

Možda (
22%)
Broj svih glasova: 170Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!