|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kengurica
22.12.2008 14:55:32   
marssel
user posted image user posted image bok!da li bi mi netko mogao reci kada se bebe mogu poceti nositi u kengurici!dobili smo na poklon , a beba je stara mjesec i pol, pa me zanima kada se moze poceti nositi u njoj. hvala!!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kengurica
22.12.2008 15:04:49   
mirna
nakon 3. mjeseca ili još kasnije, bi ja rekla... ali preporuke nisu uvijek iste, neki kažu da možeš nositi dijete i prije. zavisi i o modelu.. dijete mora već imati jako stabilan vrat da mu se ne miče glavica dok hodaš..

nije baš praktična ova stvar: ako je dijete teže, je jako nezgodno za tvoja leđa. ja sam si kenguricu posudila od prijateljice, ali sam ju upotrijebila samo jedanput. jedva sam došla doma sa šetnje tako su me leđa boljela, a mali je bio star negdje 3,5 mjeseca.

dobrodošla!user posted image

< Poruku je uredio mirna -- 22.12.2008 15:07:52 >

(Odgovor članu marssel)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: kengurica
22.12.2008 15:10:28   
marssel
user posted image user posted image Mi smo to dobili na poklon inace ju ja nebi ni kupila,nisam bas pobornik al ajd nek se nadje. beba mi je stara mjesec i sitno, naime rodila sam 15.11.08.u svakom slucaju jos je rano za kenguricu. puno hvala!ovo je poprilicnno zanimljivo. novi smo pa se jos upoznajemo sa mogucnostima ove stranice.a i meni doboro dodje da ubijem vrijeme dok beba spava.
puno hvala na odgovoru!! goga i marssel

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!