Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.3.2009 20:11:03
|
|
|
|
dominik
|
meni bi trebao baylisuser posted image user posted image IZVORNA PORUKA: Kika83 IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: dominik jedna pifa i Trebalo bi mi više od jedne! Toliko sam meni bi trebao baylis za to moras kod mojih ici ak jos ima otac sa kariba dofuro
|
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.3.2009 20:12:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja bih dzin tonik, i to u veeeelikimmm kolicinama, bas mi je bezveze dan...nema neki poseban razlog, moguce da je nostalgija u pitanju
|
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.3.2009 20:15:44
|
|
|
|
dominik
|
od svih pica....nemam to evo zagrljaj ako moze
|
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.3.2009 20:19:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Uzvracam
|
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.3.2009 20:22:12
|
|
|
|
dominik
|
eto vidis i smijes se brzo ces si ispuniti zelje zbog kojih si a do onda samo smjesak i koje pice
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 26.7.2009 0:30:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 26.7.2009 0:38:55
|
|
|
|
bomboncic02
|
Otkrivam ju i ja.......danas sam lijena, umorna, pospana i ljuta...a sad idem spavat sa svojim mušketirima.
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 26.7.2009 0:54:58
|
|
|
|
kitty
|
super volje jer sam citav dan provela u drustvu dragih ljudi i umorna bjezim u krevet
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 26.7.2009 10:13:33
|
|
|
|
inna
|
super tema, kako je nisam vidjela do sada i prisvojila. Ja sam u zadnje vrijeme posvađana sama sa sobom. Baš sam si ljuta na sebe što sam sva nikakva, ništa mi se neda i samo se vućem po kući. To sam rekla i mm-u pa me zezao sa koliko sam se sebe posvađala 2,3? Rekla sam mu da sam neubrojiva koliko me ima u meni (valjda bute skužile kaj sam htjela reći)
|
|
|
[Obrisani korisnik] 26.7.2009 15:09:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 26.7.2009 15:11:56
|
|
|
|
natalijax
|
joj cvrcak aaaaa jesu ti muski e kad oni daju svoje komentare zbog ceg smo ljute i meni padne mrak na oci
|
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 26.7.2009 15:30:02
|
|
|
|
božica
|
Rekla sam mu da sam neubrojiva koliko me ima u meni (valjda bute skužile kaj sam htjela reći) kužim kužim ima i kod mene takvih dana
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 26.7.2009 16:24:46
|
|
|
|
Zvonki
|
nemam pojma...valjda dobro
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 21:37:16
|
|
|
|
bomboncic02
|
Ja sam presretnaaaaaa!!!!! Kolega će postat tata, stiže još jedna bebica na ovaj svijet !!!!
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 21:38:45
|
|
|
|
tikica_69
|
Vec tjednima tuzna...
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 21:40:48
|
|
|
|
jadran
|
jadno.. tužno... eto muž opet ode na teren a i bila mi svekriva u posjeti pa mi i tlak naglo porasto..
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 21:42:54
|
|
|
|
bomboncic02
|
A meni je sad žao što ste vi tužne!! Neznam što da vam kažem da se oraspoložite..pokušavam se sjetit vica ali ne ide
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 22:53:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo, bum vam skopirala svoj status, pa da vidite kak sam kaj: Ja bum poludela! Danas mi došla svekrva da bude čuvala djecu dok ja pakiram. S obzirom da mi mama ima peglu, nisam mislila peglati, ali eto ti "savjetnika" - "pa, sramota je neispeglano stavljat u kofere za put" i tak sam ja provela 5 sati peglajući 2 kofera robe na 35°C u potkrovlju... hhhhh... i sad dojde gospon doma i veli da je on umoran (ukucaval je podatke u komp. na poslu cijeli dan) ...
|
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 23:00:18
|
|
|
|
ninolina
|
imam i ja takvog doma
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 23:03:31
|
|
|
|
bomboncic02
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi Evo, bum vam skopirala svoj status, pa da vidite kak sam kaj: Ja bum poludela! Danas mi došla svekrva da bude čuvala djecu dok ja pakiram. S obzirom da mi mama ima peglu, nisam mislila peglati, ali eto ti "savjetnika" - "pa, sramota je neispeglano stavljat u kofere za put" i tak sam ja provela 5 sati peglajući 2 kofera robe na 35°C u potkrovlju... hhhhh... i sad dojde gospon doma i veli da je on umoran (ukucaval je podatke u komp. na poslu cijeli dan) ... ja bi poslala jedan grrrrr svekrvi!!!!!!!
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 23:03:58
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja sam krepana, da dan traje 30 sati još nikad ne bi sve napravila. Znam da sam luda,ali non stop nekaj pospremam i natovarim si na vrat i ono kaj netreba. Nizak mi je tlak ovih dana pa sam ko prebijena i svaki dan mi dođu gosti, poludela bum. Bar sam odustala da svaki put ispečem neki kolač.
|
|
|
[Obrisani korisnik] 29.7.2009 23:08:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 23:12:02
|
|
|
|
Ninaa
|
Onda je danas svima neki lijevi dan, ja sam se narintačila, pa mi došli gosti,jooj pa ima skoro 5 mj a još uvijek dolaze u babinje imam feeling da to nebu nikad završilo.Sad sam umorna a nejde mi se spavati.
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 23:12:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Martina, uspori, ništa neće pobjeći. Kolače nek sami donesu, reci im, joooj sad mi baš mala cendra, možete svratit u slastičarnu? Ja vam dam novce poslije. Budu rekli, ma ni govora, to budemo miiii platili. Cvrčak, pravac pod tuš i na spavanje, sutra je novi dan!
|
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.пеперутка16Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?Uvek voli da se mazi. (
0%)

Često voli da se mazi. (
0%)

Retko voli da se mazi. (
0%)

Ne voli da se mazi. (
0%)
Broj svih glasova: 0Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!