|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 17.9.2009 16:34:15
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Cure...mi sa oligoasthenoterato, dosli samo na astheno....ja jutros u soku, pozitivnom, naravno Znaci, ako odem na HSG, imamo ipak sanse za majku prirodu...ajme, napokon neka dobra Eto, samo da znate, MM je pio od Men,s Health - Men,s argimax sa puno l-arginina, folne kiseline i E vitamina, a i na putu nam je Tribstan iz Bugarske... Kika, evo ti preporuke iz prve ruke
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 17.9.2009 16:58:44
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: tikica_69 Cure...mi sa oligoasthenoterato, dosli samo na astheno....ja jutros u soku, pozitivnom, naravno Znaci, ako odem na HSG, imamo ipak sanse za majku prirodu...ajme, napokon neka dobra Eto, samo da znate, MM je pio od Men,s Health - Men,s argimax sa puno l-arginina, folne kiseline i E vitamina, a i na putu nam je Tribstan iz Bugarske... Kika, evo ti preporuke iz prve ruke Reci mi dali se to kupuje u običnim apotekama, koliko traju i koliko košta?
|
|
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 17.9.2009 17:09:08
|
|
|
|
tikica_69
|
Imas ih u sportskim ducanima, ducanima zdrave hrane i nekim biljnim apotekama. Cijena je 90kn, 90 tableta, pije se jedna dnevno.
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 17.9.2009 19:30:04
|
|
|
|
Kika83
|
Hvala draga
|
|
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 18.9.2009 14:54:07
|
|
|
|
sani5
|
mm imao isti problem, kljukala sam ga sa cinkom, omega -3, FLP tablete multi-maca i vjerovali ili ne i med i orasi. Nikada nije ponavljao nalaz, ali beba je tu. Samo kad se sjetim jadan kako je jeo onaj med, haha Bilo je to prije skoro 3 godine. (Med, orasi i celer -pomješani, mislim da ide jednak omjer mljevenih oraha i meda, a sada se ne sjecam koliko celera-listovi izmljeveni, okus onako i nije nešto). Stres također može utjecati na loš nalaz spermiograma. Nakon cca 6 godina braka smo dobili bebicu, tako da je problem bio jednim djelom i kod mene (PCOS), a i kod njega.Dakle, pored liječenja neplodnosti standardnim lijekovima kod ginekologa, pokušala sam i vitaminima, čajevima... Sretno!!
|
|
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 23.10.2009 12:58:51
|
|
|
|
Najki
|
mi: bioastin, L arginin, c vitamin, e vitamin, cink, i ja mu dajem multivitamin, folna. mogu reći da su poboljšanja i vidljiva, ako me razumijete. pokretljivost se povećala sa 24 na 73 %. progres.pokretlj sa 20 na 30% normalnih sa 25 na 55%. ali nas malo hebe količina. 10 mil. sad čekamo novi spermiogram ovih dana. ali su nam rekli da moraju puno ejakulirati.... ne znam, možda je i to pomoglo.
|
|
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 23.10.2009 13:07:45
|
|
|
|
lavica81
|
a u kojoj količini je tm pio bioastin???? IZVORNA PORUKA: Najki mi: bioastin, L arginin, c vitamin, e vitamin, cink, i ja mu dajem multivitamin, folna. mogu reći da su poboljšanja i vidljiva, ako me razumijete. pokretljivost se povećala sa 24 na 73 %. progres.pokretlj sa 20 na 30% normalnih sa 25 na 55%. ali nas malo hebe količina. 10 mil. sad čekamo novi spermiogram ovih dana. ali su nam rekli da moraju puno ejakulirati.... ne znam, možda je i to pomoglo.
|
|
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 28.10.2009 19:31:38
|
|
|
|
Najki
|
cure, htjedoh reć, danas nakon zajeb... sa svim živim, dobili smo spermiogram nakon 1000 glupih problema i : normospermija. i dalje ih je relativno malo 25 mil ( prije je bilo 4 pa 9 mil), ali je to to. na početku oligotetrato, pa oligoasteno , svašta smo prošli, svakakve kombinacije. definitivno je bioastin pomogao: 2 dnevno vitamini sigurno nisu baš promjenili ne znam kaj, ali očito nisu odmogli (c vit sa cinkom ), e vitamin, 1 folna dnevno, i L arginin 2 dnevno. pušenje smanjio za 50%, ubacili voća i povrća . a čak i radi i dalje ko konj i vozi i ne spava dovoljno, al je ipak neka kombinacija upalila. sad ću ga "održavat" s manjom dozom vitamina i 1 L argininom do daljnjega da mi se dinsta dok ne uspijemo . ja ću malo odmorit pa na hsg, a ako Bog da, nekaj će se samo dogodit prije. ak ne-borit ću se i dalje. mm je bio super-kad sam mu pročitala nalaz, odmah mi je rekao: idi na RR i reci curama kaj smo radili, da i njima pomogne. znam da je to tek početak, ali bar je dobar znak. nadam se da će ovo i nekome pomoći. cure , sretno!
