|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pekač kruha
21.8.2008 12:39:12   
BruMa
Da li ga imate,i da li ga uopće koristite?user posted image Mi ga kupili prije par mjeseci i do neki dan je bio na čekanjuuser posted image .Sada ga koristim skoro svaki dan,i kruh je super,i bar znam šta sam stavila u njega(a ne ko u pekari,gdje je u kruhu puno aditiva raznih).Imam i jedan super recept,ako tko treba napišem ga.

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Pekač kruha
21.8.2008 12:47:21   
koka
Ja sam si ga mislila kupit al nikako da se odlučimo. To što kažeš, barem znam šta stavljaš unutrauser posted image . MM jede dosta kruha , rijetko kad ne jede, uz tjesteninu ili palentu a uz ostalo uvijek ga jede. Zato smo ga mislili kupit. Kad se budemo odlučili , javim user posted image .Se može znati koji si ti kupila?

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 2
21.8.2008 12:51:50   
ZVRK
pošto ja pećem svaki dan kruh zanima me koji ti je to recept da i ja probam

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 3
21.8.2008 12:52:52   
BruMa
Marka je AKAI-japanska neka.Moj muž kaže da je to poznata marka iako nisam čula za nju.Uglavnom,jako sam zadovoljna.Cijena je oko 550kn u Metro-u.Super stvar!

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 4
21.8.2008 12:55:27   
koka
Zvrk, još uvijek nisam probala tvoj kruh user posted image , vidiš da razmišljamo o pekaču user posted image

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 5
21.8.2008 12:56:16   
BruMa
Recept:Bijeli obični kruh-
600g brašna
1 suhi kvasac
400ml tople vode
1 žličica soli
1 žličica šećera
1 žlica ulja
Peče se na programu Quick ili rapid(to je oko 2h i 10 min),ovisi o pekaču.

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 6
21.8.2008 13:00:14   
ZVRK
kupiš pekač pa ga možeš koristiti i za zamiješati tjesto za npr.paštu.tako ja radim kada mi se neda ručno,a tek kada u pekaču zamijesiš tijesto za dizanje-slatko  mmmmmmmmmmmmm..a valjda bude došao i dan kada ćeš isprobati moj recept kokauser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 7
21.8.2008 13:01:41   
ZVRK
imaš neki recept sa dodacima od tamnog brašna i nekog zrnja-sjemenki???to još nisam probala

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 8
21.8.2008 13:04:35   
koka
a valjda bude došao i dan kada ćeš isprobati moj recept koka
IZVORNA PORUKA: ZVRK
Ako ništa drugo doći ću kod tebe na kruhuser posted image user posted image .   Mene isto zanima kako se u pekaču može napraviti kruh sa sjemenkama ili s drugim brašnom a ne bijelim?

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 9
21.8.2008 13:07:03   
ZVRK
a sam isprobala sa tamnim i kukuruznim brašnom ali ja volim sa sjemenkama a neznam kakoooooooo.........
IZVORNA PORUKA: koka              ZVRK
Ako ništa drugo doći ću kod tebe na kruhuser posted image user posted image user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 10
21.8.2008 13:20:38   
BruMa
Ima na netu recepata za tamne i druge kruhove.Ja sam jednom radila sa neke njemačke strane,ali mi nije bio nešto.A u ovaj s bijelim se isto mogu ubaciti sjemenke suncokreta,lana i dr.Obično uz pekač se dobiju neki recepti a ja uz svoj nisam dobila.

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 11
21.8.2008 13:24:03   
ZVRK
meni su bili recepti na njemačkom pa smo bacili,a sada isprobavamo.

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!