kengurica (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Dječja oprema



Poruka


marssel -> kengurica (22.12.2008 14:55:32)

[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden2.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden2.gif[/image]bok!da li bi mi netko mogao reci kada se bebe mogu poceti nositi u kengurici!dobili smo na poklon , a beba je stara mjesec i pol, pa me zanima kada se moze poceti nositi u njoj. hvala!!




mirna -> RE: kengurica (22.12.2008 15:04:49)

nakon 3. mjeseca ili još kasnije, bi ja rekla... ali preporuke nisu uvijek iste, neki kažu da možeš nositi dijete i prije. zavisi i o modelu.. dijete mora već imati jako stabilan vrat da mu se ne miče glavica dok hodaš..

nije baš praktična ova stvar: ako je dijete teže, je jako nezgodno za tvoja leđa. ja sam si kenguricu posudila od prijateljice, ali sam ju upotrijebila samo jedanput. jedva sam došla doma sa šetnje tako su me leđa boljela, a mali je bio star negdje 3,5 mjeseca.

dobrodošla![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




marssel -> RE: kengurica (22.12.2008 15:10:28)

[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Mi smo to dobili na poklon inace ju ja nebi ni kupila,nisam bas pobornik al ajd nek se nadje. beba mi je stara mjesec i sitno, naime rodila sam 15.11.08.u svakom slucaju jos je rano za kenguricu. puno hvala!ovo je poprilicnno zanimljivo. novi smo pa se jos upoznajemo sa mogucnostima ove stranice.a i meni doboro dodje da ubijem vrijeme dok beba spava.
puno hvala na odgovoru!! goga i marssel




Stranica: [1]