|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   logoped osijek
11.8.2012 18:50:25   
malicka66
pozdrav svima,ako ima neka mama iz osijeka da mi preporuci kojeg dobrog logopeda?
imam dijete od 2 godine,jako malo rijeci izgovara i vec se polako brinem jer nista novo nezeli reci,ako znate kome da se obratim u osijeku ,tko dijetetu stvarno moze pomoci .hvalauser posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: logoped osijek
11.8.2012 20:35:33   
girlpower
Ja imam jednu takvu tvrdoglavicu sad 15.08 ce 2god.zna reci cao,bravo,cekaj,halo kiti(na svoj nacin)papa,mama puse djeliti...uglavnom puno manje od onih prije nje,al doktorica tvrdi da to nije neki problem i ja tako mislim.neki klinci su mali ljenjivci,osim ako nema drugih poteskoca pored govora.inace ja znam da u suvagu(tam kod petra pana di je onaj slonic)ima logopeda,vodila sam mihaela svog tamo dok se nije ispostavilo da je autizam problem a ne govor.

13.04.2000 miko
20.02.2003 gago
17.06.2005 beba
15.08.2010i jedina princeza zvana JEJA

(Odgovor članu malicka66)
Neposredna veza do poruke: 2
11.8.2012 23:34:59   
malicka66

IZVORNA PORUKA: girlpower

Ja imam jednu takvu tvrdoglavicu sad 15.08 ce 2god.zna reci cao,bravo,cekaj,halo kiti(na svoj nacin)papa,mama puse djeliti...uglavnom puno manje od onih prije nje,al doktorica tvrdi da to nije neki problem i ja tako mislim.neki klinci su mali ljenjivci,osim ako nema drugih poteskoca pored govora.inace ja znam da u suvagu(tam kod petra pana di je onaj slonic)ima logopeda,vodila sam mihaela svog tamo dok se nije ispostavilo da je autizam problem a ne govor.

huh nadam se da nije autizam,dali je to izljecivo user posted image
dali znas mozda koliko se ceka na pregled ,isla sam po uputnicu i kaze mi sestra da se ceka 6 mj ,ja ono user posted image
dal je to moguce,dali je to privatni ili ,posto ja na net nista nemogu naci ,nista neizbacuje

(Odgovor članu girlpower)
Neposredna veza do poruke: 3
11.8.2012 23:36:15   
malicka66
petar pan ,jel to ona slasticarna u osijeku ,posto sam ja prigradsko naselje

Neposredna veza do poruke: 4
12.8.2012 0:00:27   
mala pcelica
i meni treba logoped još bolje ako je privatni,naravno samo da nije skup

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 5
12.8.2012 11:22:06   
girlpower
Je slasta petar pan i odmah pored njega na samom ćosku na zgradi je slonic tu je logoped,ali nije privatni vec ovaj obicni.ja nisam dugo cekala,odprilike za 3tj.smo dobili termin sad neznam koliko se ceka...nemoj brinut,da je autizam vec odavno bi bila obisla cjelu bolnicu i vec prije bi se zabrinula jer on ima jos puno simptoma koji ti nebi mogli promaknuti...bit ce da je to samo jos jedna tvrda tikvica

13.04.2000 miko
20.02.2003 gago
17.06.2005 beba
15.08.2010i jedina princeza zvana JEJA

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 6
13.8.2012 10:51:43   
malicka66
ah nista do 20 -og kaze jedna da su te dvije sta rade tamo na godisnjem user posted image
http://www.hud.hr/w-tekstovi/w-ustanove.html#ob tu pisu ustanove logopeda a suvag je u strosiki

(Odgovor članu girlpower)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!