|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 14.1.2015 22:31:30
|
|
|
|
daxy
|
bebolina to je jako lijepo od tebe i hvala ti puno! Ovo otprilike odgovara periodu obnove spermatogeneze i izgleda da je vama zaista pomoglo! Baš je lijepo čuti ovakvu vijest. Čestitam na trudnoći! Želim ti da bude sve školski dosadno i na kraju zdravu bebu!
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 15.1.2015 10:35:23
|
|
|
|
perlica55
|
Bebolina čestitam na trudnoći I na uspjehu popravljanja s-grama... Moj MPO G veli da se nakon udarne doze vitamina s-gram poboljša neko vrijeme u tada je velika šansa za pr. trudnoću (vaš primjer) Al nakon više mjeseci uzimanja vitamina s-gram se zna vratiti u prvobitno stanje (naš slučaj)... Želim ti bezbrižnu trudnoću
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 16.1.2015 18:41:48
|
|
|
|
anastasija0702
|
Pozdrav svima evo ako vam ikako mogu pomoći sa svojim iskustvom voljela bih. Muž mi je imao teratoastenozoospermiju godinama, probali smo sve i svašta jedino na potpomognutu nismo išli. Pili čajeve, tablete, bioenergije i sve skupa ništa. Mali pomaci u poboljšanju spermiograma. Doduše tribestan nije uzimao ali slične pripravke tipa bioastin, l arginin, vitamini to sve je i ništa. Na kraju nakon što sam ja tupila da on ima varikocelu (proširene vene u tom dijelu koje donose do većeg priljeva krvi i do pregrijavanja sperme i deformacija) na kraju su mu nakon dvi godine to i dijagnosticirali i operirali. Nakon još dvi godine spermiogram mu je došao u normalu. E sad mene muči tsh izgleda ali to je sad neka druga priča, htjela sam vam reći da isključite mogućnost varikocele kao uzročnika lošeg spermiograma. Znam kako je beznadno iz mjeseca u mjesec uvijek gledati loš nalaz i male oscilacije. Operacija je rutinska a učinak se vidi nakon otprilike godine dana.
|
|
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 18.1.2015 22:23:00
|
|
|
|
daxy
|
anastazija hvala i tebi na ocom iskustvu. Nažalost ta dijagnoza je jako nesretna i ponekad operacija ne donese nikakvo poboljšanje u s-gramu. Drago mi je čuti i pozitivno iskustvo nakon operacije!
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 18.1.2015 22:45:52
|
|
|
|
perlica55
|
Anastasija sretno s TSH da se spusti čimprije Poznam curu čiji je M imao oligoastheno 1 stupnja, i varikokelu 2. Nakon operacije, svaki idući nalaz je azoospermija (nema ni jednog spermija u ejakulatu) i tak već godinama... Nakon operacije varikokele 33% slučajeva bude bolji nalaz, 33% ostaje isti, 33% bude gori... Suoper kaj se kod TM poboljšalo stanje... Sretno..
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!