|
|
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 28.10.2009 21:17:26
|
|
|
|
barby
|
najki to je super vijest,samo naprijed... brzo ce biti plusica
17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA ostala trudna između postupka prirodno:) 22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:( 2007-missed abortion:( JA-hipotireoza sekundarna amenoreja MM-oligoasthenozoospermia varikokel
|
|
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 28.10.2009 22:39:55
|
|
|
|
lavica81
|
najki draga čestitam baš mi je drago za poboljšanje, ajde super uvijek me oraspolože ovakvi postovi kad vidim da ima nade za poboljšanje
|
|
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 28.10.2009 23:32:54
|
|
|
|
tikica_69
|
Dobar znak??? Najki,to je odlicno
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 29.10.2009 8:27:23
|
|
|
|
Najki
|
nadam se da bi ova kombinacija ili neka slična mogla i vama pomoći. ja sam taj L arginin kupila u importaneu dole. još sam si mislila- bi , ne bi, kaj sad još i to moram platit, pa joj, kaj ak bude kontraprodukutivno, i na kraju ispalo ok.
|
|
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 29.10.2009 11:07:14
|
|
|
|
Kika83
|
Najki pa to su super vijesti Bravo
|
|
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 29.10.2009 21:03:52
|
|
|
|
Najki
|
voljela bi da i vama krene sve na bolje. nadam se da će naša dobra energija pomoći tome.
|
|
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 29.10.2009 21:08:00
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Najki nadam se da bi ova kombinacija ili neka slična mogla i vama pomoći. ja sam taj L arginin kupila u importaneu dole. još sam si mislila- bi , ne bi, kaj sad još i to moram platit, pa joj, kaj ak bude kontraprodukutivno, i na kraju ispalo ok. Tamo ja kupujem i ovaj Mens argimax koji ima sve to sto si gore nabrojala u sebi i nama je od toga spermiogram puno bolji nego prije
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 29.10.2009 21:37:27
|
|
|
|
Najki
|
onda smo otkrili formulu za uspjeh. sad još moramo proučiti kako da to ubrzamo da svi skupa ne čekamo toliko sve. nama su rekli da treba puno ejakulirati. a ak je doktor tako rekao...to se mora poslušat.
|
|
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 29.10.2009 21:51:26
|
|
|
|
barby
|
malo prije mi frendica salje sms da je negdje na tv gledala da je za poboljsanje spermiograma jako dobra maticna mljec i propolis...da li zna tko u kojem obliku?
17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA ostala trudna između postupka prirodno:) 22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:( 2007-missed abortion:( JA-hipotireoza sekundarna amenoreja MM-oligoasthenozoospermia varikokel
|
|
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 29.10.2009 21:55:32
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: Najki nadam se da bi ova kombinacija ili neka slična mogla i vama pomoći. ja sam taj L arginin kupila u importaneu dole. još sam si mislila- bi , ne bi, kaj sad još i to moram platit, pa joj, kaj ak bude kontraprodukutivno, i na kraju ispalo ok. Tamo ja kupujem i ovaj Mens argimax koji ima sve to sto si gore nabrojala u sebi i nama je od toga spermiogram puno bolji nego prije Ja sam poslušala moju ginekologicu Tihanu-Tikicu i kupili to čudo za plivače
|
|
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 29.10.2009 21:55:44
|
|
|
|
tikica_69
|
Mislim da propolis ima samo u kapima, a ja sam uzimala maticnu mlijec kao med...
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 29.10.2009 21:59:22
|
|
|
|
barby
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Mislim da propolis ima samo u kapima, a ja sam uzimala maticnu mlijec kao med... jel uopce pomagalo to?
|
|
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 29.10.2009 22:00:19
|
|
|
|
tikica_69
|
A meni nije kao sto vidis No, neka te to ne obeshrabri. Ne moze stetiti a nije ni svaciji organizam isti. Mozda vama pomogne.
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 29.10.2009 22:04:52
|
|
|
|
barby
|
misila sam jel bilo ikakvog malog poboljsanja sa spermiogramom?
|
|
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 29.10.2009 22:06:52
|
|
|
|
tikica_69
|
Ne....samo s ovim Men,s argimax-om smo ga uspjeli popraviti....a stvarno smo probali sve i svasta u ove 3 godine
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 7.11.2009 23:26:27
|
|
|
|
lavica81
|
evo mi napravili kontrolni spermiogram nakon 1,5 mjeseci korištenja profertila i 2 mjeseca bioastina.sa oligoastenozoospermije došli na oligoastenoteratozoospermiju ufffff . ovaj zadnji dio dijagnoze mi se nimalo ne sviđa iako nam je biolog rekao da je I. stupnja i malo ispod granice (26 % normalnih spermija). s količinom smo i dalje na 10 milijuna po ml ali smo poboljšali pokretljivost i to sa a+b = 10+20= 30 na a+b= 11 + 34=45 tj za punih 15% ovo mi je bilo olakšanje za vidit da je barem nešto krenulo na bolje. zasad ostajemo na istoj terapiji i pravimo kontrolni za jesec i po dana tj. nakon 3 mjeseca korištanja profertila. eto toliko zasad
|
|
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 18.11.2009 20:07:04
|
|
|
|
crvenkapica
|
cure kakav bi meni dali savjet da jos poboljsam spermiogram ako je to uopce moguce, za oko 20dana idem na AIH pa reko da malo popravimo jos pokretljivost oko 40% (brzih 12% sporih 28%) mil 17 morfologija 30% uzima od juce..... maticnu mlijec,...folnu kiselinu koju i ja pijem...,vitamin c ....multivitamin,....med, sta da mu jos uvalim
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!