|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kako dečkiće naučiti piškiti (skidanje iz pel...
6.9.2010 11:21:03   
njanja
Nismo još krenuli, čekam da ga tete počnu stavljati na tutu u jalsicama pa ćemo onda i mi to doma raditi da budemo sinhronizirani...

Htjela sam pitati mame od dečkića kako ste ih učili piškiti-da li odmah stojećki pa ste im držali miška ili ste ih stavljali sjedećki na tutu....
Svaka mama radi drugačije i nemam pojma šta je najpametnije??

Tu sma otvorila i anketu pa mi samo stavite molim vas odgovor da znam i postotak....Hvala

http://www.ringeraja.hr/ankete.asp

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kako dečkiće naučiti piškiti (skidanje iz...
6.9.2010 11:23:56   
mamicaa
Ne znam, moj Dajo još uvijek ima pelene, jer on ne može kontrolirati, ali počela sam ga učiti prvo sjedečki, njemu je to tako lakše....

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2
6.9.2010 11:30:44   
maja
Mi smo na sjedećki, mada je i to svake prijestupne

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 3
6.9.2010 11:48:16   
Gogule
Njanja mi smo počeli s tutom no kako Roko nije volio baš tutu nego onu dasku za školjku tako je sjedeći učio i pišati i kakati, i polako kad bi recimo bili negdje vani bi mu prvo mi pridržavali "glisticu" i vidjet ćeš brzo to oni savladaju. Fora im je, jer su onda veliki kao tata

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 4
6.9.2010 12:11:22   
leilany
IZVORNA PORUKA: Gogule

Njanja mi smo počeli s tutom no kako Roko nije volio baš tutu nego onu dasku za školjku tako je sjedeći učio i pišati i kakati, i polako kad bi recimo bili negdje vani bi mu prvo mi pridržavali "glisticu" i vidjet ćeš brzo to oni savladaju. Fora im je, jer su onda veliki kao tata

user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 5
6.9.2010 12:16:11   
mirna
tutu smo mi preskocili.. mi smo poceli sa odvikavanjem ljeti... vani je piskio stojecki.. za wc nisam sigurna, mislim da smo na pocetku sjedeli... sada piski stojecki...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 6
6.9.2010 12:17:00   
pako
prva dva dana sam ga stavljala na školjku sa onom malom daskom za klince i treči dan kad je išao piškiti rekao je da hoče piškiti ko tata i tak se naučio bilo mu je fora user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 7
6.9.2010 12:24:43   
BUMBI
U početku smo i mi na tutu sjedila,a sad ide na wc..

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 8
6.9.2010 12:26:32   
ZVRK
vani na stoječki uz maminu pomoć pridržavanja DIN DONAuser posted image ,a doma je prvo imao dodatak za na školjku
kasnije je sam kako je htio on jer se na taj dodatak bio uštipnuo pa smo ga brzo maknuli

i sada kada ima preko 5godina zna sjesti i piškiti .pogotovo ujutro kada je još pospan jer mu je mama rekla da nesmije piškiti ''okolo''

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 9
6.9.2010 13:52:12   
pepeljuga
Toni na tutu a Roko na onu dasciu na wc,lito je bilo i jednom i drugom pa su znali i vani cucnuti...to je trajalo jedno 15 dana pa su sami poceli stojecki....
R ako piski vani neda da mu drzis pisu nego oce sam pa obavezno popisa ruku jer ga nekako stisce tako da preferiram wc od kojeg je manji pa popisa okolo....user posted image user posted image
Uglavnom r stavljam jos uvik da sidi na dascici i to mu je ok,dodje i sam vice tt( Wc),ako vidi T da pisa stojecki mora i on obavezno i uvik im se pisa u isto vrimeuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 10
6.9.2010 21:32:51   
koka
Večinom na početku je bilo sjedečki bilo di, tuta ili onaj nastavak. A vani i stoječki. Nisam imala problema s Rokom.

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 11
6.9.2010 22:29:01   
DEA
mi isto sad ljeti vani bi bakinu trešnju zalivao stojeći a u kući na wc školjku sjedeći...

nama u vrtiću ne koristimo tute već su male wc šolje da oni mogu sjesti...mislim da ih više sjedi-il ja samo tako mislim..user posted image

Ne činim drugima ono što ne želim da se meni čini..........

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 12
7.9.2010 17:02:29   
Monica
Moj nije od prvog dana htio tutu pa sam ga ja učila stoječki..isto tako bilo je ljeto i sve je to brzo naučio i svladao

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 13
7.9.2010 22:00:09   
pakić
prvo na sjedećki na tutu, a onda kad bi bili vani, na stoječki...

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!