|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kupovina preko kataloga
28.7.2010 22:46:24   
sirenas
IZVORNA PORUKA: callanhoe

i mene laredoute nervira strahota po tom pitanju user posted image

http://www.baby-walz.de/
evo cvrle i idi na spiel&spaß odusevices se igrackama, mi Kiki iskljucivo tu kupujemo igracke user posted image  a i kapice su im predobre imaju sto vrsta

a dal dostavljaju u Hrvatsku ,nisam čula za njih

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 26
   [Obrisani korisnik]
28.7.2010 22:47:17   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 27
28.7.2010 22:48:07   
CallamityJane
kako nisi cula user posted image
jedna od najpoznatijih i zaista najkvalitetnijih djecijih kuca, za Hrvatsku ne znam, meni mm kupuje gore
Velika im je prednost sto kada jednom postanes njihov kupac masu stvari on line dobijes skoro duplo jeftinije nego u samom ducanu kada kupujes.

(Odgovor članu sirenas)
Neposredna veza do poruke: 28
28.7.2010 22:48:27   
sirenas
ima i       http://www.bonprix.com.hr/kategorija.asp?kat=1&podkat=1

(Odgovor članu sirenas)
Neposredna veza do poruke: 29
   [Obrisani korisnik]
28.7.2010 22:50:06   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 30
28.7.2010 22:50:06   
CallamityJane
hihi sto cu se nakupiti stranica za shoping, user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu sirenas)
Neposredna veza do poruke: 31
28.7.2010 22:50:29   
sirenas

kako nisi cula user posted image
jedna od najpoznatijih i zaista najkvalitetnijih djecijih kuca, za Hrvatsku ne znam, meni mm kupuje gore
Velika im je prednost sto kada jednom postanes njihov kupac masu stvari on line dobijes skoro duplo jeftinije nego u samom ducanu kada kupujes.

sory ali nisam ,nisam baš neki pobornik kupovanja preko nea osim ovih naših kataloga ,a kažeš da ni ne dostavljaju kod nas pa mi onda svejedno

Neposredna veza do poruke: 32
   [Obrisani korisnik]
28.7.2010 22:52:30   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 33
28.7.2010 22:52:40   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Moj njemački je koma. S nim water lily bi se A.oduševila,ali naravno da košta 1000ojrića

nisu im cijene cak ni strasne cvrle, mi smo kiki kupili onu guralicu za 60 eura gore a ovde u tintilinica je kostala nekih 700-800kuna.To nije mala razlika! A jesi vidjela didakticke igracke, puzle i spielcentar imas od 9 eura pa do pedeset_ a sve je drveno i strava kvalitetno....Ja sam zaista njima odusevljena user posted image

sirenas rekla sam da ne znam da li dostavljaju u hrvatsku user posted image
pogledaj na stranici ja zaista nisam nikada pogledala detaljno  user posted image

< Poruku je uredio callanhoe -- 28.7.2010 22:55:32 >

Neposredna veza do poruke: 34
28.7.2010 22:59:42   
sirenas

Moj njemački je koma. S nim water lily bi se A.oduševila,ali naravno da košta 1000ojrića

nisu im cijene cak ni strasne cvrle, mi smo kiki kupili onu guralicu za 60 eura gore a ovde u tintilinica je kostala nekih 700-800kuna.To nije mala razlika! A jesi vidjela didakticke igracke, puzle i spielcentar imas od 9 eura pa do pedeset_ a sve je drveno i strava kvalitetno....Ja sam zaista njima odusevljena user posted image

sirenas rekla sam da ne znam da li dostavljaju u hrvatsku user posted image
pogledaj na stranici ja zaista nisam nikada pogledala detaljno  user posted image

ma sve o.k draga,kad bi kužila njemački možda bi i skužila user posted image ovako samo slije mogu gledat i kolko šta koštauser posted image

Neposredna veza do poruke: 35
   [Obrisani korisnik]
28.7.2010 23:02:44   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu sirenas)
  Neposredna veza do poruke: 36
29.7.2010 21:59:11   
Marta j
Joj vrti repka sto stavi link od ovih djeciji stvari meni sada dolaze gosti iz njemacke ja sam u e mailu poslala dugacak popis sto da kupe.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 37
29.7.2010 22:21:59   
cuba
Prije par godina sam kupila par stvarčica preko Neckermana, više sam i zaboravila jesam li bila zadovoljnauser posted image . Al znam da sam dosta dugo čekala pa zato više nisam ni naručivala.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 38
29.7.2010 22:32:06   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Marta j

Joj vrti repka sto stavi link od ovih djeciji stvari meni sada dolaze gosti iz njemacke ja sam u e mailu poslala dugacak popis sto da kupe.

neces se pokajati marta, ja sam zaista zadovoljna od klepetuse pa do posteljine i kapica user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 39
29.7.2010 22:34:31   
Marta j
Muz ce mi poluditi kada oni to donesu ja mu do tada necu ni reci nego kada im bude trebao dati pareuser posted image user posted image
I ovako broji da se mate neigra s igrackama a ima hrpu.

Iduca zrtva je tvoj muz user posted image user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 40
29.7.2010 22:43:36   
CallamityJane
igracke su im fenomenalne i ja bas cekam vremena da ulovim pa da detaljno porucim mm sta da naruci za Kiku. Mi njoj i ne kupujemo igracaka previse, ima ih malo ali probrano. Jedino slikovnice dobija sedmicno kako joj izlaze koja user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 41
30.7.2010 6:52:59   
nemammaste

Điiz možete li vi zamisliti da je ovo reklama za cipele?

CIPELE  149.- kn 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aaaaaaaaaaaa,ovo mi je prejako cvrle!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
LOL / KOS / ROLF user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna veza do poruke: 42
30.7.2010 9:02:06   
uspavana

IZVORNA PORUKA: nemammaste

Điiz možete li vi zamisliti da je ovo reklama za cipele?

CIPELE  149.- kn 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aaaaaaaaaaaa,ovo mi je prejako cvrle!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
LOL / KOS / ROLF user posted image  user posted image  user posted image

ovo je stvarno ludnica!!! user posted image user posted image
baš sam se nasmijala...

a što se tiče kupovine preko neta... nisam kupovala odjeću, nekako bi komad odjeće rado imala u rukama prije nego kupim..isprobala...jer nekad stvari super izgledaju u prospektu, a kad vidiš uživo pitam se da li je to to...
ali zato sve ostalo.... postala sam ebay freak!!!
ima svega, i može se naći jeftinih stvari do bola... i za sad nikakvih problema što se tiče isporuka, sve je sretno stiglo...
odnosno još uvijek sad čekam neke stvari koje sam naručila user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 43
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!