|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 23:15:01
|
|
|
|
Ninaa
|
Super su ti ideje, ma hranim ja njih s napolitankama i keksima od čokolade. Do sad sam se bavila samo Katarinom, čišćenjem i kolačima, sve ostalo je odrađivala sveki, koja je nažalost preminula (bila je super) tak da je sve palo na moja pleća, a ja se naviknula da je sve čisto i pospremljeno, a i dijete se nije naviknulo da bude samo, da ga nema tko nositi i tak, pa je to sve malo teško dok se ne složi na svoje mjesto i na novi režim.
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 23:15:05
|
|
|
|
curice
|
ja sam danas ok-na nikoga nisam vikala,nitko me nje živcirao,jutro sam povela malo na rr malo na poslu,popodne sam puna tri sata bila u vrtu,čupala travu,rezala grane od palme koja kao da je podivljala sa granama,odmorila mozak na svježem + 30 zraku
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 29.7.2009 23:15:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 8:27:02
|
|
|
|
Ninaa
|
Evo i danas mi je dan počeo tak da sam se ustala iz kreveta mrtva umorna, moja žabica se probudila u pol 1 i čula do 2, pa u pola 6 pa do 7, tak se nisam nešto naspavala. Opet mi je tlak u banani jel mi se vrti. nadam se da će biti bolje kasnije..............
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 8:32:17
|
|
|
|
tikica_69
|
ja sam tuzna i nesretna
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 8:33:43
|
|
|
|
boba125
|
ja sam ok! samo sto me ledja bole vec od jutra kak bu tek popodne
|
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 8:34:45
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 ja sam tuzna i nesretna zašto Tiki ja sam ok,jedino me ljuti što opet nemam inspiracije za današnji ručak
< Poruku je uredio curice -- 30.7.2009 8:35:33 >
|
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 8:43:54
|
|
|
|
zaba
|
nisam loše,al imala sam i boljih dana...
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 8:54:35
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
u hrpi papira i "situacija" koje me čekaju ne stignem razmišljati o raspoloženju.... najvažije da sam se naspavala i da je FJ lijepo ostao u vrtiću, a ostalo ćemo lako tiks, što bi?? koga treba izribati?!?!
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 8:57:30
|
|
|
|
maja
|
trenutačno sam ok, naspavana, a vidjet ćemo šta dan dalje nosi!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 9:02:12
|
|
|
|
tikica_69
|
ma ljuta sam sama na sebe.....moram pod hitno smrsaviti i uopce ne znam kako sam si dozvolila da se dovedem na ovu kilazu
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 11:43:48
|
|
|
|
miha
|
kao i svaki dan ovaj tjedan-u iščekivanju da počne porod..neće,pa neće..
|
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 11:46:20
|
|
|
|
natalijax
|
miha sretno
|
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 11:47:29
|
|
|
|
miha
|
hvala puno..
|
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 11:50:17
|
|
|
|
vjerae
|
Ljuta sam ko ris,daljinski od klime mi ne radi a promijenili smo baterije
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 11:51:48
|
|
|
|
ZVRK
|
ljuto i zbunjeno te tužno
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 11:52:47
|
|
|
|
ninolina
|
miha kad ti je termin zvrk šta je bilo
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 11:52:49
|
|
|
|
bomboncic02
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 ma ljuta sam sama na sebe.....moram pod hitno smrsaviti i uopce ne znam kako sam si dozvolila da se dovedem na ovu kilazu suosjećam s tobom....zašto ne možemo mršaviti ležanjem ..ja bi bila ko prutić onda...
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 11:54:24
|
|
|
|
bomboncic02
|
Zanemarimo kile, sretna sam jer se idem danas naći sa prijateljicom iz srednje, idemo s mojim klincima u maksić.-a još ću biti sretnija ako izbjegnem dolazak svekrve doma ...planira doći u Zg...a ja paljada u maksić
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 11:56:20
|
|
|
|
m600
|
odlično sam danas...bila na pregledu...sve je super cijelu noć nisam spavala od treme...mislila sam da će me u bolnicu strpati ima danas da spavam cijelo popodne bombončić lijepo se provediiiiteee
|
|
|
[Obrisani korisnik] 30.7.2009 11:59:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 11:59:29
|
|
|
|
miha
|
IZVORNA PORUKA: ninolina miha kad ti je termin sutra,morala sam mirovati cijelu trudnoću pa sam očekivala da ću počet rađat čim napravim 3 koraka po štengama ,a ono ništa..znam da bude ovih dana ali ja sam nestrpljiva ..
|
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 12:01:07
|
|
|
|
ninolina
|
joooj jel te strah, ma sad u dobar đir šetnje i sutra je bebica s tobom
|
|
Anketa
Mazne bebe.пеперутка16Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?Uvek voli da se mazi. (
0%)

Često voli da se mazi. (
0%)

Retko voli da se mazi. (
0%)

Ne voli da se mazi. (
0%)
Broj svih glasova: 0Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!