|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: dali kupiti bočice?
23.7.2009 23:48:52   
MaTana
sto se tice rodilista u dbk-u istina je da ne daju nadohranu ako je sve o.k sa bebom i poticu dojenje, hranjenje iz čašice je katastrofa!!! osobno se uvjerila i zvala mamu da donese bočicu. ja sam je sama prokuhavala nakon svakog hranjenja. dudu nisam koristila u bolnici, ali tih par dana i mozes izdrzati bez nje (stavis bebu na siku) to je tada vazno da ti nadodje mlijeko i da bebica posisa ono prvo najvaznije mlijeko...a nakon tih 3-4 dana u bolnici vec ces se snaci i vidjeti kako ces... (sika ili boca, duda ili ne) 

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 26
28.7.2009 16:43:15   
mali_macic
hvala MaTana, sto se mene tice ja bi najradije malenu hranila samo sisom (bar na poectku) nadam se da ce htjet. no jos malo pa cu doznat.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 27
10.9.2009 7:06:06   
katy mama
ja cu uzeti jednu,vidjela sam juce nukovu,malu staklenu,nek se nadje!trebat ce prije ili kasnije!a ako zatreba veca
muzic lako ode,i tako kad dodjemo u trgovinu lupka svaku,gleda jel staklena user posted image user posted image user posted image (cuo je negdje da su one bolje)

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 28
10.9.2009 7:24:42   
karoca
Uzmi, uzmi sa sobom svakako. Kod nas potiču dojenje ali se meni oba puta dogodilo da je drugi dan beba vrištala od gladi jer nije došlo dovoljno mlijeka  a ona gladna a naše med.sestre ne daju bočicu bez pedijatra tj ako imaš imalo mlijeka potiču da dojiš! meni je drugi dan mm donio bočicu i mlijeko, beba popila nekih 30ml (koliko joj je falilo) i zaspala ko sretna. SVAKAKO NOSI SA SOBOM!

Mara: 28.03.2007
Katarina: 08.04.2009

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 29
10.9.2009 7:41:24   
mariola
Meni su i mama i sestra imale problema s dojenjem pa ću i ja svakako ponijet jednu. Nek se nađe. A nadam se da mi neće trebati.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu karoca)
Neposredna veza do poruke: 30
1.12.2009 14:57:41   
opic30
cure, molim vas vaša iskustva što se bočica tiče.
svoje prvo sam hranila nukovim flašicama. to je bilo prije osam godina, a sada se spominju MAM bočice ili born free. kako je prvi putuser posted image  imao problema sa kolikama htjela bi to izbjeći ovaj put.

26.06.2001. Jo
15.02.2010. Ja

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 31
1.12.2009 15:00:11   
Marta j
Zdrava dječja bočica Dječje bočice Dr. Brown's i na hrvatskom tržištu.
Dr. Brown's Natural Flow®, dječja bočica koju je osmislio liječnik, jedina je s patentiranim sustavom unutrašnjeg prozračivanja, koja pridonosi boljem zdravlju vašeg djeteta.

Naime, bočica čija tehnologija prozračivanja omogućuje stvaranje pozitivnog pritiska bez suvišnog gutanja zraka, uklanja vakuum i mjehuriće iz zraka, te učinkovito pomaže u smanjenju kolika, grčeva i povraćanja. To je vodeća bočica na američkom tržištu koja svojim izgledom i funkcionalnošću osvaja ostatak svijeta.

Putem sustava unutarnjeg prozračivanja, ova bočica, za razliku od drugih, zadržava vitamine C, A i E, te ostale hranjive sastojke u mlijeku. Upravo zbog tih svojstava, već je osvojila brojne nagrade za inovativnost.

Bočica za bezbrižno majčinstvo
user posted image
U časopisu International Breastfeeding Journal objavljeno je istraživanje koje je provedeno na Sveučilištu Nevada Reno, a otkriva kako je pri upotrebi određenih bočica došlo do značajnog gubitka vitamina C tijekom tipičnog hranjenja u trajanju od 20 minuta, što nije slučaj kod Dr. Brown's Natural Flow® bočice.

Poklonici ove bočice su i slavne mame poput Jennifer Lopez, a u Hrvatskoj, njeno pozitivno djelovanje i prednosti koriste Iva Majoli i Darija Knez.

Dostupne su u dvije veličine - 120 ml po cijeni od 43 kuna, i 240 ml po cijeni od 49 kuna. Proizvodi Dr. Brown’s dostupni su isključivo u ljekarnama. Za više informacija posjetite internet stranicu zastupnika za Hrvatsku www.junior.com.hr.

Ja sam koristila ove

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu opic30)
Neposredna veza do poruke: 32
1.12.2009 15:19:24   
riDoris
Ja sam svoju od početka hranila Nuk-ovom širokom bočicom. Nikada nije imala grčiće, pa nisam ni imala potrebu pribjegavati drugim bocama. Mala od šogorice ih je imala i njoj je odgovarala Avent-ova boca. Mislim da to sve zavisi od bebe do bebe. koliko sam čitala o tim grčićima(kolikama), lijeka 100% nema, ali mogu se ublažiti s tim bočicama za grčiće, a opet to sve zavisi od svake bebe.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 33
1.12.2009 16:01:51   
leilany
..ja sam svoju bebachicu hranila sa dr.brown`s bocicama...
sa aventovim..al svejedno je imala jake grceve..mislim da nema
neke velike pomoci od tkz bocica protiv kolika..
ako je takva beba ona ce imat kolike bez obzira na sve..
kaj se tice dojenja...ja sam se izdojavala...nisam mogla dojiti...
kad sam bila u bolnici vidjele su da nemogu ju dojiti al svejedno su me
forsirale i nakraju dok nisam poludjela i u 3ujutro sam zvala sestru
neka dode mi nahraniti dijete...user posted image jer je dijete bilo gladno...zasu...

(Odgovor članu riDoris)
Neposredna veza do poruke: 34
18.1.2010 13:27:41   
adryosijek
ja sam uzela u dm nisu skupe i nukove su silikonske i dosta su velike ja jos nemam bebu ali su pripreme vec od 4 mj trudnoce malo rano ali sta cu nestrpljiva sam 1 mi je beba. i uzela dvije dude u kompletu isto su povoljne bile silikonske one druge sam cula da nevaljaju sto imaju onu gumuuser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 35
18.1.2010 22:06:17   
zozo1
Ja isto uzela NUK-ove dude i bočice, na njih sam nekako navikla jer sam ih koristila za prvog klinca. Odmah sam ih počela koristiti jer prvih par dana nije mlijeko baš krenulo, pa se ja morala izdajati tako da sam malome davala na flašicu dok nismo usavršili sisanje koje nažalost nije dugo trajalo.

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 36
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!