|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Musaka
17.8.2008 21:35:36   
koka
E cure, Anne mi je jedan dan dala ideju. Napravila je Musaku. Mm ju obožava, al svaki put kad ju napravim ne ispadne baš nešto. Kako ju vi radite?Kuhate krumpir ili ne? Tako bi mu htijela napraviti al neda mi se opet da ispadne bez veze. Mislim ,pojedemo mi to al ne liči na Musaku user posted image .
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Musaka
17.8.2008 21:40:44   
mirna
ja uvijek skuham krumpir (cijeli neoguljeni)... stavim krumpir na ulje, na njega bolonjez i onda pokrijem s krumpirom. krumpir uvijek malo posolim..sve skupa prelijem s vrhnjem s jajem i naribanim sirom.. na kraju jos stavim sira..

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Musaka
17.8.2008 21:42:31   
koka
Odmah staviš jaje i vrhnje ili samo pri kraju? Na kojoj temperaturi  pečeš?

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Musaka
17.8.2008 21:50:47   
mirna
na kraju prelijem s vrhnjem +jaje+ sir +sol+ papar, ali mozes i prije staviti.. ako imas tanju musaku, dovoljno je samo gore preliti..

pecem na 200...pola sata ili dok sir ne dobije boje.. ostalo je tak ili tak sve peceno osim jaja..

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Musaka
17.8.2008 21:56:49   
koka
probat čemo user posted image . Tnx.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Musaka
17.8.2008 21:59:21   
BruMa
Ja naprimjer musaku radim s tijestom,finija nam je.Skuham tijesto,i napravim to meso kao za bolonjez samo bez puno vode.U protvan stavljam tijesto-meso-naribani sir-tijesto.Na kraju razmutim dva jaja i dva vrhnja i sve zalijem.Peče se na 200 stupnjeva dok ne dobije lijepu boju,oko 20-30 min.user posted image

_____________________________

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded


(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Musaka
17.8.2008 22:02:10   
koka
Može i lisnatouser posted image . ili mora biti napravljeno? 

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Musaka
17.8.2008 22:03:12   
BruMa
Tijesto,makaroni i sličnouser posted image

_____________________________

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded


(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Musaka
17.8.2008 22:03:25   
koka
Ili si mislila na tjesteninuuser posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Musaka
17.8.2008 22:04:57   
BruMa
user posted image

_____________________________

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded


(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Musaka
17.8.2008 22:05:42   
koka
user posted image user posted image user posted image Da . To sam jednom probala i nije bilo lošeuser posted image . Al baš bi probala s krumpirima, već kad ju toliko obožava.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Musaka
17.8.2008 22:09:27   
BruMa
Probavaj dok ti ne ispadne kak se tvom dragom sviđa.user posted image Učimo se dok smo mlade.Svako ima drugačiji ukus.
Pozz

_____________________________

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded


(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: Musaka
17.8.2008 22:36:00   
anne
IZVORNA PORUKA: koka..

E cure, Anne mi je jedan dan dala ideju. Napravila je Musaku. Mm ju obožava, al svaki put kad ju napravim ne ispadne baš nešto. Kako ju vi radite?Kuhate krumpir ili ne? Tako bi mu htijela napraviti al neda mi se opet da ispadne bez veze. Mislim ,pojedemo mi to al ne liči na Musaku user posted image .


Ja ti narežem krumpir na ploške i kuham ga 15 minuta. Posložim u protvan, bolonjez umak i gore još tura krumpira. Na vrh stavim jaje i vrhnje. Zadnji put sam probala sa bešamelom u koji sam naribala sir i bilo je još i bolje. Nekad napravim sa tijesto, ali s krumpirom mi je finije.
Pečem isto na 200 stupnjiva 20 minuta.
Javi kako ti je ispalo.

_____________________________

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Musaka
17.8.2008 22:40:15   
koka
Baš ću probati ponovo pa javimuser posted image .

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: Musaka
18.8.2008 8:20:41   
ZVRK
ja ti radim ovako.krumpir narežem na ploškice i ispečem ih malo(blanširam)u fritezi.složim red krumpirća u tepsiju onda red mljevenog mesa izdinstanog bez puno šuga pa stavim na krumpire i na to stavim fetine sira pa sve pokrijem još sa krumpirićem.zalijem sa jajima i kiselim vrhnjem odmah i stavim sve to peći oko pola sata da dobije lijepu boju.prvih 15 min pokrijem sa folijom onda je maknemuser posted image

_____________________________

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: Musaka
18.8.2008 9:46:42   
FIONA
Ja više volim francuski krumpir.
Krumpir skuham sa korom, ogulim i narežem na kolute (bolji je crveni od bijelog za ovo). Narežem svega što imam u frižideru da počistim (ostaci piletine, salame, slaninu, šunku...) Na to stvaim kuhana jaja na tvrdo i opet red krumpira. Zalijem sa kiselimm vrhnjem ali ne za kuhanje već iz čašice koji malo razrijedim vodom. tek toliko da se može preliti (ili više razmazati). Što se začina tiče svaki sloj posolim i malo popaprim a u vrhnje stavim dosta vegete i papra. Na vrh stavim slanine i turnem u rol na 220 (predhodno zagrijan). Kada je slanina hrskava vadim van. Dobar tek!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

kako vam se svida ime
luce 2008

MARIJA

svida (61%)

ne svida (39%)


Broj svih glasova: 28

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!