njanja -> Kako dečkiće naučiti piškiti (skidanje iz pelena) (6.9.2010 11:21:03)
Nismo još krenuli, čekam da ga tete počnu stavljati na tutu u jalsicama pa ćemo onda i mi to doma raditi da budemo sinhronizirani...
Htjela sam pitati mame od dečkića kako ste ih učili piškiti-da li odmah stojećki pa ste im držali miška ili ste ih stavljali sjedećki na tutu.... Svaka mama radi drugačije i nemam pojma šta je najpametnije??
Tu sma otvorila i anketu pa mi samo stavite molim vas odgovor da znam i postotak....Hvala
mamicaa -> RE: Kako dečkiće naučiti piškiti (skidanje iz pelena) (6.9.2010 11:23:56)
Ne znam, moj Dajo još uvijek ima pelene, jer on ne može kontrolirati, ali počela sam ga učiti prvo sjedečki, njemu je to tako lakše....
maja -> RE: Kako dečkiće naučiti piškiti (skidanje iz pelena) (6.9.2010 11:30:44)
Mi smo na sjedećki, mada je i to svake prijestupne
Gogule -> RE: Kako dečkiće naučiti piškiti (skidanje iz pelena) (6.9.2010 11:48:16)
Njanja mi smo počeli s tutom no kako Roko nije volio baš tutu nego onu dasku za školjku tako je sjedeći učio i pišati i kakati, i polako kad bi recimo bili negdje vani bi mu prvo mi pridržavali "glisticu" i vidjet ćeš brzo to oni savladaju. Fora im je, jer su onda veliki kao tata
leilany -> RE: Kako dečkiće naučiti piškiti (skidanje iz pelena) (6.9.2010 12:11:22)
IZVORNA PORUKA: Gogule
Njanja mi smo počeli s tutom no kako Roko nije volio baš tutu nego onu dasku za školjku tako je sjedeći učio i pišati i kakati, i polako kad bi recimo bili negdje vani bi mu prvo mi pridržavali "glisticu" i vidjet ćeš brzo to oni savladaju. Fora im je, jer su onda veliki kao tata
mirna -> RE: Kako dečkiće naučiti piškiti (skidanje iz pelena) (6.9.2010 12:16:11)
tutu smo mi preskocili.. mi smo poceli sa odvikavanjem ljeti... vani je piskio stojecki.. za wc nisam sigurna, mislim da smo na pocetku sjedeli... sada piski stojecki...
pako -> RE: Kako dečkiće naučiti piškiti (skidanje iz pelena) (6.9.2010 12:17:00)
prva dva dana sam ga stavljala na školjku sa onom malom daskom za klince i treči dan kad je išao piškiti rekao je da hoče piškiti ko tata i tak se naučio bilo mu je fora [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
BUMBI -> RE: Kako dečkiće naučiti piškiti (skidanje iz pelena) (6.9.2010 12:24:43)
U početku smo i mi na tutu sjedila,a sad ide na wc..
ZVRK -> RE: Kako dečkiće naučiti piškiti (skidanje iz pelena) (6.9.2010 12:26:32)
vani na stoječki uz maminu pomoć pridržavanja DIN DONA[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image],a doma je prvo imao dodatak za na školjku kasnije je sam kako je htio on jer se na taj dodatak bio uštipnuo pa smo ga brzo maknuli
i sada kada ima preko 5godina zna sjesti i piškiti .pogotovo ujutro kada je još pospan jer mu je mama rekla da nesmije piškiti ''okolo''
pepeljuga -> RE: Kako dečkiće naučiti piškiti (skidanje iz pelena) (6.9.2010 13:52:12)
Toni na tutu a Roko na onu dasciu na wc,lito je bilo i jednom i drugom pa su znali i vani cucnuti...to je trajalo jedno 15 dana pa su sami poceli stojecki.... R ako piski vani neda da mu drzis pisu nego oce sam pa obavezno popisa ruku jer ga nekako stisce tako da preferiram wc od kojeg je manji pa popisa okolo....[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Uglavnom r stavljam jos uvik da sidi na dascici i to mu je ok,dodje i sam vice tt( Wc),ako vidi T da pisa stojecki mora i on obavezno i uvik im se pisa u isto vrime[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
koka -> RE: Kako dečkiće naučiti piškiti (skidanje iz pelena) (6.9.2010 21:32:51)
Večinom na početku je bilo sjedečki bilo di, tuta ili onaj nastavak. A vani i stoječki. Nisam imala problema s Rokom.
DEA -> RE: Kako dečkiće naučiti piškiti (skidanje iz pelena) (6.9.2010 22:29:01)
mi isto sad ljeti vani bi bakinu trešnju zalivao stojeći a u kući na wc školjku sjedeći...
nama u vrtiću ne koristimo tute već su male wc šolje da oni mogu sjesti...mislim da ih više sjedi-il ja samo tako mislim..[sm=zmeden.gif]
Monica -> RE: Kako dečkiće naučiti piškiti (skidanje iz pelena) (7.9.2010 17:02:29)
Moj nije od prvog dana htio tutu pa sam ga ja učila stoječki..isto tako bilo je ljeto i sve je to brzo naučio i svladao
pakić -> RE: Kako dečkiće naučiti piškiti (skidanje iz pelena) (7.9.2010 22:00:09)
prvo na sjedećki na tutu, a onda kad bi bili vani, na stoječki...